Şimdi Ara

PANCU ARTIK 1 NUMARA GİYECEK....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pancu artık bir numarayı giyecek...

Beşiktaş'ın geçen sezon F.Bahçe ile oynadığı derbi maçta, Cordoba'nın kırmızı kart görmesinden dolayı kaleye geçen Pancu artık bundan böyle 1 numarayaı giyecek.

Beşiktaş'ın geçen sezon Fenerbahçe ile oynadığı ve 4-3 kazandığı derbi maçta, kaleci Cordoba'nın kırmızı kart görmesinin ardından, zorunlu olarak kaleye geçen Rumen futbolcu Daniel Gabriel Pancu, yeni sezonda 1 numaralı formayı giyecek.

Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 17 Nisan 2005 tarihinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan maç sonrası siyah-beyazlı taraftarlarca "Kadıköy Panteri" lakabı konulan Pancu'nun, yeni sezonda 1 numaralı formayı giyeceği bildirildi.

Geçen sezon 1 numaralı formayı giyen kaleci Cordoba ise yeni sezonda 35 numaralı forma ile mücadele edecek.

Bu arada, diğer futbolcuların 2005-2006 sezonunda giyecekleri forma numaralarının da önümüzdeki günlerde açıklanacağı ifade edildi...

PANCU sen birtenesin ogün aklıma geldi ...

• İsterse 10 milyon olsun bu sene asla forma almayacağım,sebep belli.
  • walla tebrik ediyorum dostum seni, benim bjk li arklarimda ayni sebepten dolayi tepkililer kulübe, onlarda almiyo, belki bu protestonuz bi ise yarayabilir, ki isallah yarar...
  • sebep nedir ben anlamadım arkadaşlar..
  • tayyip, radikal dinciler ve cola turka....
  • Yav işin esprisini bozuyorlar, uzatmanın ne alemi var. Altı üstü efsanevi bir maçtı yendik ve bitti. O formayı ben almam açıkcası Cola Turka yazıyor aslında hiç almam.
  • yav fenerde olmasa aç kalacak bu geriye kalan 2 büyük!!

cola turka ewt haklısınız bjk li arkadaşlar yalanda olsa Atatürk ü bjk li yapan kulübünüz ki benim hoşuma gitti Atatürk e sahip çıkmak güzel ama onun izinden gitmeyi beceremedi yeşil sermayeye alet oldu..yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin907 -- 26 Temmuz 2005, 9:42:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Numara büyük ayakkabı giymek?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bence cola turka olayını biraz fazla abartmıyormusunuz.

Sonuçta bir Reklam anlaşması.
    Ben Cola Turka'yı içmem (tadını sevmiyorum) ama diğer Ülker ürünlerini yer yada içerim. Onları alırken de hiç aklıma Tayyip falan gelmez.

Farzedelim Cola Turka değilde Coca Cola oldu o zamanda Amerikan yalakası mı olacaktı reklam alan kulup.
    Yada Coca Cola Pepsi içinler şimdi Amerikan yalakası mı?. Kullandığımız ürünlerin çoğu dış kaynaklı değil mi?
    Onları kullanıyoruzda kuluplerimize neden tepki gösteriyoruz..

Hatta Pepsi de FB 'ye yüklü bir öneride bulunmuş Avea ile anlaşması olduğu için FB kabul etmemiş.
    (Bu firma pepsi yerine Cola Turka'da olabilirdi) Anlaşması olmasaydı bence kabul etmeliydi.

Dipnot: Yanlış anlamayın Türk ürünlerine hiç bir zaman karşı değilim. Fiyatı ve kalitesi uygun olursa Türk ürünlerini kullanmak isterim.

• quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Arkadaşlar bence cola turka olayını biraz fazla abartmıyormusunuz.

Sonuçta bir Reklam anlaşması.
    Ben Cola Turka'yı içmem (tadını sevmiyorum) ama diğer Ülker ürünlerini yer yada içerim. Onları alırken de hiç aklıma Tayyip falan gelmez.

Farzedelim Cola Turka değilde Coca Cola oldu o zamanda Amerikan yalakası mı olacaktı reklam alan kulup.
    Yada Coca Cola Pepsi içinler şimdi Amerikan yalakası mı?. Kullandığımız ürünlerin çoğu dış kaynaklı değil mi?
    Onları kullanıyoruzda kuluplerimize neden tepki gösteriyoruz..

Hatta Pepsi de FB 'ye yüklü bir öneride bulunmuş Avea ile anlaşması olduğu için FB kabul etmemiş.
    (Bu firma pepsi yerine Cola Turka'da olabilirdi) Anlaşması olmasaydı bence kabul etmeliydi.

Dipnot: Yanlış anlamayın Türk ürünlerine hiç bir zaman karşı değilim. Fiyatı ve kalitesi uygun olursa Türk ürünlerini kullanmak isterim.

amacı samimi gelmiyor o firmanın yoksa yenecek içecek problem değil eğer fener o malum firmayı göğsüne taksın kombinemi yırtarım ne maça ne başka bir şeye yani o reklam durduğu sürece alakamı keserim bu benim şahsi görüşüm diğer fenerlileri bağlamaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin907 -- 26 Temmuz 2005, 11:49:35 >

• CoLa Turca olayı bence de abartılıyor...Bu işi Coca Cola'nın İsrail ordusuna çalıştıgını zannedip , bunun protesto edilmesine benzetiyorum..

BJK ticari bir iş yapmıştır , ve yaptıklarından dolayı pra kzanacaktır..Kimse BJK'ın yeşil sermayeye hizmet edeceğini falanda iddaa edemez..Zamanında FB'de Jet FadıL'ın , GS'da Telsim'in forma reklamlarını taşımıştı..Ben durumu bunlşaınkiyle paralel görüyorum..Kulüp bu işe sadece para gözüyle bakar..FB'de Pepsi ile anlaşıyomuş , avea ile anlaşmasından dolayı görüşmeler kesilmiş..Keşke olsaydı da daha çok para kzanasaydık..

Telsim tribünü , Migros tribünü varsa Ülker tribünü de olabilir..Bu iş bu kadar büyütmeyelim bence:)

1 numara konusuna gelince , valla FB'de böyle bir hadise yaşansa BJK'ın yaptıgı gibi yapmasını isterdim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

CoLa Turca olayı bence de abartılıyor...Bu işi Coca Cola'nın İsrail ordusuna çalıştıgını zannedip , bunun protesto edilmesine benzetiyorum..

BJK ticari bir iş yapmıştır , ve yaptıklarından dolayı pra kzanacaktır..Kimse BJK'ın yeşil sermayeye hizmet edeceğini falanda iddaa edemez..Zamanında FB'de Jet FadıL'ın , GS'da Telsim'in forma reklamlarını taşımıştı..Ben durumu bunlşaınkiyle paralel görüyorum..Kulüp bu işe sadece para gözüyle bakar..FB'de Pepsi ile anlaşıyomuş , avea ile anlaşmasından dolayı görüşmeler kesilmiş..Keşke olsaydı da daha çok para kzanasaydık..

Telsim tribünü , Migros tribünü varsa Ülker tribünü de olabilir..Bu iş bu kadar büyütmeyelim bence:)

1 numara konusuna gelince , valla FB'de böyle bir hadise yaşansa BJK'ın yaptıgı gibi yapmasını isterdim :)
    bencede abartılıyor, kulup bu firmadan alacagı paraya bakar ülker grubu çok eski mazisi var ,ayrıca firma türk firması buda türkiye gercegi ortada, digerleri ile kıyaslayınca belkide cok cok masum....ve dürüstler....

• Yok ben ülkerin namına olumlu olumsuz açıklama yapmam , sadece BJK alacağı paraya baksın derim :)
  • Ne yani şimdi FenerBahçe 6-0 maçın golünü atan Ümit Özat 60 numaralı formayı mı giysin yada galatasaray 5-1 maçın 5. golünü atan futbolcu 5 numarılı formayı mı giysin ! Bu tür şeyler taraftarlar arasındaki gerilimi daha da fazla arttırır. Bjk yönetimi oldukça yanlış bir yolda ilerlemeye devam ediyor. Aynı kafada ilerlemeye devam etsinler. Hiç geçmişten ders almuyorlar. Daha geçen sene kendi stadlarında 1 kişi öldü.

Arataki buzları eriteceğimize önümüze daha da fazla engeller koyuyoruz. Bravo BJK yönetimi ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

Pancu artık bir numarayı giyecek...

Beşiktaş'ın geçen sezon F.Bahçe ile oynadığı derbi maçta, Cordoba'nın kırmızı kart görmesinden dolayı kaleye geçen Pancu artık bundan böyle 1 numarayaı giyecek.

Beşiktaş'ın geçen sezon Fenerbahçe ile oynadığı ve 4-3 kazandığı derbi maçta, kaleci Cordoba'nın kırmızı kart görmesinin ardından, zorunlu olarak kaleye geçen Rumen futbolcu Daniel Gabriel Pancu, yeni sezonda 1 numaralı formayı giyecek.

Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 17 Nisan 2005 tarihinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan maç sonrası siyah-beyazlı taraftarlarca "Kadıköy Panteri" lakabı konulan Pancu'nun, yeni sezonda 1 numaralı formayı giyeceği bildirildi.

Geçen sezon 1 numaralı formayı giyen kaleci Cordoba ise yeni sezonda 35 numaralı forma ile mücadele edecek.

Bu arada, diğer futbolcuların 2005-2006 sezonunda giyecekleri forma numaralarının da önümüzdeki günlerde açıklanacağı ifade edildi...

PANCU sen birtenesin ogün aklıma geldi ...

Yahu arkadaşım sen hala neyin tartışmasını yapıyorsun... geçen seneki halinize ağlıyacağınız yerde siz kalkıyoysunuz dandirik işlerle uğraşıyorsunuz açın gözünüzü kulağınızı da dışarıda neler olup bitiyor zahmet olmazsa bir bakın bakalım.. belki örnek alınacak dersler çıkar size ne dersiniz uyanın artık yeni bir başladı......

• quote:

Orjinalden alıntı: pazzo

Ne yani şimdi FenerBahçe 6-0 maçın golünü atan Ümit Özat 60 numaralı formayı mı giysin yada galatasaray 5-1 maçın 5. golünü atan futbolcu 5 numarılı formayı mı giysin ! Bu tür şeyler taraftarlar arasındaki gerilimi daha da fazla arttırır. Bjk yönetimi oldukça yanlış bir yolda ilerlemeye devam ediyor. Aynı kafada ilerlemeye devam etsinler. Hiç geçmişten ders almuyorlar. Daha geçen sene kendi stadlarında 1 kişi öldü.

Arataki buzları eriteceğimize önümüze daha da fazla engeller koyuyoruz. Bravo BJK yönetimi ...

bu ne ya?
    ne alaka şimdi?buz muz?
    bence gayet esprili bir yaklaşım.
    bu kadarını da akldıramıyorsanız gitmeyin kardeşim maçlara.izlemeyin futbol mutbol.
    gidin boks,karate seyredin.daha fazla zevk alırsınız hiç değilse...

bu arada Cola Turka yüzünden forma almayan arkadaşlar...
    Ülkerden gelecek parayla kaç tane futbolcu alınır biliyormusunuz,hesabını yaptınızmı hiç?
    tamam o zaman BJK anlaşmayı bozsun siz verin 20 milyon doları...
    bence mahsuru yok.ben gelecek paraya bakarım...ha Ülkerden gelmiş ha Ahmetten ha Mehmetten...
    lafa geldimi hepiniz taraftarsınız ama "klube para lazım"denince hepiniz saklanıyorsunuz bir köşeye
    20 milyon taraftarımız var diyorsunuz sadece lafta kalıyor taraftarlık....
    20 milyon kişi 10 milyonluk katkı yapsa takıma,forma olsun 5-10 milyonluk bir atkı bile olur...
    yılda ne kadar para yapar bu düşündünüzmü hiç?
    yada 100 bin üye hedeflendi zamanında...hayal olarak kaldı bu hep...bu 100 bin üye .kongrede oy kullanacak,BJK yönetimini seçmekte sözü geçecek...
    2000 YTL yıllık aidat alınsa 100 bin kişiden bu kaç para yapar?
    hemde 12-18 ay taksitle düşünüldü,bankalarla anlaşma bile yapıldı...
    tıpkı Barcelonada,Realde olduğu gibi...
    koskoca Türkiyede bu parayı verebilecek 100 bin adam yok mu?
    yukarda saydığım takımların bir maçına o kadar adam geliyor.hemde kombine bilet sahibi taraftar bunların hepsi...

laf laf laf..başka yaptığınız yok..hani nerede taraftar?

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Ne yani şimdi FenerBahçe 6-0 maçın golünü atan Ümit Özat 60 numaralı formayı mı giysin yada galatasaray 5-1 maçın 5. golünü atan futbolcu 5 numarılı formayı mı giysin ! Bu tür şeyler taraftarlar arasındaki gerilimi daha da fazla arttırır. Bjk yönetimi oldukça yanlış bir yolda ilerlemeye devam ediyor. Aynı kafada ilerlemeye devam etsinler. Hiç geçmişten ders almuyorlar. Daha geçen sene kendi stadlarında 1 kişi öldü.

bu ne ya?
    ne alaka şimdi?buz muz?
    bu kadarını da akldıramıyorsanız gitmeyin kardeşim maçlara.izlemeyin futbol mutbol.

Ülkerden gelecek parayla kaç tane futbolcu alınır biliyormusunuz,hesabını yaptınızmı hiç?
    bence mahsuru yok.ben gelecek paraya bakarım...ha Ülkerden gelmiş ha Ahmetten ha Mehmetten...
    lafa geldimi hepiniz taraftarsınız ama "klube para lazım"denince hepiniz saklanıyorsunuz bir köşeye
    20 milyon kişi 10 milyonluk katkı yapsa takıma,forma olsun 5-10 milyonluk bir atkı bile olur...
    yada 100 bin üye hedeflendi zamanında...hayal olarak kaldı bu hep...bu 100 bin üye .kongrede oy kullanacak,BJK yönetimini seçmekte sözü geçecek...
    yukarda saydığım takımların bir maçına o kadar adam geliyor.hemde kombine bilet sahibi taraftar bunların hepsi...

Taraftarlık nedir biliyor musun ?

http://www.milliyet.com.tr/2005/07/26/spor/spo09.html

• mAALESEF ARTIK taraftarlık avazı çıktıgınca şarkılar söylemek , tezahuratlar yapmak değil...

BJK taraftarında lafla destek sonsuz ona lafım yok..Maçlarda muthiş destekliyorlar takımlarını , ama iş kulübe destek olmaya gelince sınıfta kalıyorlar..

Neyse onu bulmayanlarda var..GS napsın?
  • quote:

Ben oldukça eğlenceli buluyorum. Sadece bir sezon konuşurlar diyodum ama bakıyorum BJK yönetimi 200. yıla kadar bu maçla idare edecek gibi

Yeni atraksiyonlarda bekliyorum mesela 34 plakaları bundan sonra BJK yönetimi falan versin, plakanın yanında Pancu forması versinler, öyle kendi hallerinde eğlensinler.

• quote:

ne alakası var...cordoba pancuya giy demiş pancu da kabul etmiş... bilmeden boş boş konuşmayalım... yönetim ne karışır kimin kaç numara giyeceğine onlar sadece kabul etmiştir pancunun 1 numarayı giymesini çok da iyi oldu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

bu ne ya?
    ne alaka şimdi?buz muz?

Taraftarlık nedir biliyor musun ?

http://www.milliyet.com.tr/2005/07/26/spor/spo09.html

ya bırak sen taraftarlığın ne olduğunu falan.
    bana anlatma..
    sen geçen sene stadımızda adam öldü onlarla uğraş...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.