Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (681. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.786
Cevap
180
Favori
1.765.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 679680681682683
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    P46G20 düşünüyorum bende, bir sorum olacak teknosada tvyi incelerken menüde gezinirken örneğin;

Resimlerin üzerine gelince altta Photo,
    Müziğin üzerine gelince Music
    yani menü isimlerinin ingilizce karşılıklarının yazılı olduğunu gördüm
    Menünün tamamında Türkçe kelimlerin altında ingilizce mi çıkıyor ?
    Sizler de teknosada gördüğüm şekilde mi kullanıyorsunuz ?
    Yoksa bu sorun güncelleme ile halledilebilen bir şey midir ?

Teşekkürler,
  • merhabalar;

5 ay önce p42g15e almıştım bugün çalışmaya başladı bir kaç sorum olacak.

öncelikle show t yi nasıl ekliyoruz? bana tarif edecek olan olursa çok sevinirim.

diğer sorum radyo dinlerken dizplay off diye bir opsiyon varmı?

p42g15 sahipleri hiç yazılım güncellediler mi? güncellediyseniz nasıl güncelleniyor?

ilginize teşekkür ederim.

hayırlı günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skinner

Merhaba Arkadaşlar,
    46g20 Alacağım bende kullanan arkadaşlara sorum var.

Tv çok az izliyorum kablolu var evimizde,
    ama bol bol film izleyeceğim oda Pc den Tv ye aktararak HDMi-HDMi bu işlemi deneyen arkadaş varmı? aynı şekilde Pc oyunlarınıda Tv den oynayacağım.?
    gecikme süresi yok diye biliyorum,

bende kablolu ve d.turk sd var, kablolu (belki benim anten kablosundan) çok iyi değil, zaten d.turk'den izliyorum, memnunum...
    son birkaç gündür bi şey farkettim
    insan yüzünü bir daire gibi farzettiğinizde, dairenin dışına doğru bir harelenme oluyor bazen, hafif bir renk değişikliği..
    bunu sadece ben farkediyorum, ve her zaman olmuyor
    tabi bu dediğim tv izlerken sadece...
    mkv vs izlerken kesin olmuyor...
    scart kabloyu değiştirmeyi düşünüyorum, şu altın uçlular varmış ya, onlardan deneyelim bakalım

mkv'leri media playerdan izliyorum, bu yüzden pc bağlamadım hiç, oyun için gecikme süresinin çok az olduğunu biliyorum
    ama teknik bilgim yok...

• Merhaba.
    Panasonic TX-P42S20E modelinin en son yazılım sürümünün ne olduğunu ve nereden indirilebilineceğini bilen var mı acaba? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulluk -- 28 Eylül 2010; 19:14:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidongs

Merhabalar,
    P46G20 düşünüyorum bende, bir sorum olacak teknosada tvyi incelerken menüde gezinirken örneğin;

Resimlerin üzerine gelince altta Photo,
    Müziğin üzerine gelince Music
    yani menü isimlerinin ingilizce karşılıklarının yazılı olduğunu gördüm
    Menünün tamamında Türkçe kelimlerin altında ingilizce mi çıkıyor ?
    Sizler de teknosada gördüğüm şekilde mi kullanıyorsunuz ?
    Yoksa bu sorun güncelleme ile halledilebilen bir şey midir ?

Teşekkürler,

G20 kullanan arkadaşlar konu ile bilgi verebilirler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

merhabalar;

öncelikle show t yi nasıl ekliyoruz? bana tarif edecek olan olursa çok sevinirim.

p42g15 sahipleri hiç yazılım güncellediler mi? güncellediyseniz nasıl güncelleniyor?

hayırlı günler.

yokmu bilgisi olan?

hayırlı günler.
  • quote:

quote:

merhabalar;

hayırlı günler.

yokmu bilgisi olan?

hayırlı günler.

Tv hayırlı olsun. Bende de aynı tv var. Manuel kanal eklemeyi fırsatım olursa yarın yazarım buraya.

Güncellemeye gelince, ben denemedim henüz.

Display off seçeneği g15'te yok. 2010 model tv'lerde var malesef.

• @skinner
    Bilgisayardan HDMI kablo(10metre) ile televizyona görüntü aktarmaktayım.Monitör-Tv arası geçişleri ekran kartı menüden çok basit bir şekilde yapılıyor.
    Ekran kartı ayarlar kısmında Panasonic tv olarak gözükmektedir.
    Oyun denemelerimde gecikme süresi varmı yokmu diye dikkat etmedim ama keyif vericiydi.
    Filmlerde herhangi bir problem yaşamadım gayet iyi bir görüntü veriyor..

@magicwashere
    Medya oynatıcısında simgelerin altında ve menü açıklamalarında türkçe olarak yazmaktadır.(Fotoğraf,video,müzik)

* 46G20 modelini kullanmaktayım.
  • arkadaslar ne güzel anlatıyorsunuz,keşke bu anlatıklarınızı bir iki resim çekip mesajınızın altına ekleyebilseniz ,beni ve eminim tüm panasonic almayı düşünenleri ne mutlu edersiniz :) sevgilerimle...
    bu aralar bir panasonic plazma alacagım,bir süre para biriktirmem gerekti,sanırım peşin olacak,bütçem 2000 tl gibi,pc den film vs izleyebilmek için...
    ne önerirsiniz ve nereden almamı önerirsiniz..??
  • Merhabalar. Uzun bir araştırma sonucu Panasonic Plazma TV almaya karar verdim. Ancak hangi modelini almam gerektiğine karar veremiyorum. TV'de aradığım özellikler şunlar;
    -Full HD ( mutlaka olmalı )
    -PC algılama 1920x1080 olmalı ( mutlaka olmalı )
    -En az 46'' olmalı ( 117 cm )
    -USB ve SD kart girişi ( olmasa da olur-HD media player almak mantıklı geliyor. )
    -DVB-S2 tuner ( olmasa da olur - HD receiver alabilirim )
    - 3D TV ( olabilir de olmayabilir de )

Asıl önceliğim güzel ve sağlam bir panel olması. media player özelliklerini ya eksizksiz bulundursun ya da hiç bulundurmasın istiyorum. USB den sadece belirli formatlarda film oynatacaksa oynatmasın daha iyi. DVB-S2 tuner de ha keza. Ya sade ama sağlam bir TV alayım ya da media player özellikleri üst düzeyde bir Tv alayım diyorum. P46G20 veya P46VT20 modellerini düşünüyorum. Sizce ne yapmam lazım ? :(

TV önerilerinizi bekliyorum. şimdiden çok teşekkürler.

• konuyu youtube da izlediğim videoyla daha net anlayabildim, daha açıklayıcı olmaya çalışırsam durum şundan ibaret;

alttaki birinci resimde "Music" menusune bakın herşey normal
    http://img190.imageshack.us/img190/1105/64060002.jpg

ikinci resimde "Music" menusunun üzerine gelindiğini görüyoruz fakat isminin "Musica" olarak değiştiğini de görüyoruz,
    http://img525.imageshack.us/img525/8453/47826069.jpg

yani resimdeki tvyi kullananların ingilizce değil ispanyolca kullandığını anlıyoruz,
    tv yi türkçe menu kullanacaklar içinde "Musica" yazılı menu "Müzik" olarak değişecek fakat menünün üstüne gelinmediğinde "Music" yazılı olacak, umarım bu sefer daha açıklayıcı olmuştur.

Bu sorun türkçe menu kullananlarda var mı yoksa yazılım guncellemeyle duzelen bir şeymi bunu öğrenmek istemiştim ?

• lastik olayı süpermiş
  • Arkadaşlar bende 42g10 var ve bir şeyi beceremedim. Bilenler varsa yardıma ihtiyacım var.
    TV ye HDMI1 den receiver bağlı. HDMI2 den de NMT bağlı.
    Televizyonu her açtığımda ( standbay dan veya açma kapamadan farketmiyor ) DVB-T den açılıyor ve orada da bağlı bir şey olmadığından " sinyal yok arama için ok bas " v.s. yazı çıkıyor.
    Kumandanın AV tuşuna bastığımda oradan HDMI1 i seçiyorum ve receiver a geçiyorum.
    Her defasında bunu yapmak can sıkıcı bir durum haline gelmeye başladı.
    Ayarlardan : TV yi açtığımda otomatik olarak yayının olduğu port a geçmesini yada HDMI1 den başlaması gerektiğini beceremedim.
    Böyle bir ayar varsa nerededir ?
    Arkadaşta Pann nin DVB-S tuneri olan modelinde bir ayar yapmasına gerek kalmadan nerede kapanmışsa oradan açılıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetturk52

quote:

quote:

merhabalar;

hayırlı günler.

yokmu bilgisi olan?

hayırlı günler.

Tv hayırlı olsun. Bende de aynı tv var. Manuel kanal eklemeyi fırsatım olursa yarın yazarım buraya.

Güncellemeye gelince, ben denemedim henüz.

Display off seçeneği g15'te yok. 2010 model tv'lerde var malesef.

teşekkür ederim; bekliyorum açıklamanızı.

hayırlı günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulluk

Merhaba.
    Panasonic TX-P42S20E modelinin en son yazılım sürümünün ne olduğunu ve nereden indirilebilineceğini bilen var mı acaba? :)

Cevap verebilecek kimse yok mu acaba?
  • Beyler 42g20 aldım 1 hafta oldu ps3 ile yanyana duruyorlar hala kullanmadım ps3 u standart ayar ve soguk renklerde kontrasti indirip kullansam sorun olur mu 200 saati beklemek şart mı Allahtan reva mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sithas

Beyler 42g20 aldım 1 hafta oldu ps3 ile yanyana duruyorlar hala kullanmadım ps3 u standart ayar ve soguk renklerde kontrasti indirip kullansam sorun olur mu 200 saati beklemek şart mı Allahtan reva mıdır?

Bence bu konu biraz abartıldı sanki. Oyunlarda user interface gibi sabit duran görüntüler tehlike yaratabilir belki ama kısa süreli oynamalarda bir problem olacağını sanmıyorum ben şahsen. Porselen değil ki bu alet büfede sergileyelim, kullanacağız elbette. Şahsen tv yi hala kurdurmadım ama kurdurunca bu 200 saatlik süreci kısaltmak için fikirlerim var. Örneğin boş bir kanalı açıp şu bildiğimiz karıncalı görüntü ile iyice aleti pişirmek gibi. Ses sistemlerinde burn-in sürecini kısaltan bir yöntemdir bu. Onlarda da pink noise denen her frekansı içeren sesler kullanılır.

• Üstadım sonuç olarak evet veya hayır yazsanız daha isabetli olurdu size zahmet zaten teknik terim kusuyorum bu foruma geldim geleli her okudugumda başıma agrılar giriyor

Standart ayarda soguk renkler az kontrast olacak sekilde SF 4 oynamak istiyorum 1 - 2 saat oynayayım mı yoksa daha 180 saate yakın beklemem lazım onun icin sabır duası ezberlemeye mi baslayayım? :D

Karıncalı ekranda bırakma işini butun gece yapsak sorun olmaz diye dusunurseniz hem 200 saati doldururuz hemde işe yararsa temizligine de yardımcı olur bu anlamda..Benim dusuncem..Cahilce olabilir sadece okuduklarımdan yorumlayabildiklerim kadarıyla.
  • arkadaşlar,
    p42g20e model televizyonumda teledünya ya conax modul ile geçiş yapacağım. bir kan gün içinde kurulum yapılacak. ben tv nin ayarlarına baktığımda (digitürkten izliyorum şimdilik) televizyon kısmında dvd-t tunerini görüyor. dvd-c ye nasıl ayarlarım. bu işlemin ilk kurulumda olduğunu okumuştum daha önce.
  • Karıncalı görüntü sorun olmaz çünkü her pikselden sürekli değişen noktalar geçiyor. Bu tüm piksellerin eşit pişmesine yardımcı olacak ve süreyi kısaltacaktır. Keza mavi, kırmızı, yeşil fonların arka arkaya hızlıca geçtiği bir video da iş görebilir bu konuda. Tabi bunlarla uğraşmayıp sürenin dolması da beklenebilir ama benim gibi sabırsızsanız bir çözüm bunlar. Tabi işin teknik boyutu konusunda çok derinlikli bilgim yok. Sadece mantıken yaptığım bir çıkarım bu. Sizin yerinizde olsam ben direk takar ps3'ü oynamaya başlardım. Ama benim tarzım bu dur. Alet edevata bin üstüne vur kırbacı mantığıyla yaklaşırım genelde. Bu konuda çekinceleriniz varsa beklemeniz daha doğru olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 679680681682683
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.