Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (682. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.786
Cevap
180
Favori
1.765.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayın sithas hayırlı olsun plazman iyi seçim g20 oyun olayına gelince 1 saati gecmeyecek sekilde oynadım bazen 1-2 saat olay oyun yada başka bi şey değil bi görüntünün yada şekilin ekranda dakkalarca ve saatlerce sabir kalmaması yani bu kanal simgesi yada alt üstteki siyah barlarda olabilir 1- 2 saatte oyunda oynasan aynı kanalıda seretsen arada bi zap yapıp 1-2 dakka hücrelerin tazelenmesi yeterli olur sanıyorum ben bu şekilde kullandım renk ayarıda normal modda kontrast 26 renk 26 larda fazladda kasmaya gerek yok derim ben sakınılan göze çöp batar..

bu arada auto kapamayı etkin hale getirin derim nedenine gelince 2 saat için de tv açık kalırsa kapatıyor iyide oluyor tv basında olmadığımda çok işime yaradı kapadı kendini.. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 30 Eylül 2010; 23:27:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcuman

arkadaşlar,
    p42g20e model televizyonumda teledünya ya conax modul ile geçiş yapacağım. bir kan gün içinde kurulum yapılacak. ben tv nin ayarlarına baktığımda (digitürkten izliyorum şimdilik) televizyon kısmında dvd-t tunerini görüyor. dvd-c ye nasıl ayarlarım. bu işlemin ilk kurulumda olduğunu okumuştum daha önce.

Bu işlemi yapmak için fabrika ayarlarına geri dönmeniz gerekmektedir. Menüden bunu yapabilirsiniz.

Fabrika ayarlarına geri dönünce, önce dili Türkçe seçin, daha sonra ülke soracak, ülke olarak Finlandiya veya İsveç seçin. DVB-C aktif hale gelecek.
  • Merhaba Arkadaşlar

Bende 46g20 Var Buna herhangi whifi adaptörü yada herhangi bir accsespointe bağlasan bilgisayrımdan Kablosuz olarak görüntü aktarabilirmiyim Panasoniği aradım bunu yapabileceğimi söyledi fakat görüntüyü bilgisayardan Tv ye hangi program ile aktaracağımı bulamadım sizin tavsiye edebileceğiniz yada kullandığınız bir program mevcutmu ?

Panasoniğin sayfasında Desteklediği accespoint ve wihfi dongellar hakkında bilgi var fakat eldeki ürünlerle yapabilirmiyiz henüz denemedim bu akşam deniyeceğim fakat bilgisayardaki anlik görüntü aktarimini hangi programla yapabiliriz ?
    panasonic.jp
    USB Information of VIERA 2010-year Models (Option 1) | Compatibility | TV | Digital AV | Support | Panasonic Global
    http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/compatibility/usb/option1.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Naughty

Merhaba Arkadaşlar

Bende 46g20 Var Buna herhangi whifi adaptörü yada herhangi bir accsespointe bağlasan bilgisayrımdan Kablosuz olarak görüntü aktarabilirmiyim Panasoniği aradım bunu yapabileceğimi söyledi fakat görüntüyü bilgisayardan Tv ye hangi program ile aktaracağımı bulamadım sizin tavsiye edebileceğiniz yada kullandığınız bir program mevcutmu ?

Panasoniğin sayfasında Desteklediği accespoint ve wihfi dongellar hakkında bilgi var fakat eldeki ürünlerle yapabilirmiyiz henüz denemedim bu akşam deniyeceğim fakat bilgisayardaki anlik görüntü aktarimini hangi programla yapabiliriz ?
    panasonic.jp
    USB Information of VIERA 2010-year Models (Option 1) | Compatibility | TV | Digital AV | Support | Panasonic Global
    http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/compatibility/usb/option1.html

Masa üstü görüntüyü aktarmak için ne kullanılır bilmiyorum ama videolar için vlc media player'ı kullanabilirsiniz.

• bunu çözersem 5mt hdmi kablosundan kurtulacağim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naughty

bunu çözersem 5mt hdmi kablosundan kurtulacağim :)

bizide kurtaracaksın:D
  • arkadaslar 46g20 kullanıcısıyım..oyunda lag olayı yok..yani akıcı sıkıntı yok..ince görüntü ayarı yapmadım ama görüntüler bana ii geldi..
  • bas sayfaya.....
  • Meraklısına

50 G20E 3199TL

peşin fiyat ama sanırım world kart ya 6 ya da 10 taksit peşin

Media Markt

V serisi hala indirimsiz 4449TL gibi bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunito

quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

quote:

Orijinalden alıntı: Tunito

Merhaba,

Yaklaşık 2 ay önce genel olarak bu forumdan vehttp://www.hdtvtest.co.uk/ adresindeki değerlendirmelerden etkilenerek Teknosa'dan Panasonic 46G20 aldım. Bu TV'den Digiturk Plus ile HD yayınları gerçekten etkileyeci bir performans ile izliyordum. Ama 3 gün önce ekranın alt yarısını boydan geçen noktalı ve 10cm.lik dik şeritlerden oluşan 2 bant oluştu. Hemen servisi aradım ve bu fotoları gönderdim. (Fotoların içinde script varmış, o yüzden buraya ekleyemedim.) Servis anakartın bozulduğunu, parça sipariş edeceklerini ve 1 hafta içinde takacaklarını iletti.

Sorum şu: Bu her plazma TV'nin başına gelebilecek bir durum mudur, herhangi bir kullanım hatası olabilir mi, bu kadar erken olması tekrar edeceği anlamına gelir mi ?

Fikri olan arkadaşlardan yorum rica ediyorum.

Teşekkürler,

merhaba kardeşim. Buradada bir arkadaşın basına gelmişti . resimleri flan bu konuda 2-3 sf gerıde. oda servıs cagıracaktı... Neyse olay kanımca şu elaktronik cihaz alırken şans perisi yanınızda olacak :S

geçmiş olsun.

Teşekkürler. Servis gelinceye kadar bu çizgilerle sürekli seyretmem burn-in durumu yapar mı acaba ? Çünkü bu çizgi ve noktalar sabit.

Servis geldi. A board dediği ve HDMI, scart vs. bağlantılarının olduğu paneli değiştirdi. Şu an problem yok.

Servise "garantide olmasaydı borcumuz ne kadar olacaktı" dedim. "600 TL" dedi. Ben de yutkundum. 3000 TL verip aldığım TV'nin bir arızası bedeli %20 fiyatı kadar. Aman cihazlarınıza iyi bakın.

Bilgi vereyim dedim.

• mrb,
    Panasonic TX-L32C20E 82 Ekran LCD TV alarak aranıza katıldım.
    genel olarak yapılması gerekenleri ve varsa görüntü ayarlarını kısaca iletebilirseniz sevinirim.
  • Merhaba,

Gecen ay p42v20 aldim.gercekten sd performansi (dsmart analog) cok iyi. Parlak goruntu sevmedigimden THX modunda film izlemek cok keyifli oluyor.
    Sorum sudur..conax modulle dsmart hd yayin alabilir miyim?
    Tesekkurler
    Mehmet
  • Bugün nihayet 46u20 model plazmamı kurdurdum. İlk izlenimlerim çok olumlu. Mağazadaki hafif puslu görüntüden eser yok. Sanırım orada besleme yaptıkları güç kabloları ve kaynaktan aktarım yapan kablolar görüntüye olumsuz etki yapıyor. Rf ve emi parazitlerin plazmaları lcd lerden daha çok etkilediğini okumuştum bir yerlerde, bu da bir sebep olabilir. Panel renk konusunda çok başarılı. Normal modda oldukça doğal renkler sunabiliyor. Dinamik mod gözleri acıtacak kadar parlak oluyor. Belki rodaj dönemi ertesi birkaç ayarı kısılarak kullanılabilir belgesel tarzı şeyler izlerken. Görüntü keskinlik olarak hd videolarda çok çok iyi. 1.5tb lık arşivimdeki birçok filmi wd tv live cihazla ttaf profesyonel hdmi kablo vasıtasıyla deneyimledim. 720p filmler gayet yeterli bu panelde. Çok önemli olmayan filmler için 1080 kasmaya hiç gerek yok. Diğer yandan 1080 filmlerde malum, sonuç etkileyici oluyor. Yine cihazı dreambox dm500 cihazım ve ttaf pro serisi altın uçlu scartla denedim ve sd yayınlarda çok göze batacak bir kalitesizlik görmedim. Doğal olarak daha az detaylı, daha derinliksiz renkler sundu panel bu şekilde ancak standart bir tv izleyicisi için rahatsız edici bir durum yok. Renkler ve çözünürlükten ziyade aspect raito farkı yüzünden basık görüntü rahatsız ediyor sd yayınlarda. Tv yeterli bir ses seviyesi sunuyor denebilir. Elbette bir ev sinema sisteminin atmosferini vermiyor ama tv izlemek için gayet uygun. Son olarak hızlı görüntülerde plazma farkını gösteriyor ve bir sinema hastası olarak ne kadar doğru bir tercih yaptığımı anlıyorum. Ve bu panel ile ilgili fiyatı ve nisbeten eski teknoloji sayılması yüzünden tereddütte olan varsa hiç düşünmesin diyorum. Bu fiyat aralığında (hatta 3000 liraya kadar) daha iyi bir 46" lcd yada plazma bulmak mümkün değil.

Bu arada bazı filmlerde (Braveheart 1080p gibi) ne yaptıysam görüntüyü tam ekran haline getiremedim. Gerek playerdan geniş ekran seçtim, gerekse panelden otomatik ve tam, 16:9 gibi modları seçtim ama mutlaka altta ve üstte siyah bant kaldı. Bunun için bildiklerim dışında bir ayar varmıdır?

• Hayırlı olsun Ulyses kardeş,

Ama şı 'kasma' olayına çok güldüm, içimden tabi, aman

Cihazların teknik kapasitelerini kullanmak, hani arabaları daha devirli kullanmada yağı, benzini hatta motorun ömrünü kısaltmak gibi bir etki mi yaratıyor da cihazları kasmış oluruz? Bana sanki kasılacak tek şeyin fazladan kb olurmuş gibi geliyor da. Yani pikel ömrünü kısaltmış olmayız sank...

Albani üstad olsaydı da aydınlatsaydı

Tekrar hayırlı olsun, iyi seyirler, darısı başımıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamano

Hayırlı olsun Ulyses kardeş,

Ama şı 'kasma' olayına çok güldüm, içimden tabi, aman

Cihazların teknik kapasitelerini kullanmak, hani arabaları daha devirli kullanmada yağı, benzini hatta motorun ömrünü kısaltmak gibi bir etki mi yaratıyor da cihazları kasmış oluruz? Bana sanki kasılacak tek şeyin fazladan kb olurmuş gibi geliyor da. Yani pikel ömrünü kısaltmış olmayız sank...

Albani üstad olsaydı da aydınlatsaydı

Tekrar hayırlı olsun, iyi seyirler, darısı başımıza

Sağol. Kasmaktan kastım aleti yormak anlamında değildi tabi ki. 1080 filmler dramatik şekilde daha büyük dosyalar. 4gb lık bir fimden %10-15 fazla netlik almak için 12gb indirmeye uğraşmayın demek istemiştim. Ancak bazı filmler için değer tabi (avatar, braveheart vs..)

• Arkadaşlar dün 2007 sonunda aldığım 42PV7F'i 700 tl ye sattım. Bugün de 42S20E plazmayı Gordiom Electroworld' den pazarlıkla 1600tl den 1500tl ye düşürüp aldım. Yarın kurulacak. Şimdilik Digitürk SD ile kullanılacak. İnşallah yakın zamanda teledünya hd kurulacak.

Oyun performansını çok merak ediyorum. Umarım utandırmaz.
  • Yazılım güncelleme ile ilgili doyurucu bir kaynak bulamadım panasonic sitesinde. Sadece bir iki model için seçenek görünüyor. Sahip olduğum panelin yeni yazılımı olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?
  • hayırlı olsun sn Ulyses,

ben genellikle otomatik modda bırakıyorum tam ekran için, bazı filmlerde haklısınız bu işe yaramıyor o zaman da altyazıyı ayarlayıp zoom modlarından birine geçiyorum, bazen sağdan soldan çok az kayıpla izleyebiliyorum filmi...

sd konusunda digiturk'le çok uğraştım, scartı yeniledim, olmadı verdim başka aldım, servisi çağırıp sinyal seviyesini ayarlattım nafile, birazcık bir düzelme oldu o kadar, muhteşem mkv'ler izliyorum sonra dizi başlayınca o görüntüden eser yok, ne yapalım hd kanallar artana kadar çok kafamıza takmayacağız başka çare yok...
  • Sd için göreceli olarak kalite artışı sağlamak mümkün. Scart to component bağlantı normal scartdan daha kaliteli görüntü veriyor. Olmadı 21 pin bağlantılı scart kabloyla rgb olarak izlenmeli yada tv'nin av2 girişine bağlanıp s-video moduna ayarlanmalı. Tabi bütün bu bağlantı şekillerinin uydu alıcı tarafından da desteklenmesi lazım.

Hala yazılım güncellemeyle ilgili bilgi bulamadım. Tv'nin kullanma klavuzunda cihaz üzerinden güncellenebileceği hatta otomatiğe bağlanabileceği belirtilmiş. İyi de internet bağlantısı olmayan cihaz nereden güncelliyor bu yazılımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES
    Olmadı 21 pin bağlantılı scart kabloyla rgb olarak izlenmeli yada tv'nin av2 girişine bağlanıp s-video moduna ayarlanmalı.

bende digiturk kutusu var, şu rgb olarak izlemeli dediğiniz nedir nasıl ayarlanır?
    AV2 girişi benim tv'de (46g20) yine scart olarak var, bir de yan tarafta sarı-kırmızı-beyaz kablo girişlerinin olduğu AV3 bulunuyor, s-video moduna ayarlanmalı demişsiniz bunu da bilmiyorum nasıl ayarlanır?

quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES
    İyi de internet bağlantısı olmayan cihaz nereden güncelliyor bu yazılımı.

bence internet girişi olan cihazlar için yazılmıştır o, siz yazılımı indirip belki usb disk yardımıyla günceleme yapabilirsiniz...

• 
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.