Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31.782
Cevap
179
Favori
1.840.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Akeneton34

quote:

Orjinalden alıntı: jujuuu

yok artik nasi yani 2370 ?

vatanin sitesinde px80 yok bile ? simdi baktim

Merhaba Jujuuu;
    Vatan da değil ama hb de karta puan iade +%10 indirim+sehpa (400 Ytl üzeri) yaklaşık 2370 ytl ye geliyor.
    ha birde 10 taksit .
    Size katılıyorum bende aynı konumdayım. Pz serisi cezbedici ancak satış fiyatı 4000 ytl civarında olur diye düşünüyorum.çükü yurt dışı resmi satış fiyatı 1799$ Beklemek görmek lazım.
    saygılar..

Alıntıları Göster
    zaten hepsiburadadan siparisi verdim

tedarik surecinde yaziyor su an

muhtemelen haftaya cuma filan elde olur ..

ben de 2370 leri gorunce fiyat olarak o sandim

malin fiyati 2970 lira (10 taksit seklinde)

gerisi puan ,sehpa filan .. bunu nakit gibi dusmek yersiz

nisan 4 une kadar puanlar kullanilmak zorunda , ihtiyacim olmamasina ragmen 100 milyonluk market alisverisi ile depoya benzin sekli yapmak lazim

sehpa da oyle pek 400 milyonluk bir deger ifade eder gibi gorunmedi , veya su sekilde diyelim , beles olmasi avantaj ama ben o mala 400 ytl vermezdim acikcasi ..

iyimser bir tahminle , ortalama 2.500 ytl diyelim bu tv ye

yalniz garip gelen nokta var , yarin obur gun normal elektronik urun satis mantigina gore bu urunun ucuzlamasi lazim , e daha nereye cekilebilir ki , 2000 liraya mi verecekler turkiye icin 10 gunluk bi urunu .. insallah bi katakulli yoktur ..

• quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

zaten hepsiburadadan siparisi verdim

tedarik surecinde yaziyor su an

muhtemelen haftaya cuma filan elde olur ..

ben de 2370 leri gorunce fiyat olarak o sandim

malin fiyati 2970 lira (10 taksit seklinde)

gerisi puan ,sehpa filan .. bunu nakit gibi dusmek yersiz

nisan 4 une kadar puanlar kullanilmak zorunda , ihtiyacim olmamasina ragmen 100 milyonluk market alisverisi ile depoya benzin sekli yapmak lazim

sehpa da oyle pek 400 milyonluk bir deger ifade eder gibi gorunmedi , veya su sekilde diyelim , beles olmasi avantaj ama ben o mala 400 ytl vermezdim acikcasi ..

iyimser bir tahminle , ortalama 2.500 ytl diyelim bu tv ye

yalniz garip gelen nokta var , yarin obur gun normal elektronik urun satis mantigina gore bu urunun ucuzlamasi lazim , e daha nereye cekilebilir ki , 2000 liraya mi verecekler turkiye icin 10 gunluk bi urunu .. insallah bi katakulli yoktur ..

Alıntıları Göster
    Öncelikle hayırlı olsun..
    sehpa iconn marka ..araştırırsan en ucuzunu 400 ytl nin altında bulamazsın; mağazalarda 490 ytl.ihtiyacın yoksa yada beğenmedi isen o başka tabii.
    Dün Vatan ideal karta 70f i 2100ytl civarına sattı.su anda stokta da görünmüyor zaten kampanyada bir günlüktü.
    PX80 demekki distirbütörler anormal kar gütmese 2300 ytl ye bile satılabilecek.
    neyse eline ulaşınca paylaşımlarını bekleriz
    saygılar..

• quote:

Öncelikle hayırlı olsun..
    sehpa iconn marka ..araştırırsan en ucuzunu 400 ytl nin altında bulamazsın; mağazalarda 490 ytl.ihtiyacın yoksa yada beğenmedi isen o başka tabii.
    Dün Vatan ideal karta 70f i 2100ytl civarına sattı.su anda stokta da görünmüyor zaten kampanyada bir günlüktü.
    PX80 demekki distirbütörler anormal kar gütmese 2300 ytl ye bile satılabilecek.
    neyse eline ulaşınca paylaşımlarını bekleriz
    saygılar..

Alıntıları Göster
    tv guzel gorunuyor ,sehpa ise , kediyi ustune cikartip oturtmam , ole dandik bisi , kesin kirilir o .. ama umarim bu tip bi paylasimda bulunmak zorunda birakmaz beni o lanet sehpa ..

takileybil sokuleybil biseyse bi koseye atarim durur buyuk olasilikla

evde eski yandan antika sandiklardan var ,o kesin tasir ,o kalitesiz sehpaya guven olmaz

fiyat yorumlarina ise katiliyorum ,1000 ile 1100 dolar arasi fiyatlar gordum yabanci sitelerde , 1100 desek kdv ile 1200 .. yani 1550 ytl gibi bir para

yine evet iyi 2500 lara alabilmek .. ama bence bi katakulli olabilir ,gelmeden guvenmiyorum cihaz

ps: bu arada aksam mac da berabere biter

• quote:

tv guzel gorunuyor ,sehpa ise , kediyi ustune cikartip oturtmam , ole dandik bisi , kesin kirilir o .. ama umarim bu tip bi paylasimda bulunmak zorunda birakmaz beni o lanet sehpa ..

evde eski yandan antika sandiklardan var ,o kesin tasir ,o kalitesiz sehpaya guven olmaz

fiyat yorumlarina ise katiliyorum ,1000 ile 1100 dolar arasi fiyatlar gordum yabanci sitelerde , 1100 desek kdv ile 1200 .. yani 1550 ytl gibi bir para

yine evet iyi 2500 lara alabilmek .. ama bence bi katakulli olabilir ,gelmeden guvenmiyorum cihaz

Alıntıları Göster
    sevgili kardeşim başka bir forumda arkadaş görmüş ideal karta bursa vatanda dün px80 2376 ytl 5 taksitmiş dakikalarca karşısından ayrılamadım diyor sen sitelerine ne diye bakıyorsun daha yeni ürün siteye ancak girerler gerçi indirim dün bitmiş ama yine vatanda çalışan bir forumdaş daha var daha bomba bir kampanya geliyor bekleyin dedi bence iptal edebiliyorsan et siparişini derim

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

sevgili kardeşim başka bir forumda arkadaş görmüş ideal karta bursa vatanda dün px80 2376 ytl 5 taksitmiş dakikalarca karşısından ayrılamadım diyor sen sitelerine ne diye bakıyorsun daha yeni ürün siteye ancak girerler gerçi indirim dün bitmiş ama yine vatanda çalışan bir forumdaş daha var daha bomba bir kampanya geliyor bekleyin dedi bence iptal edebiliyorsan et siparişini derim

Alıntıları Göster
    bir de öyle karta puan ıvız zıvır değilmiş direkt karttan 2376 ytl çekiyorlarmış ve çok da tenhaymış vatan demek ki kimsede ideal kart yok

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

bir de öyle karta puan ıvız zıvır değilmiş direkt karttan 2376 ytl çekiyorlarmış ve çok da tenhaymış vatan demek ki kimsede ideal kart yok

Alıntıları Göster
    Merhaba Saday;
    Vatan ın kısa bir zaman içerisinde bomba birkampanya yapacağını İzmir vatan da çaılşan bir arkadaştan bende duydum..
    Benim anlayamadığım hem panın tr resmi sitesinde hemde vatan ın sitesinde ürün hakkında bilgi olmaması..
    daha sonra vatan daki arkadastan detaylı bilgi edineceğim ..
    selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akeneton34 -- 29 Mart 2008; 11:54:01 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

ben bu sehpa hakkında bir tespiti ve düşüncemi belirtiyorum.beğenir beğenmezsin kullanırsın kullanmazsın o sana kalmış.

• quote:

Merhaba Saday;
    Vatan ın kısa bir zaman içerisinde bomba birkampanya yapacağını İzmir vatan da çaılşan bir arkadaştan bende duydum..
    Benim anlayamadığım hem panın tr resmi sitesinde hemde vatan ın sitesinde ürün hakkında bilgi olmaması..
    daha sonra vatan daki arkadastan detaylı bilgi edineceğim ..
    selamlar.

Alıntıları Göster
    simdi durumu ele alalim

2950 gibi bir para odedik

300 nakit puan benim icin paradir

2650 ..

ama sehpa degersiz benim icin ... dolayisi ile 2350 ile 2650 arasinda 300 milyon fark var ki bu onemli

ama biri 5 biri 10 taksit , eminim ki ,bunun da bir maliyeti vardir

yani kaybim olsa bile oteki kampanyanin varligi ve suresinden garanti bilgi sahibi deilken , ve cardfinans kampanyasindan yararlanmak icin son gunken pek iptal etmek istemiyorum , zira belki 200 milyon zarara girebilirim ama napalim .. is garanti olsun

ote yandan karsisindan ayrilamamis dedigin urun bu bizim aldigimiz px80 mi ?

• quote:

simdi durumu ele alalim

2950 gibi bir para odedik

300 nakit puan benim icin paradir

2650 ..

ama sehpa degersiz benim icin ... dolayisi ile 2350 ile 2650 arasinda 300 milyon fark var ki bu onemli

ama biri 5 biri 10 taksit , eminim ki ,bunun da bir maliyeti vardir

yani kaybim olsa bile oteki kampanyanin varligi ve suresinden garanti bilgi sahibi deilken , ve cardfinans kampanyasindan yararlanmak icin son gunken pek iptal etmek istemiyorum , zira belki 200 milyon zarara girebilirim ama napalim .. is garanti olsun

ote yandan karsisindan ayrilamamis dedigin urun bu bizim aldigimiz px80 mi ?

Alıntıları Göster
    yok abi kizma , yani goruslerin degerli benim icin
    sehpa haric

tv ile solediklerine birebir katiliyorum , ozellikle mali yonden

ama sehpanin 5 kurusluk bisi oldugu her halinden belli , kalitesizligi , neyse tartismaya ne gerek var ki bi odun parcasi icin ... ahsapsa eger ki tabi ..

• quote:

sehpa haric

ama sehpanin 5 kurusluk bisi oldugu her halinden belli , kalitesizligi , neyse tartismaya ne gerek var ki bi odun parcasi icin ... ahsapsa eger ki tabi ..

Alıntıları Göster
    neden kızayımki burda birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz amaç o değilmi...
    bu arada sehpa odun dan değil 5mm temperli füme cam ve paslanmaz krom kaplama.3 tane paneli taşır. iconn marka yı çevrende araştırmanı tavsiye ederim
    bu arada iconn dan komisyon falan da alımyorum
    bu arada panel konusunda bence doğru tercih yapmışsın benim düşüncem o. hayırlı olsun

paylaşımlarını bekleriz
    hoşçakalınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akeneton34 -- 29 Mart 2008; 12:10:09 >

• quote:

sehpa haric

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 2 haftalık yeni ürün bu fiyatlardan giriyor satışa ..bu hariaka bişey .fiyatlar demekki yaz ortası 2000 lıra gıbı olabılır .acelenız yoksa bekleyin yaww dahada ucuza alıcaz yakında

• quote:

bu arada sehpa odun dan değil 5mm temperli füme cam ve paslanmaz krom kaplama.3 tane paneli taşır. iconn marka yı çevrende araştırmanı tavsiye ederim
    bu arada panel konusunda bence doğru tercih yapmışsın benim düşüncem o. hayırlı olsun

paylaşımlarını bekleriz
    hoşçakalınız

Alıntıları Göster
    paylasimimi iletiyim

usenmeyip bursa vatani aradim , denilen dogru , dun itibariyle stoga girmis px80 ler , ve dun de ideale yuzde 28 indirim kampanyasi oldugu icin ,dun o urun 2.375 e satilmis , ama cok kisa bir kac saat icin

simdi velasil durum su , zaten bildiginiz gibi ideal karta olan yuzde 28 indirim bi gunluktu , bugunden itibaren 18 e dusmus oran , indirim yani

ve tv nin 5 taksitli satis fiyati 2750 gibi bir rakam ..

neticede durum bu .. yalniz sormayi unuttum , sehpa verip vermediklerini bilmiyorum

belki ayirip sehpalari ayri satiyolardir ..

0224 295 96 96 telefonlari bu ... merak ettim ben de ama bi daha aramam , arayan olursa buraya yazsin , ahmet bey kisinin adi :)

• quote:

sehpa haric

Alıntıları Göster
    sevgili dostum baktım sehpa 300 ytl eder sen de 2300 gibi almışsın güle güle kullan

evet senin aldığın px80'den gözünü alamamış

• quote:

paylaşımlarını bekleriz
    hoşçakalınız

Alıntıları Göster
    2300 iyiymiş doğrusu

şu sepha mesela benim ihtiyacım yokki napıcam düşse fiyattaaan iyi olur..

biraz giriş yapsın ürünler fiyatlar oturur kampanyalar zaten birbiri ardına geliyoo biraz sabredelim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0924579C4

2300 iyiymiş doğrusu

şu sepha mesela benim ihtiyacım yokki napıcam düşse fiyattaaan iyi olur..

biraz giriş yapsın ürünler fiyatlar oturur kampanyalar zaten birbiri ardına geliyoo biraz sabredelim..

Alıntıları Göster
    bu tv nin fiyati iste ortama 2500 civari filan , demek ki ya masraftan kismis panasonic , ucuza uretmis , ya da distributorler , amerika ve avrupa ile turkiye arasindaki dengesizlige bi olcude son vermisler

cunku turkiye icin yeni bir urune uygulanabilecek makul fiyatlardan biri bu

ben 2.970 e aldim , 300 para puan hediyesi ile .. 2.650 ye mal oldu

vatanda da 2750 gibi bi rakam , 5 taksit ama .. bi de sehpa verip vermediklerini bilmiyorum , adam telasli bicimde "bi dk bi de su ozelligi var diye" telefonu kapatmak istemeyen bi arkadasti , sehpa olsaydi solerdi diye dusunuyorum , ama su da var ki , bu tv nerde olursa olsun sehpali kampanya ile satiliyor , bence vardir ama adam solemeyi unutmustur

neticede , bu fiyat bu tv ye en azindan "fena deil"

• quote:

bu tv nin fiyati iste ortama 2500 civari filan , demek ki ya masraftan kismis panasonic , ucuza uretmis , ya da distributorler , amerika ve avrupa ile turkiye arasindaki dengesizlige bi olcude son vermisler

vatanda da 2750 gibi bi rakam , 5 taksit ama .. bi de sehpa verip vermediklerini bilmiyorum , adam telasli bicimde "bi dk bi de su ozelligi var diye" telefonu kapatmak istemeyen bi arkadasti , sehpa olsaydi solerdi diye dusunuyorum , ama su da var ki , bu tv nerde olursa olsun sehpali kampanya ile satiliyor , bence vardir ama adam solemeyi unutmustur

Alıntıları Göster
    meşhur sehpa ürüne dahil değilmiş..
    dünkü fiyat tabiiki süpermiş.ancak kaçkişide ideal kart varki.
    bundan sonra anlaşılan bütün kartları edinip kampanya bekliyeceğiz.bu nasıl i şyaww 25 yıl tek kart kullandım bir panel alcam diye bir aydır şimdiden 4 kart oldubaşkada kart almam artık.
    sahip olduğum kartlara kampanya yapmazlarsa kendileri kaybeder
    beklicez artık çünkü bu panel o fiyata satılmış.dünkü kampanyanın üzerinde bir fiyata bundan sonra almak biraz saflık olur.daha önce alsak neyse,fiyatı düştü deriz.

• quote:

Alıntıları Göster
    degerli kader yoldaslarim

tekrar aradim bu kez call centerdan aldigim bilgi su

mal hem topkapi hem de bostanci magazalarina gelmis , incelemek isteyenler bakabilirler

belki ben aldigim mali , aldiktan sonra incelemeye giden tek kisi olabilirim ,eve gelmesini beklerken

fiyat olarak 2.800 cikiyor (arti eksi kusurati 10 milyon fln yuvarladim) , ve 5 taksit

kadina israrla sormama ragmen artik "sehpa olmadigini soledim beyfendi" diye kibar bir sinirlenme olayina girdi , sanirim sehpa vermiyorlar..

dunku fiyat yakalayabilen ve sehpa ihtiyaci olmayanlara cok uygunmus , 2.350 bolu 5 ... ama artik geriye bakmanin faydasi yok , suan fiyat vatanda 2.800 , bolu 5 , sehpa yok .. son durum budur

bu arada teknosada pv80 gordum ,sanirim px80 ile ayni mal ama tuner farki olabilir emin deilim

yalniz vatandaki bazi teknik bilgi veren arkadaslara guvenmenizi onermem , sorcaginizi burda sorun daha hos bilgiler alinabilir burda ... adama nokta sayisi 1024 ,1366 hd standardi diyorum , yazilimsal olarak 1080p yayini alir diyor .. uydurur ekrana diyor , ben de uydurma dicektim tam .. ben ekrandaki noktacik sayisina bakarim arkadas .. 1024 nokta varsa ama 1366 lik yayin verirsen , her noktaya bir piksek uyamacagi icin mutlak ama mutlak kayip olacaktir ...

• quote:

ordaki fiyatlar kdv siz

1700 bile kabul etsek , onlardaki 10% kdv ile 1800 dolar eder ki , bu da suan yaklasik 2250 ytl .. ve malesef ortalama konusursak amerika ile turkiye arasinda 1 e 2 , ya da en iyi olasilikla 1 e 1.7 veya 1.8 gibi bir oran var

bu da demek oluyor ki o pz ler en iyi fiyatla 4500 civari olur , kendimizi kandirmayalim

teknoloji hizli gelisip eskileri demode etse de , aradan 6-7 ay gecmeden px ile pz serileri esitlenmez..

soledigin fiyata pz alinabilecek tarih benim kanimca yil sonudur ..

ben px in su an kampanyalarla iyi bir secim oldugunu dusunuyorum , hem kafayi cok bulandirmamak icin hem de kontrast avantaji ile

bir de arastirmalar gosteriyor ki , full hd bu ekran boylarinda (42 icin konsursak ve 3-4 metre) kesinlikle gozun secemedigi bir fark , ve suan blue ray filmlere oyunlara paramiz ne olcude yeter tartisma konusu .. yetse bile bu sekilde cekilen oyun ve film oldukca az..

hepsini gectim , benim acimdan px in tek dezavantaji , HD ready standartina bile uymamasi , yani alet 1024 e 768 .. eger 1366 ya 768 olsaydi cidden super olurdu .. suan tum enerjimi , bu enine noktacik sayisinin gozle secilip secilememesi arastirmasina vermis bulunmaktayim

onun disinda 15 bin kontrast , vs diger ozellikler cok iyi ... 1024 ile 1366 farki tek merak ettigim sey

Alıntıları Göster
    quote:

ordaki fiyatlar kdv siz

1700 bile kabul etsek , onlardaki 10% kdv ile 1800 dolar eder ki , bu da suan yaklasik 2250 ytl .. ve malesef ortalama konusursak amerika ile turkiye arasinda 1 e 2 , ya da en iyi olasilikla 1 e 1.7 veya 1.8 gibi bir oran var

bu da demek oluyor ki o pz ler en iyi fiyatla 4500 civari olur , kendimizi kandirmayalim

teknoloji hizli gelisip eskileri demode etse de , aradan 6-7 ay gecmeden px ile pz serileri esitlenmez..

soledigin fiyata pz alinabilecek tarih benim kanimca yil sonudur ..

ben px in su an kampanyalarla iyi bir secim oldugunu dusunuyorum , hem kafayi cok bulandirmamak icin hem de kontrast avantaji ile

bir de arastirmalar gosteriyor ki , full hd bu ekran boylarinda (42 icin konsursak ve 3-4 metre) kesinlikle gozun secemedigi bir fark , ve suan blue ray filmlere oyunlara paramiz ne olcude yeter tartisma konusu .. yetse bile bu sekilde cekilen oyun ve film oldukca az..

hepsini gectim , benim acimdan px in tek dezavantaji , HD ready standartina bile uymamasi , yani alet 1024 e 768 .. eger 1366 ya 768 olsaydi cidden super olurdu .. suan tum enerjimi , bu enine noktacik sayisinin gozle secilip secilememesi arastirmasina vermis bulunmaktayim

onun disinda 15 bin kontrast , vs diger ozellikler cok iyi ... 1024 ile 1366 farki tek merak ettigim sey

Selam
    Fiyat PZ42" te bu rakama çıkmaz,çıkarsa zaten satılmaz!Matsushita bir şekilde ürünlerinin satılabilmesi için buna uygun fiyat yönlendirmesi yapmaktadır,öyle olmasa
    dünyada gerek fiyatta gereksede fiyat/performansta "lider" olamazdı!
    Ancak Türkiye pazarı,buradaki "zihniyet" dolayısıyla farklı durumlar sergiliyor,sıkıntı burada işte......

42">>37"/32" için gibi 1080p durumunu zaman zaman oldukça uzun detaylı ve örnekleriylr anlatmıştım,salt şu kadardan FULLHD olur kavramı artık değişti ve yeni
    panel alım kavramı değişmiştir,dolayısıyla herkes düşünsün bakalım neden bütün özellikle LCD üreticileri 32" 1080p çıkarıyorlar yada neden PDP üreticileri 42" 1080p
    çıkarıyorlar,talep,trend,PC kullanımı(en önemlisi budur!!) gibi bir çok sebebi olduğu için hem üreticiler hemde tüketiciler 1080p anlayışını değiştirmişlerdir.
    ---------
    PX leri 2 aydır izliyorum,fazla olumlu yorumlar görmüyorum,hatta 70 lerin daha başarılı olduğunu(LCD lerde dahil olmak üzere)görmekteyim.

Bu arada yeni çıkan ilk mallar elbette yüksek fiyattan açılacaktır!ama zaman içinde(çok uzun sürmez)makul fiyatlara inecektir,ayrıca dünya panel pazarının
    aşırı büyümesi beraberinde maliyetlerin düşmesini getirmiştir(panel üretim maliyetleri konusunda bunlardan bir ara uzunca bahsetmiştim)

İngiltere de VAT oranı>>%17,5 dir(bizim KDV gibi olan vergi)
    Z85 açılış olarak GBP 1000/1100 gibi şuanda,ama dikkat edin 1 ay sonra 1000 altına 2 ay sonra 800 lere gelecektir,Oyunlarda arefesinde çok ciddi düşecektir.
    Pio ise hala 428 de GBP 1300/1500 arasında geziniyor!!

++

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• quote:

degerli kader yoldaslarim

tekrar aradim bu kez call centerdan aldigim bilgi su

mal hem topkapi hem de bostanci magazalarina gelmis , incelemek isteyenler bakabilirler

belki ben aldigim mali , aldiktan sonra incelemeye giden tek kisi olabilirim ,eve gelmesini beklerken

fiyat olarak 2.800 cikiyor (arti eksi kusurati 10 milyon fln yuvarladim) , ve 5 taksit

kadina israrla sormama ragmen artik "sehpa olmadigini soledim beyfendi" diye kibar bir sinirlenme olayina girdi , sanirim sehpa vermiyorlar..

dunku fiyat yakalayabilen ve sehpa ihtiyaci olmayanlara cok uygunmus , 2.350 bolu 5 ... ama artik geriye bakmanin faydasi yok , suan fiyat vatanda 2.800 , bolu 5 , sehpa yok .. son durum budur

bu arada teknosada pv80 gordum ,sanirim px80 ile ayni mal ama tuner farki olabilir emin deilim

yalniz vatandaki bazi teknik bilgi veren arkadaslara guvenmenizi onermem , sorcaginizi burda sorun daha hos bilgiler alinabilir burda ... adama nokta sayisi 1024 ,1366 hd standardi diyorum , yazilimsal olarak 1080p yayini alir diyor .. uydurur ekrana diyor , ben de uydurma dicektim tam .. ben ekrandaki noktacik sayisina bakarim arkadas .. 1024 nokta varsa ama 1366 lik yayin verirsen , her noktaya bir piksek uyamacagi icin mutlak ama mutlak kayip olacaktir ...

Alıntıları Göster
    eger bankalarla tek tek gorusup tehditle kart ucretlerinden caymalarini saglayabilirseniz su kartlardan birer tane edinin mutlaka

world , maksimum , ideal , cardfinans , axess ,bonus , advantage

ama birini sececekseniz cardfinans kesinlikle , ne kampanya yapacagini sasiriyor adamlar

persembe afm deyim .. sinema 7 milyon , gnctrkcll , ile film 3 bucuk milyona geldi , card finansla odeyince elime bi kupon verdiler , bedava popcorn

benzin bitiyor PO dan 180 milyona karsilik 20 milyon nakit puan..

bu kadar avantaj da le brown james ..

• quote:

eger bankalarla tek tek gorusup tehditle kart ucretlerinden caymalarini saglayabilirseniz su kartlardan birer tane edinin mutlaka

world , maksimum , ideal , cardfinans , axess ,bonus , advantage

ama birini sececekseniz cardfinans kesinlikle , ne kampanya yapacagini sasiriyor adamlar

persembe afm deyim .. sinema 7 milyon , gnctrkcll , ile film 3 bucuk milyona geldi , card finansla odeyince elime bi kupon verdiler , bedava popcorn

benzin bitiyor PO dan 180 milyona karsilik 20 milyon nakit puan..

bu kadar avantaj da le brown james ..

Alıntıları Göster
    evet px80den bole mucizevi seyler beklemiyorum zaten ama 6 aydir tv bakiyoruz can sikti .. arabami alrken bile bole bi kuruntum olmadi .. karar verdik 1 ayda..

bende 26 inch tuplu sony var , 93 yilinda alinmis bir mal , ve en ufak bir bozulma belirtisi yok , onu odaya atcaz , onu yerine bu panasonic i koycaz .. yani mac filan izlenecek , asla pc ye baglanmicak ,nadiren para yeterse ps3 te oyun oynanir o kadar ..

izleme mesafem de 3,5-4 metre .. bu fiyattan bulunca da alayim dedim , yoksa ole cok ideal bi model diye deil .. ama fiyat ve yenilik acisindan hosuma gitti ..

plasmatvbuyingguide.com diye bi site var ,orda top 10 icinde 3 uncu secilmis ..

insallah beklentileri karsilar ..

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.