Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (1212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
31.780
Cevap
180
Favori
1.755.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12101211121212131214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albani

quote:

Orijinalden alıntı: bektascinar

quote:

@Bektaş ilk tercih VT3 olsun! 50/55 hangisi işine geliyorsa artık

Can hocam bir sorum olacaktı.

bir arkadas yardımcı olursa 3-4 ay Teşhir de kalmıs 55VT30 bulma imkanım oldu 3.000 TL den

bu ürünün kapalı kutusunu malesef bulamıyorum

yeni serisi vt50- vt60 a da gücüm yetmez maximum verebilecegim fiyat zaten 3000 TL .

bu konuda nasıl bir yol ilzememi tavsiye edersiniz.

rodaj süresi onemli ama mağaza da ki sürekli REKLAMLARI oynatmıs TV ve dinamik Modda çalıştırılmamış.

tavsiyeniz nedir acaba _ ?

saygılar sunarım

Aslında o panelin ederi 2,5 kağıt ancak eder ama maalesef SonyEurasia gibi Pany/TR de bu işi acaip kasıyor
    dolayısıyla 3 kağıt 55VT3 için "mecburen" normal diyorum,Mağazalar artık işi epeyi öğrendiler PDP konusunda ve dikkatli sürüyorlar paneli!
    Ama ben onların 2/3 ay gibi laflarına inanmıyorum!
    Dynamic Mode ta ise çoğu kullanıyor ayrıca! Reklamlar ise bir süre sonra iz bırakıyor çünkü sürekli aynı sahne geçtikçe risk de artıyor!

Bu şekildeki PDP leri hele hele teşhir alırken öncelikle çıplak gözle hem kapalıyken hemde resim varken iyi izlemek gerekiyor,örneğin Analog kanala
    geçince(karıncalı ekran)izler şak diye ortaya çıkar şayet varsa! abu bunlar temizleniyor derlerse bunu da yemeyin ki zaten garantisi de yoktur o geçmenin!

+

anladım teşekkür ediyorum

50GT50 veyahut 50GT30 kapalı kutu bulma ihtimalım var o zmn

50GT50 3000 tl den 50gt30 ise henuz fiyat almadım

55vt30 ile kıyaslayamayız sanırım da 50st50 ye gore farklari nelerdir

• quote:

Orijinalden alıntı: forsa

55 vt 30 medya markta 3699 tl 2 adet kalmış 212 medyamark

bu gun Media markt müşteri hizmetlerini 0800 lüden arayıp stok sordurdum

teşhir harici kapalı kutu tum ulkede yok dediler

geçiştirdiler beni demekki :@

Mağaza'nın FLAYER ında da var

restposten.mediamarkt.com.tr
    404 Not Found
    http://restposten.mediamarkt.com.tr/store.php?storeId=10

Terbiyesiz Müşteri hizmetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LMNTRIX -- 21 Şubat 2013; 20:45:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darknessjack

Albani hocam çok teşekkür ederim cevabınız için. Artık kafamda net şeyler var. Phil game konusunda 5 üzerinden-4 ederdi ama eminim ki bir vt30 bu konuda 5 üzerinden 5 olur. En azından beni fazlasıyla keseceğine inanıyorum. Zaten alma arefesine gelince yanımda götüreceğim laptopu-ps3 ü flash diski falan komple testimi yapacağım.

- Son bir sorum olacak, game-film modu- 3D konusunda 50/55vt30 - sony 46hx850 dan iyi olur değilmi ? Evet sonuçta biri plazma biri led.

Şimdi hem teknik olarak hemde PDP nin özellikle HIZ konusunda,TFT-LCD lere göre avantajı daha fazladır!

ANCAK bu prensip/teori eskiden tam böyleydi ve hatta bayağı ciddi farklı oluyordu ama günümüzde,LCD ler
    biraz daha hızlanırken,PDP ler ise biraz hız kesti ve aradaki fark da azaldı!

Ayrıca sisteme binen yük(çünkü herifler ne varsa "özellikler" diye panelin içine atıyorlar ve bu da sistemin total olarak
    anasını ağlatıyor ve kısava "gecikme" artıyor veya Hız düşüyor v.s durumları ortaya çıkmaktadır!)

VT3x Hız konusunda üzen bir panel olmadı,zaten bu panel 2011 nin High-End panelidir! S ve G lerde Lag sorunu genelde
    az da olsa olurken V ler Hız konusunda en iyisidir,ancak bundan iyisini de ararsan o YOK,o zaman TN li Monitöre
    gideceksin

3D de en iyi sistem SG dir en iyi panel de Pany dir ancak iyi bir 3D aynı zamanda çok büyük ekran istiyor demektir!
    50 ye kadar 3D nin tadı çıkmaz

Ancak 3x Serisi eskidir,Teşhir olma durumu bolca vardır,alırken uyanık ol!

++

• quote:

Albani hocam çok teşekkür ederim cevabınız için. Artık kafamda net şeyler var. Phil game konusunda 5 üzerinden-4 ederdi ama eminim ki bir vt30 bu konuda 5 üzerinden 5 olur. En azından beni fazlasıyla keseceğine inanıyorum. Zaten alma arefesine gelince yanımda götüreceğim laptopu-ps3 ü flash diski falan komple testimi yapacağım.

- Son bir sorum olacak, game-film modu- 3D konusunda 50/55vt30 - sony 46hx850 dan iyi olur değilmi ? Evet sonuçta biri plazma biri led.

Dostum king of cumusun , tekken cimisin nesin? :)))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brainwasherr

albani usta bişey sorucam mesela film izliyoruz altta üstte siyah bant var burnin olmasın diye arada bir panscan mıdır nedir(yani zoom falan demeye çalışıyorum abi) onu yaptık diyelim.bu zoom lar 1 saniyede olsa yetermi
    yoksa ne kadar lazım abi .teşekkürler şimdiden.

"Cinematic-video" formatlar(2.35:1/1.85;1 gibi ölçüler) panelin 16;9 ölçüsüne uygun olmadığı için,alt-üst barlar da boşluk oluşturur!

Bu durumda çok uzun saatler bu format da FILM izlenirse o barlar da screen-retention dediğimiz bölgesel ton farkı(siyah)oluşmasına
    sebeb olur ve panelden sürekli bu şekilde uzun zaman izleme yapılırsa bardaki siyah ton farkı olur ve bu fark normalde,full ekran
    resme geçince bir süre sonra azalır ve kaybolur ama panel devamlı bu şekilde kullanılırsa o bölge hassa hale gelir ve sweeping(temizleme
    süpürme)işlemi bir süre sonra görevini tam yapamaz hale gelirki Pio hariç tüm PDP ler buna yatkındır ya da çok zorlanırsa Pio da dahi
    olur/olabilir!

white-wash işlemi yaparsınız örneğin Film biter Analog kanala geçip 15/20dk.çalıştırırsanız iyi olur

Netice de PDP kullanan adam arabasına dikkatli bakacak! bas gaza gidiyoruz olayı olmaz!

Bazı Satıcılar veya birileri v.s yaw bunlar eskidendi,bunlar olmuyor olmaz gibi sallama bilgiler veriyorlar aman dikkat diyorum
    paneli bilmeyenlerin yalan yalnış bilgi diye verdiklerine ve özellikle Satıcıların satış ayaklarına sakın inanmayın!

Zoom1/2/3 modlar ise kullanılabilir bu durumda barlardaki boşluklar kapatılır ama her Film de yine kapanmayabilir,ancak FILM içeriğinin
    org.Native formatını bozduğunuz için resim kalitesi de düşer ona paralel olarak

Örneğin ben FILM içeriklerde Native format kullanırım ve boşluklara da aldırmam! ayrıca 16;9 Over-scan özelliğini(Pany lerde)
    OFF yaparım v.s kısaca resmin org.halini hiç bozmam ancak bunlar tabiki PDP panellerde bir retention riski de oluşturuyor!
    LCD de ise bu risk yine vardır ama oldukça düşüktür!

++

• teşekkür ederim albani usta
  • Merhaba arkadaslar

pany 46gw30 model bir plazmam var bunun paneli kırıldı.panel değişimi bize ne kadara patlar? bilgisi olan varmı? yardımcı olursanız sevinirim
  • cevapladım diğer başlıktan!
  • quote:

quote:

Şimdi hem teknik olarak hemde PDP nin özellikle HIZ konusunda,TFT-LCD lere göre avantajı daha fazladır!

ANCAK bu prensip/teori eskiden tam böyleydi ve hatta bayağı ciddi farklı oluyordu ama günümüzde,LCD ler
    biraz daha hızlanırken,PDP ler ise biraz hız kesti ve aradaki fark da azaldı!

Ayrıca sisteme binen yük(çünkü herifler ne varsa "özellikler" diye panelin içine atıyorlar ve bu da sistemin total olarak
    anasını ağlatıyor ve kısava "gecikme" artıyor veya Hız düşüyor v.s durumları ortaya çıkmaktadır!)

VT3x Hız konusunda üzen bir panel olmadı,zaten bu panel 2011 nin High-End panelidir! S ve G lerde Lag sorunu genelde
    az da olsa olurken V ler Hız konusunda en iyisidir,ancak bundan iyisini de ararsan o YOK,o zaman TN li Monitöre
    gideceksin

3D de en iyi sistem SG dir en iyi panel de Pany dir ancak iyi bir 3D aynı zamanda çok büyük ekran istiyor demektir!
    50 ye kadar 3D nin tadı çıkmaz

Ancak 3x Serisi eskidir,Teşhir olma durumu bolca vardır,alırken uyanık ol!

++

- Peki albani hocam bu vt30 da rainbow effect durumuna rastlama oranım nedir. Bugün öğrendim bazı marka model plazmalarda bu sorun varmış, içlerinde vieara panalarda vardı.

- Bu arada öyle monitör olayına gireceksem zaten monitör alacaktım ( samsung S27A950DS model) son anda tvye döndüm. Tv daha iyi koca ekran, film falan daha önemli. Can sıkıcı bir lag oluşmadıktan sonra iyidir phil zaten iyiydi ama philden çok az daha iyisini bulursam mükemmel olur. Sanırım 46hx850 de işimi çok güzel görecektir. vt30-vt50 için bu renk gecikmesi tereddütlerim var.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir3458

quote:

- Esasen kofcuyum ama eski koflardan (95-94) özellikle kof95'ciyim ama tekkende fena değil. Ayrıca çok sıkı mortal kombatçıyım, street fighter falan bana fazla soft. Hayatım bu oyunlarla geçti. Bir türlü şu yeni nesil oyunları sevemedim. Oddworld abe's odssyea ve exoddus, Resident evil 4 - the elder scrolls V skyrim ve tabiki shadow man ps1 hariç tabi ! Atmosfer, otantik ortam müzikler. Bunlar yerli yerindeyse duramıyorum. Dead spaceydi, call of duty idi, killzonedu, crysisdi falan bunlar bana göre değil aslada olamaz.

- Hiçbir atari-pc oyunu atari salonlarındaki oyunlar gibi olamaz ( aggressors of dark kombat, final fight(haggar), cadillacs&dinasours(mustafa), knight of the round, captain commando, double dragon eski ve neogeo, the combatribes, sly spy, snow bros, tumblepop, shadow dancer, shinobi, shadow warrior, mutant fighter, street fighter 2.5, street hoop, world heroes 1-2, samurai shadown 1-2, mortal kombat 1-2-3-ultimate-deadly alliance, deception ve tabiki 9 ! kof 94-95-97 , strikers 1945 plus ! Ölümsüzdür bunlar, daha sadece bunları saydım.

• merhaba arkdaşlar,

Sizden bir tavsiye istiyorum. mevcut televizyonumu değiştirmek istiyorum ve yeni alacağım tv de önce samsung 55ES700 düşünüyordum. plazma hiç aklımdan geçmemişti ve benim bu işlerle ilgilenne bir kişiye sorduğumda benim kullandığm oda da bu tvnin çok büyük olacağını iyi görüntü alamayacağımı bahsetti samsung beni çok etkilemişti fakat neden plazma düşünümyorsun panasonicler muhteşem dedi samsungtan daha iyi bir görüntü alabilirsin dedi izleyeceğim mesafe max.4.5 5metre. odamda perdeler de siyah olduğu için plazmada yansıma olmayacağını düşündüm sizden bu konuda yardım etmenizi rica ediyorum.
    araştırmalarıma aklımdan geçen panasonic plazmalar
    PANASONIC TX-P55ST50E 3,599 TL
    PANASONIC TX-P55VT50E 5,199 TL
    PANASONIC TX-P55ST50E + , ONIC TY-ER3D4ME 2012 AKTİF 3D GÖZLÜK 3,599 TL

sizden tercihlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

selamlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: garnet1905

quote:

@garnet

Kardeş sana da panel beğendiremedim yaw

Sen tam ne istiyorsun,panele hangi ext.cihazlar bağlanacak,bana tek tek sırala bakalım??
    Bir de ben çok fazla kişiyle muhatap olduğum için aşırı Mail/PM v.s aldığım için çoğu kişiyi de doğal olarak karıştırıp kim ne dedi
    ne istiyor v.s v.s kafa ambale oluyor

Bir de "bütçeni" bildir,cep de ne var ona göre yola çıkalım!

++

@mgü

Hocam sen Pio başlığımıza gelsene,bak adı üstünde bizim sevgili Aks Hoca başlığa "Ansiklopedi" demişti,aynen öyledir onu okursan
    hem panel uzmanı olursun hemde ben sana Diploma veririm

Antika filan değil ama yakında olur ama sen resim kalitesi ve genel olarak KALITE nedir kendilerini tanıyınca anlarsın,orada binlerce kullanıcı vardır
    ama okuduğun zaman ülen burası ayrı bir alem dersin!

Ya da istersen sana 5090/6090 bulabilirim,şu sıralar nallar pek bulunmuyor ama rada bulabiliriz yinede G/9 Serisi,ama şak diye bulunmaz bu meret!
    6090 içinse cebini fazla doldurman gerekiyor ve işin bir de "ikna" kısmı var ama ben onu da bir şekilde hallederim

Hocam bütçe 2500-3000 arası.Boyut olarak malum biliyorsun Benim istediğim sd ve hd yayınlarda gerçekden güzel beni tatmin edecek görüntü vermesi.Smart olayı çok önemli değil ama 3d önemli.Her sene tv değiştirmek zorunda kalmayayım.Sorunsuzluk dicem ama ona ulaşabilen yok heralde.İşte bu yüzden piyasaya baktığımda tip,smart,3d ve kalite olarak üst seviye denen wt50 serisine yöneldim.Ama onunda panel malum çok ahım şahımlık bişeyi yok.

Aynı şartlar da

araştırmalarım sonucu

1 - 50 ST 50 e 2399 TL vatan

2- 55VT30 ( 3.899 TL ( Abartı fiyatı - saturn e gidip sormak lazım )

3- 55ST50E 3899 abartı fiyatı arastırmak lazım

bu sonuca kanaat getirdim.

50st50e yi gidip harici hdd ile deneme imkanım oldu. 1080p openmatte ve 720p altyazılı mkv de herhangi codec sorunu vs yok ( cogu lg acmamıstı 720p olan film de sesi )

ilk 5 dk tmm güzel bu tv dedeim 6. dakika dan sonra yanında 55ut serisi bir pana vardı gozume kucuk gelmeye basladı 50st50

ki ben yakından 5-6 mt den bakarken bunu hissettim

SONUÇ : 55vt30 u saturn den kampanya yakalayıp 2999 TL ye alabilirsem alacagım gerekirse ankara dan istanbula gidip

2. secenek 55st50e nin fiyatı'nın dusmesini bekleyecegim 3.000 tl yi gecmek istemiyorum ( bu da cok zor gozukuyor sony ile bir anlasma fln yapmıslar fiyatları yukseltirler alcaltmak yerine ) hx850 serisi tv nin konusunda gordum son sayfada

3. istemeyerek de olsa mecburen 50st50 e alacagım ama istemedigim bir tv ye de 2400 verip pişman olmak istemiyorum ondan bekliyorum xD

bu arada 55vt30 veya 50st50 3000-3200 TL civarı goren olursa Haber verirse cok cok sevinirim.

teşekkürler

Kardeş ST serisi alma. Ekranı çok parlıyor. Kendini seyrediyorsun. Ancak akşam ışıkları kapatırsan güzel bir tv keyfi oluyor. Gündüz ekran parlıyor, akşamüstüde parlıyor. Karanlıkta st50 seyredilebiliyor.

Ben Panasonic 42 gw 30 almak istiyorum. Hiç biryerde kalmamıştı. 42 ST 50 E modelini aldık ekim 2012 de 1600-tl Teknosa dan 8 taksit. Kuruldu. Ekran parlıyor, kendimizi görüyoruz ekranda. Moralim çok bozuldu.

Yansıma yapmayan bir modelini al bence. Benim gibi paran boşa gitmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

quote:

quote:

quote:

@garnet

Sen tam ne istiyorsun,panele hangi ext.cihazlar bağlanacak,bana tek tek sırala bakalım??
    Bir de ben çok fazla kişiyle muhatap olduğum için aşırı Mail/PM v.s aldığım için çoğu kişiyi de doğal olarak karıştırıp kim ne dedi

++

@mgü

Hocam sen Pio başlığımıza gelsene,bak adı üstünde bizim sevgili Aks Hoca başlığa "Ansiklopedi" demişti,aynen öyledir onu okursan

Antika filan değil ama yakında olur ama sen resim kalitesi ve genel olarak KALITE nedir kendilerini tanıyınca anlarsın,orada binlerce kullanıcı vardır

Ya da istersen sana 5090/6090 bulabilirim,şu sıralar nallar pek bulunmuyor ama rada bulabiliriz yinede G/9 Serisi,ama şak diye bulunmaz bu meret!
    6090 içinse cebini fazla doldurman gerekiyor ve işin bir de "ikna" kısmı var ama ben onu da bir şekilde hallederim

Hocam bütçe 2500-3000 arası.Boyut olarak malum biliyorsun Benim istediğim sd ve hd yayınlarda gerçekden güzel beni tatmin edecek görüntü vermesi.Smart olayı çok önemli değil ama 3d önemli.Her sene tv değiştirmek zorunda kalmayayım.Sorunsuzluk dicem ama ona ulaşabilen yok heralde.İşte bu yüzden piyasaya baktığımda tip,smart,3d ve kalite olarak üst seviye denen wt50 serisine yöneldim.Ama onunda panel malum çok ahım şahımlık bişeyi yok.

Aynı şartlar da

araştırmalarım sonucu

50st50e yi gidip harici hdd ile deneme imkanım oldu. 1080p openmatte ve 720p altyazılı mkv de herhangi codec sorunu vs yok ( cogu lg acmamıstı 720p olan film de sesi )

ilk 5 dk tmm güzel bu tv dedeim 6. dakika dan sonra yanında 55ut serisi bir pana vardı gozume kucuk gelmeye basladı 50st50

SONUÇ : 55vt30 u saturn den kampanya yakalayıp 2999 TL ye alabilirsem alacagım gerekirse ankara dan istanbula gidip

2. secenek 55st50e nin fiyatı'nın dusmesini bekleyecegim 3.000 tl yi gecmek istemiyorum ( bu da cok zor gozukuyor sony ile bir anlasma fln yapmıslar fiyatları yukseltirler alcaltmak yerine ) hx850 serisi tv nin konusunda gordum son sayfada

3. istemeyerek de olsa mecburen 50st50 e alacagım ama istemedigim bir tv ye de 2400 verip pişman olmak istemiyorum ondan bekliyorum xD

bu arada 55vt30 veya 50st50 3000-3200 TL civarı goren olursa Haber verirse cok cok sevinirim.

teşekkürler

Kardeş ST serisi alma. Ekranı çok parlıyor. Kendini seyrediyorsun. Ancak akşam ışıkları kapatırsan güzel bir tv keyfi oluyor. Gündüz ekran parlıyor, akşamüstüde parlıyor. Karanlıkta st50 seyredilebiliyor.

Ben Panasonic 42 gw 30 almak istiyorum. Hiç biryerde kalmamıştı. 42 ST 50 E modelini aldık ekim 2012 de 1600-tl Teknosa dan 8 taksit. Kuruldu. Ekran parlıyor, kendimizi görüyoruz ekranda. Moralim çok bozuldu.

anladım o zmn

55vt30 bakıyorum ki cok zor hep teşhir kalmıs

50GT50 fln bulmak lzm :S

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

quote:

quote:

quote:

@garnet

++

@mgü

Aynı şartlar da

araştırmalarım sonucu

teşekkürler

anladım o zmn

55vt30 bakıyorum ki cok zor hep teşhir kalmıs

50GT50 fln bulmak lzm :S

stok bittikçe getiriyorlar acele etmene gerek yok st 50 modelide aynı olmuştu.önce talebe bakıyorlar sonra sınırlı stok getiriyorlar...

• arkadaşlar bir sorum olacaktı;

50GT50 ye USB 3G modem bağlanabiliyor mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadir3458

quote:

- Esasen kofcuyum ama eski koflardan (95-94) özellikle kof95'ciyim ama tekkende fena değil. Ayrıca çok sıkı mortal kombatçıyım, street fighter falan bana fazla soft. Hayatım bu oyunlarla geçti. Bir türlü şu yeni nesil oyunları sevemedim. Oddworld abe's odssyea ve exoddus, Resident evil 4 - the elder scrolls V skyrim ve tabiki shadow man ps1 hariç tabi ! Atmosfer, otantik ortam müzikler. Bunlar yerli yerindeyse duramıyorum. Dead spaceydi, call of duty idi, killzonedu, crysisdi falan bunlar bana göre değil aslada olamaz.

- Hiçbir atari-pc oyunu atari salonlarındaki oyunlar gibi olamaz ( aggressors of dark kombat, final fight(haggar), cadillacs&dinasours(mustafa), knight of the round, captain commando, double dragon eski ve neogeo, the combatribes, sly spy, snow bros, tumblepop, shadow dancer, shinobi, shadow warrior, mutant fighter, street fighter 2.5, street hoop, world heroes 1-2, samurai shadown 1-2, mortal kombat 1-2-3-ultimate-deadly alliance, deception ve tabiki 9 ! kof 94-95-97 , strikers 1945 plus ! Ölümsüzdür bunlar, daha sadece bunları saydım.

Valla arkadaşım aynı fikirleri paylaşıyorum seninle.
    Atari zevki başka idi.hiçbir pc ve konsol bu zevki veremez.
    Bende çok iyi kof96 yıcımdır.fena tekken ciyimdir.
    Ama şu panel işini çözeyim gidicem ps3 kof serisi , tekken 3 mortal combat ulti , mustafa vs yukletecegim.
    Sonra bizim orda oyunakinalari yapan yer var orayada ps3 atari kollu konsol yaptiricam, artık sabahları işe gidemeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle telaşa mahal yok.
    Mal bitmesi diye bir şey sözkonusu değil.
    Yeni seriler avrupa'da satışa çıktı bile.
    Eee orası Türkiye olmadığından eski serileri fiyatı düşürmeden kaktıramıyorlar.
    O eski serileri Türkiye'ye kaydırıyorlar.
    Kaçan göçen bir şey yok, sakin olun para sizin elinizdeyse kral sizsiniz.
    Ucuz gel gel numaralarına -valla çok az kaldı, sınırlı stok, yetişen alıyor vb.- kanmayalım, kananları uyandırılam.
  • UZUN süredir teknosa stoklarında olmayan 42st50
    dün orada çalışan bir arkadaşım stoklara 42st nin girdiğini söyledi
    sanırım diğer olmayan modeller içinde aynı şey geçerli
  • quote:

Beyler kusura bakmayın ama belki size komik gelebilir,yaw şu özel msg gelen kutumu ya da her ne ise nasıl silinir temizlenir orası,...

Özel mesaj kutusunda silmek istediğiniz mesajların sağ tarafındaki kutucuğu işaretleyip, en alttaki "seçtiklerimi sil" butonuna tıklayarak silebilirsiniz.
    Ayrıca, DH sayfasında sol üstteki DH logosunun hemen altındaki Ayarlara girip, Diğerlerinin bana özel mesaj yollamasına izin ver'i iptal ederseniz PM gelmemesi lazım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

UZUN süredir teknosa stoklarında olmayan 42st50
    dün orada çalışan bir arkadaşım stoklara 42st nin girdiğini söyledi
    sanırım diğer olmayan modeller içinde aynı şey geçerli

stokda varda noluyo sanki, watan daha ucuza satıyo hep
  • 
Sayfa: önceki 12101211121212131214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.