Şimdi Ara

Panasonic Viera TX-P50GT30E (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
18.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Celalll

G30'u bilmiyorum da, GT30 da MKV desteği var.
    Altyazının boyut olarak biraz küçük olması dışında bir sorun yok. Türkçe gayet güzel gösterebiliyor. Uzan zamandır divx izlemediğim için fazla uğraşmadım. 720p dizilerden birini denedim. Belki ayarlanıyordur.

Teşekkürler. GT30 farkı zaten 3d olması, Gw ve G 30 her iki modelde de aynı destek vardır o zaman.
    tv paneli ısınıyor mu ?
    bende 5 yıl önceki panasonic plasma modeli mevcut ve 850 watt civarı harcıyor ve çok ısınıyor
    sizde samsung lcd olduğu için aralarında sıcaklık farkı çok mu dur ?
    ses kalitesi bendeki panasonic de çok iyi idi.gerçekten ps3 den çok kaliteli ses alıyordum
    bu modelde ki ses kalitesi de kaliteli midir ?
    arkada wifi bağlantısı için giriş yerine adaptör takılırsa kenardan taşacak gibi duruyor mu ?
    tv yi hiç gerçek olarak görme fırsatım olmadı ?
    duvar montaj aparatı içinden çıkıyor mu ?
    50 inch salon için fazla büyük gelir mi ?
    saygılar
    selamlar
    quote:

G30'u bilmiyorum da, GT30 da MKV desteği var.
    Altyazının boyut olarak biraz küçük olması dışında bir sorun yok. Türkçe gayet güzel gösterebiliyor. Uzan zamandır divx izlemediğim için fazla uğraşmadım. 720p dizilerden birini denedim. Belki ayarlanıyordur.

• -Isınma konusunda diyebilirimki, ön cama yaklaştığınızda bir sıcaklık hissediyorsunuz. Fakat eski Samsung 40R81B'den çok daha fazla olduğunu söyleyemem. belki bir miktar daha sıcaktır. Tabi bu 50 inch Samsung 40" idi.
    -Ses konusuna gelince. daha önce belirtmemiştim ama sesine hayran kaldım diyebilirim. Virtual surround olayı çok güzel işliyor.
    -Wi-fi takılacak yer de taşma gibi bir durum olmaz. Fakat, Panasınic kullanma kılavuzunda bir uzatma kablosunun kullanılmasını tavsiye ediyor.
    -Duvar askı aparatı falan çıkmıyor.
    -50 inch büyük müsorusu biraz göreceli. Ne mesafeden izlediğine göre değişir. Ben yaklaşık 3,5-4 metreden izliyorum. Ama 2 metreden izlemek bence biraz yorar. Bence 50" için izleme mesafwsi an az 4 metre olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celalll -- 27 Mayıs 2011; 14:10:23 >

yok bir kaç arkadaşta daha var ama sorulara öğleden sonra cevap verebileceğim. Bu mesajı editler yazarım. Ama kısaca herkese tavsiye edebileceğim bir tv olduğunu söyleyebilirirm.

Bu linkteki iki model siz alırken var mıydı? Karşılaştırma şansınız olduysa GT30'dan eksikleri hakkında kısaca bilgilendirirseniz sevinirim.

http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/3188574/module/general/compare/products/displayResult.html?p=TX-P46ST30E&p=TX-P42ST30

Edit: MKV sormuştum daha önce, Panasonic Fat32 okuyordu sanırım hala sadece fat32 mi okuyor NTSF formatlı sabit diskleri de okuyor mu? MKV için zaten 4GB üstü dosyalar sözkonusu olacak Fat32 formatında da malum o olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 27 Mayıs 2011; 12:59:23 >

• çok teşekkür ederim
    bu tv yi darty den almaya karar verdim
    umarım sıkıntı çıkmaz :)
    led tv lcd tv vs hepsini artık eledim
    plazmaya devam
    şu anda evde yine panasonic plasma mevcut :)

quote:

-Isınma konusunda diyebilirimki, ön cama yaklaştığınızda bir sıcaklık hissediyorsunuz. Fakat eski Samsung 40R81B'den çok daha fazla olduğunu söyleyemem. belki bir miktar daha sıcaktır. Tabi bu 50 inch Samsung 40" idi.
    -Ses konusuna gelince. daha önce belirtmemiştim ama sesine hayran kaldım diyebilirim. Virtual surround olayı çok güzel işliyor.
    -Wi-fi takılacak yer de taşma gibi bir durum olmaz. Fakat, Panasınic kullanma kılavuzunda bir uzatma kablosunun kullanılmasını tavsiye ediyor.
    -Duvar askı aparatı falan çıkmıyor.
    -50 inch büyük müsorusu biraz göreceli. Ne mesafeden izlediğine göre değişir. Ben yaklaşık 3,5-4 metreden izliyorum. Ama 2 metreden izlemek bence biraz yorar. Bence 50" için izleme mesafwsi an az 4 metre olmalı.

• engunaydin,
    Ben 1.5GB'lık bir dizi bölümünü, 4GB'lık bir usb bellek içine atarak tv'de izlemiştim. Ve %90 ihtimalle o bellek FAT32 formatlıydı. Evimde de NTFS sistemde harici diskim olmadığı için, deneme şansımda olmadı. Usb bellek NTFS'ye formatlanırsa onu da takar denerim.

Linklerini verdiğininz tv'leri hiç duymamıştım. Emin olmamakla beraber, GT30'a göre sanırım
    DVB-s tuner'ı yok.
    1 adet Usb eksik
    Usb aygıta kayıt yok

Bunlar dışında pek bir fark göremedim.
    VT30'da ekrandaki filitre daha iyi,
    Ses sistemi daha iyi,
    2 Adet gözlük, 1 adet wi-fi Usb hediye,
    Bunları düşününce aradaki fark'a değer diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celalll -- 27 Mayıs 2011; 15:35:10 >

Akşam bir kaç fullHD görüntü koyayım en iyisi. Gündüz performansınıda gösteren resimler koyayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celalll -- 27 Mayıs 2011; 17:17:53 >

Celal bey; evimdeki salon küçük aslında, kanepe ile tv arası 3 m civarında. Bu durumda 50' almak mantıklı mı sizce?
  • Evet içinde HD uydu alıcısı var. Fakat, Digiturk'te bir işe yaramıyor. Ben aylık 5 tl fazladan vereceğimi taahhüt ettim. Vestel HD uydu alıcısını kiraladım. 7-8tane HD kanal izliyorum. Dahili Tuner'i D-Smart veya teledünya için kullanabilirim.
    Bence 3 metreden 50" izlenebilir. Ama 4 metre daha ideal gibi.

engunaydin,
    Ben 1.5GB'lık bir dizi bölümünü, 4GB'lık bir usb bellek içine atarak tv'de izlemiştim. Ve %90 ihtimalle o bellek FAT32 formatlıydı. Evimde de NTFS sistemde harici diskim olmadığı için, deneme şansımda olmadı. Usb bellek NTFS'ye formatlanırsa onu da takar denerim.

Linklerini verdiğininz tv'leri hiç duymamıştım. Emin olmamakla beraber, GT30'a göre sanırım
    DVB-s tuner'ı yok.
    1 adet Usb eksik
    Usb aygıta kayıt yok

Bunlar dışında pek bir fark göremedim.

S tunerı var, USB aygıta kayıt belli değil dediğiniz gibi yok olduğunu düşündürüyor. Neyse yakında çıkar kokusu G20'li seriler tükendi bir kampanya bekleyelim ST ya da GT hangisi uygun denk gelirse artık....

• quote:

Evet içinde HD uydu alıcısı var. Fakat, Digiturk'te bir işe yaramıyor. Ben aylık 5 tl fazladan vereceğimi taahhüt ettim. Vestel HD uydu alıcısını kiraladım. 7-8tane HD kanal izliyorum. Dahili Tuner'i D-Smart veya teledünya için kullanabilirim.
    Bence 3 metreden 50" izlenebilir. Ama 4 metre daha ideal gibi.

Bir yandan da bu konuyu araştırıyorum. Linux receivera sıcak bakmıyordunuz sanırım, geçen gün nette güzel bir modül gördüm. Diablo Cam modül satıcısının web sitesinde hiç yazmıyorsa 10 taneye yakın paket yazıyor kendisinin açtığı. Ayrıca modül olduğundan içine teledünya kartı da takmak mümkündür, bir tek güncellemede problem yapabilir o da çok ufak bir sorun.

Bu tip alternatiflerle ilgileniyorum, uygun bir çözüm bulunca buradan da paylaşırım.... derken size link vermek için araştırırken aradığım cihazı buldum. Sizin istemediğiniz paylaşımı yapıyor ama uydu cihazı kullanmıyor. Wireless internet üzerinden linux serverlara bağlanıyor. Yani uydu alıcılı TV'nin hemen hemen her kanalı açmasını sağlıyor ki bence müthiş bir ürün. Kesinlikle TV ile beraber bu üründen de 1 tane alınmalı.

Edit: Linki vermeyi unutmuşum,http://www.uydumarket.net/index.php?do=catalog/product&pid=162

http://www.hepsidijital.com/Diablo-WiFi-Cam-2-3-Yeni-versiyon-modul_99554.html#0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 27 Mayıs 2011; 18:36:36 >

• Arkadaşlar Yeni resimler ekliyorum. HDTV ve PS3'le ilgili....
    Yanlız kamerayı biraz sallamışım o yüzden kusura bakmayın. Birde PS3 performansı için söylediklerimi geri alıyorum. Bir kaç taane farklı oyun denedim ve sonuç hepsinde gayet iyiydi.

Panasonic Viera TX-P50GT30E

Resimlerin çekildiği ışığın anlaşılması için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celalll -- 27 Mayıs 2011; 22:22:02 >

• arkadaşlar morelleri bozmak istemem fakat pendik darty 50d6000 serisine birde 50gt30 bakın samsung çok daha parlak ve net gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wkend -- 28 Mayıs 2011; 1:52:54 >

Orijinalden alıntı: istcool

arkadaşlar morelleri bozmak istemem fakat pendik darty 50d6000 serisine birde 50gt30 bakın samsung çok daha parlak ve net gösteriyor

Henüz almadım ama alışveriş kararımı zerre etkilemez.

Sony, JVC, Sanyo, Panasonic, Kenwood, Sharp gibi markalar kalburüstü, prestij markalardır.

Samsung son yıllarda başarılı görülen TV'leri dışında hep orta sınıf kalmış bir marka. Belki güzel görüntü verir ama o üründe marka güvenini hissedemezsiniz. İster psikolojik faktörler ister önyargı diyin duayen ve de prestijli bir marka varken Samsung düşünmüyorum. Alanında Samsung görüntüsü güzelmiş diye Panasonic'den vazgeçeceğini sanmam.

quote:

Orijinalden alıntı: wkend

arkadaslar mkv sormuslar.ben vatanda 10 gb lık filmi oynattım sorunsuz izledim,2012 filmiydi görüntü muhtesemdi

Hangi TV'de oynattınız, Gt30'da mı? Gw20 olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 28 Mayıs 2011; 6:41:45 >

• Almış olduğum ama 3 adet ölü piksel çıkan ürünü servis henüz iade almadığı için ürünü hala kullanmaktayım. Daha önce lcd kullanıyordum. Bu kısa kullanım süresi içerisinde bile plazmadaki görüntü kalitesini gördükten sonra, birdaha lcd alacağımı sanmıyorum. 3,5 yaşındaki kızım bile panelin önünden ayrılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yen@l -- 28 Mayıs 2011; 7:56:29 >
  • Celal bey yeni resimlerinizde pencerelerden çok yansıma görünüyor. Seyir esnasında odak ekranın dış camı olmayacağından göze batmaz gibi geliyor ama yine de sormak lazım, göze batıyor mu? Rahatsızlık verecek boyuta çıkıyor mu?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.