Şimdi Ara

panasonic tz5-fujifilm f100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar panasonic fz28 kullanıyorum.ancak bu makine beraberimde sürekli taşıyacağım boyutta bir makine değil.bu nedenle en az 28mm geniş açıya sahip,gece çekimleri iyi olan kompakt bir makine arıyorum.büyük bir ihtimalle başlıktaki iki makineden birini seçeceğim.sizce hangisini tercih etmeliyim?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....

• panasonic tz serisini bu amaçla sakın düşünme tz4 kullanıyorum manuel hemen hiçbir ayara izin vermiyor p modu bile yok ISO performansı çok düşük ayrıca kumlanma çok fazla psam gibi modları yok özellikle fıstık yeşili (hani antep fıstığının içi cırlak yada acık yeşil) ve mor renkleri mavi gibi algılıyor kırmızıdada renk sapmaları var tonuna göre. Her zaman yanında taşımaktan kastın cepte falan taşımaksa tz serisi bu iş için uygun değil biraz büyükçe.Tabi küçük gövdeye 10x zoom objektif yerleştirldiğinden çok hassas makinayı açıp hafifcecik salladığında bile merceğin içinde bir kıprdanma oluyor yani maazallah bir düşürsen yada cepte falan biraz baskı görse canı çıkacak meretin alacaksan benim gibi çantada taşıyacaksın yani.Sen zaten yanında çanta vs taşımaktan bıkmışsın bence sana gelmez.F100 için ise pininfarina arkadaşın bu forumda fuji f 100 fd ve ilk test çekimlerim adlı çok güzel bir topici var bir oku istersen saygılar

• F100fd yi tercih edebilirsin
  • tz3 kullanıcısıyım ama gece çekimleri için bu modeli tavsiye etmem fuji f100fd daha başarılıdır gece çekimlerinde.
  • yaw sorulurmu tabiki f100 manuel ayarlı f50 f60 bile olabilir.
  • zaman ayırıp cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim
  • fuji
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fujifilm Hs20 Exr Nasıldır ?
    14 yıl önce açıldı
    Nikon Coolpix S230
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle f100fd.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.