Şimdi Ara

PANASONIC TX-P42U20E ALDIM KULLANANLAR FIKIR VERSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PANASONIC TX-P42U20E HAFTA SONU TEKNOSADAN 1400 LIRAYA ALDIM. AÇIKÇASI FAZLA ARAŞTIRMADAN ALDIGIM BIR URUN. NASIL BU PARAYA DEGERMI. AYRICA HAFIZA KARTI TAKIP FILM MP3 RESIM GORUNTULEYEBILIRMIYIM. MUZIK DINLEYEBILIRMIYIM. FILM IZLEYEBILIRMIYIM.

• quote:

Orijinalden alıntı: marmarauni

PANASONIC TX-P42U20E HAFTA SONU TEKNOSADAN 1400 LIRAYA ALDIM. AÇIKÇASI FAZLA ARAŞTIRMADAN ALDIGIM BIR URUN. NASIL BU PARAYA DEGERMI. AYRICA HAFIZA KARTI TAKIP FILM MP3 RESIM GORUNTULEYEBILIRMIYIM. MUZIK DINLEYEBILIRMIYIM. FILM IZLEYEBILIRMIYIM.

hayırlı olsun resim gösterebilir ve avchd formatında film isleyebilirsin
  • PEKIYI YA MP3 MUZIK DINLEYEBILIRMIYIM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmarauni

PEKIYI YA MP3 MUZIK DINLEYEBILIRMIYIM.

hic denemedim ama olabilir
  • bu ürünün aynısından bende almayı düşünüyorum herhangi bir kusuru veya kötü özelliği varmı?

http://www.vatanbilgisayar.com/panasonic-tx-p42u20e-full-hd-106cm-plazma-tv,-1920x1080,-2.000.000:1,400-hz,2xhdmi,tx-p42u20e/productdetails.aspx?I_ID=46050

PANASONIC FULL HD 106cm PLAZMA TV, 1920x1080, 2.000.000:1,400 Hz,2xHDMI,TX-P42U20E
  • vatanda 1200 tl ye düşmüş.
  • Bilgisayar'a bağlanabilir mi,
    Monitör olarak randımanlı kullanabilir miyim yoksa lcd almak daha mı mantıklı?

Bilgisayar'a bağlayıp oyun filan oynama imaknı olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnbvc

Bilgisayar'a bağlanabilir mi,
    Monitör olarak randımanlı kullanabilir miyim yoksa lcd almak daha mı mantıklı?

Bilgisayar'a bağlayıp oyun filan oynama imaknı olur mu?

Vga girişi yok, bilgisayarınıza hdmi dan bağlayabilirsiniz. Bunu da göz önünde bulundurmalısınız.
  • Peki hdmi ile bağlanırsa 1:1 picture maping denilen olay gerçekleşir mi?

Herhangi bir lag yada geçikme olur mu oyunlarda veya filimlerde

Bir de plazma lcd'lere göre daha fazla radasyon yayıyormuş. Böyle bir durum var mı, sağlığa zararlı mı?
  • arkadaşlar ben 3 aydır kullanıyorum ben teknosadan 1500 e aldım şuan 1300 civarı biraz kazık yedik ama :) görüntüsü kalitesi 10 numara bir tv fakat vga girişi olmaması tek problem olan ama laptopta hdmi çıkışı var sorun olmuyor herkese tavsiye ederim 400 hz çok güzel bir tv saygılar.....
  • Bilgisayar ile nasıl performans alıyorsun oyunlarda?
    Lag oluşuyor mu???
  • Kullanan arkadaşlar bu ürünü tavsiye ediyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

Kullanan arkadaşlar bu ürünü tavsiye ediyor musunuz?

kesinlikle tavsiye ederim 6 aydır kullanıyorum. benim açımdan lcd lerden çok çok daha iyi.
    kısacası fiyatına göre çok iyi. pişman olmazsın. donma yok. görüntü kalitesi güzel.
  • Teşekkürler yorum için.
  • Ekranda parlama var.. alacaklar buna da dikkat etmeli.
  • ben plazmamdan cok memnunum teknosadan 1299tl aldim
    gunduz tabii ki bu parlama nedeni ile seyir can sikici
    ancak aksamlari odadaki isigin acisini ayarlarsaniz sorun olmuyor
    bir de kendimi gorebilecekmiyim diye bakarsaniz tabi ki gorebilirsiniz
    ben seyrettigim film/maca odaklaniyorum sorun yok
    gunduz seyiri icin karsidan gun isigi almamasi ve/veya perdelerinizin rengini karartmanizi onerebilirim
    bu fiyata en keyifli seyir zevkini yasatacak plazma
  • arkadaşlar bu tv de card okuyucudan mp3 dinleyebiliyormusnuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canciger -- 3 Şubat 2011; 19:07:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canciger

arkadaşlar bu tv de card okuyucudan mp3 dinleyebiliyormusnuz...

sadece resimlerinizi gorebilir ve avchd formatindaki videolari seyredebilirsiniz
  • 1 seneden fazla oldu bu ürünü alalı,teknosadan almıştım... üründen memnunum bi problem yok, görüntü kalitesi gerçekten güzel. fakat 3d olayı yok :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.