Şimdi Ara

Panasonic TX-P42G20E (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.357
Cevap
6
Favori
137.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Plazmanızı mümkün olduğunca servise kurdurtmanızı ve kutularını 2-3 sene atmamanızı öneririm. Ben Kurlumu servise yaptırmıştım. 2 Gün sonra tv açılmamaya başladı. Servis geldi götürüp yapalım dediler ben kabuletmedim Ürün değişimi istedim. yaklaşık 1 hafta Bimeks ve Panasonic tarafıyla görüşmelerim sonucunda yeni ürünü aldım. Ama ben acele edip kutularını atmıştım :) Bu 1 hafta uğraşmamın nedeni sadece kutuları atmış olmamdan kaynaklandı. Buarada Panasonic Yetkili servisi çok mükemmel insanlardı. İsmini hatırlamıyorum şimdi ama İst. Fatih yetkili sevisiydi. Çok yol gösterip yardımcı oldular.

Ben G20E Kullanıcısıyım tavsiye ederim.
  • Kurulum denilen olay kutuyu açıp cihazı açmaktan ibaret. Servise özel zor bir yonu yok bence. Duvara asma durumu söz konusu olursa servise taktırmak mantıklı ama kutudan çıkarıp açmak için servis şart değil diye düşünüyorum. Kutu konusunda haklısınız. Bırakın garanti meselesini, kutusu olmayan ürünü kargolamaya kalktığınız anda hiçbir sorumluluk almıyor kargo. Ancak orjinal kutusu ile gönderirseniz herşeyden sorumlu oluyorlar.
  • Vatanda sevgililer gününe özel % 20 indirimle 1698 TL arkadaşlar.
  • ben de vatandan o indirimle almayı düşünüyorum sevgililer günü indirimiyle 1563 e denk gelmiyor mu bir de plazmalarda burn-in olayındn korktuğum için lcd modeli mi alsam diye düşündüm
  • burn-in olayını bende sordum aldığım cevap aşağıda

"ilk 1000 saatlik kullanım da televizyon ekranında 5,6 saat boyunca çok detaylı bir resmin sabit olarak kalmaması gerekmektedir. Bu duruma dikkat etmeniz halinde bu problem ile karşı karşıya kalma riskiniz oldukça düşüktür."

o yüzden korkacak bişey yok bende en kısa sürede almayı düşünüyorum...
  • yardımlarınız için teşekkürler
  • fiyatlar düşecek diye beklerken teknosa da fiyat 1949'a yükselmiş, d smart kampanyasıda bitmiş...
  • vatan ın kampanyası guzel.ben 1600 e %25 indirimden aldım memnunum.
  • yeni mi aldın vatandan tvyi
  • 15 gun once sanırım.
  • Vatan'ın internet sitesine girdim ve 1953tl olduğunu gördüm
    1500-1600 yazıldığını görünce heyecanlanıp hemen evden çıkmaya hazırlanıyordum oysa

1953 tl ne demek yahu, daha geçenlerde 1799tl diyordu, kalkmış bir de %20 indirim diyor Vatan, bizi kandırıyor yani.
  • ben de anlamadım %20 indirim bu fiyat üzerinden mi yapıyorlar acaba onu anlayamadım bu fiyat üzerinden yapıyorlarsa 1560 filan geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtakarr -- 13 Şubat 2011; 19:52:22 >
  • Bende burada bu tv nin çok övüldüğünü gördüğümden hatta bir arkadaş resimleri paylaşmış resimlere bayıldığımdan cumartesi gidip Kozyatağı Carrefourdaki Teknosa ve Ümraniye Mediamarkta inceledim valla bişey anlamadım. Burada söylenenlerle ve çekilen resimlerle alakası yok berbat görüntüler gördüm. Acaba shoplardaki çoklayıcılar vs mi bu kadar kötü görüntüye sebep olan?

Oradaki çalışanlara şöyle tek başına bir SD açta bakalım veya HD kalitesini görelim diyebileceğimi hiç sanmadığımdan bişi demeden ayrıldım oralardan.

Yıllarca CRT'den başka TV kullanmamış biri olarak sanırım henüz LCD yada PDP ye geçmeye hazır değil bünyem. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtakarr
    ben de anlamadım %20 indirim bu fiyat üzerinden mi yapıyorlar acaba onu anlayamadım bu fiyat üzerinden yapıyorlarsa 1560 filan geliyor

İndirim kodu aliyorsunuz ondan sonra yuzde 20 dusuyor,1900kusur uzerinden dusecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

Bende burada bu tv nin çok övüldüğünü gördüğümden hatta bir arkadaş resimleri paylaşmış resimlere bayıldığımdan cumartesi gidip Kozyatağı Carrefourdaki Teknosa ve Ümraniye Mediamarkta inceledim valla bişey anlamadım. Burada söylenenlerle ve çekilen resimlerle alakası yok berbat görüntüler gördüm. Acaba shoplardaki çoklayıcılar vs mi bu kadar kötü görüntüye sebep olan?

Oradaki çalışanlara şöyle tek başına bir SD açta bakalım veya HD kalitesini görelim diyebileceğimi hiç sanmadığımdan bişi demeden ayrıldım oralardan.

Yıllarca CRT'den başka TV kullanmamış biri olarak sanırım henüz LCD yada PDP ye geçmeye hazır değil bünyem. :)

Burada tvlerin övüldüğünü okumuşsunuz ancak çoklayıcıların işi ne kadar berbat ettiğini yazdığım kısımları okumadan geçmişsiniz sanırım. Teknosa ve benzeri firmalar bence panel sektörünün içine ediyorlar. Çünkü saçma sapan renk ayarları ve vasat çoklayıcılarla ekranda birşey gözüksünde nasıl gözükürse gözüksün derdinde. Elemanlara soru dahi soramıyorum. Çünkü karşılığında mal mal bakıyorlar. Yukarıda da bahsettiğim gibi normal bir beyaz eşya mobilya satan dükkanda çok iyi bir çoklayıcıyla bağlamışlardı ve cihaz hayran bırakıyordu. Kesinlikle teknoloji marketlere göre değerlendirme yapmayın. Kullananlar bunları birinci elden denemiş ve görmüş insanlardır. Teknosa gibi yerlerde renkleri sonuna kadar açıp LCD lerle aynı hale getirmeye çalışıyorlar plazmaları. Ve ilk 200 saat ayarlarına da hiç dikkat etmiyorlar. Ayrıca bu panellerin SD performansını da CRT lerle kıyaslayamazsınız. Ama illede kıyaslıcam derseniz crt ye plazmadan daha yakın bir panel yoktur.

• bilip bilmeden site de msj paylaşma indirimi 1900 tl den filan düştükleri yok bizzat mağazasına gittim bugün sizin bu yanlış yönlendirmenizle adam bana 1698 lira dedi yani 2100 liradan filan indirim yapıyolar emin olmadığınız şeyleri bu forumda paylaşmayıpta milleti yanlış yönlendirmeyin
  • quote:

bilip bilmeden site de msj paylaşma indirimi 1900 tl den filan düştükleri yok bizzat mağazasına gittim bugün sizin bu yanlış yönlendirmenizle adam bana 1698 lira dedi yani 2100 liradan filan indirim yapıyolar emin olmadığınız şeyleri bu forumda paylaşmayıpta milleti yanlış yönlendirmeyin

arkadaşım uslubuna ve tavrına dikkat et,kimsenin sana cevap verme gibi bir zorunluluğu yok,insanca yardım etmeye çalıştım sorduğun soruya.insanlıktan anlamıyorsan yerin burası değil,buraya soracağına açıp vatana sorsaydın o zaman.
  • ....Ayrıca bu panellerin SD performansını da CRT lerle kıyaslayamazsınız. Ama illede kıyaslıcam derseniz crt ye plazmadan daha yakın bir panel yoktur.

• bilmediğiniz şeyelere yorum yapmayınnn
  • quote:

bilmediğiniz şeyelere yorum yapmayınnn

Asil siz bilmeden konusuyosunuz,size cevap yazdigimda vatanin sitesinde 1900lu bir fiyat vardi,daha sonradan bindirim yapmalari cok alisildik bisey vatan icin.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.