Şimdi Ara

Panasonic TX-P42G20E (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.357
Cevap
6
Favori
137.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende yaklaşık 10 aydır Panasonic TX-P42G20E kullanıyorum. Daha yeni usb' den film izleme fırsatım oldu. Avi formatında videoları görüntüleyebiliyorum. Fakat Türkçe altyazı karakterlerinde sorun yaşıyorum. Sorunun çözümü hakkında bilgisi olan varsa yardımlarını rica ederim.
  • up
    quote:

Orijinalden alıntı: vkircali

Merhaba Arkadaşlar,

Bende yaklaşık 10 aydır Panasonic TX-P42G20E kullanıyorum. Daha yeni usb' den film izleme fırsatım oldu. Avi formatında videoları görüntüleyebiliyorum. Fakat Türkçe altyazı karakterlerinde sorun yaşıyorum. Sorunun çözümü hakkında bilgisi olan varsa yardımlarını rica ederim.
  • Yapcak hiç bir şey yok Türkçe dublajlı film izle. Türkçe alt yazı desteği bulunmuyor. Media oynatıcı edin. (iomega olmasın tv görmüyor yoksa)

quote:

Orijinalden alıntı: vkircali

Merhaba Arkadaşlar,

• evet iomega olmasın.. Tv ile HDMI dan uyumlu değil..
  • bugün teknosa.com dan d smart paketli p42g20e aldım. 1899 tl. 1899-d smart-100 tl.lik hediye çeki-50tl bonus=1450 :)
    şubat ayı içinde Ankara Antares avm teknosa da indirim olacağına dair bir duym almıştım ama o hengameyi göze alamadım ve daha fazla sabredemediğim için plazmayı aldım. elime geçince ilk izlenimlerimi paylaşırım...
  • P46G20 en ucuz nerede su an, cok acil bilgi lazim... Istanbul Bilisim'de stokta ne 42" ne 46" kalmis, Teknosa ve Vatan'in fiyatlar da ucmus IB ile aralarinda 500TL civari fark var... Su an 2100-2200TL civarina bulabilecegim neresi var ?..

Veya en azindan 42" g20 en ucuz nereden alabilirim ?..

En son ihtimal de ayni fiyat araliginda baska hangi Plazma TV'yi onerirsiniz ?..

Zaman kisitli, acil yardim lazim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 7 Şubat 2011; 22:59:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyn
    P46G20 en ucuz nerede su an, cok acil bilgi lazim... Istanbul Bilisim'de stokta ne 42" ne 46" kalmis, Teknosa ve Vatan'in fiyatlar da ucmus IB ile aralarinda 500TL civari fark var... Su an 2100-2200TL civarina bulabilecegim neresi var ?..

Veya en azindan 42" g20 en ucuz nereden alabilirim ?..

En son ihtimal de ayni fiyat araliginda baska hangi Plazma TV'yi onerirsiniz ?..

Zaman kisitli, acil yardim lazim...

Bu tvyi bende takip ediyorum,pek yok 2400un altina.
  • Birde yakinda g25ler gelince biraz daha dusecektir fiyatlar tahminim.
  • plazmam bugün geldi 10-15 günden önce kurulum yapamayacağım tv ünitesi ve monte edeceğim duvarla ilgili çalışma yapmam lazım..
    ama tv yi çalşıtırıp biraz inceledim. kullanıcı arkadaşlara sorum görüntü modlarında OYUN modu yok konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
  • hepsiburada.com da 14 şubata kadar maximum kartla alırsanız 1700 tl ye geliyor 12 taksit.

http://www.hepsiburada.com/Liste/panasonic-tx-p42g20e-full-hd-neo-pdp-42-plazma-televizyon/ProductDetails.aspx?productId=evpantxp42g20e&categoryId=153529#Gorseller

haberiniz olsun.

hayırlı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 10 Şubat 2011; 12:13:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Birde yakinda g25ler gelince biraz daha dusecektir fiyatlar tahminim.

g25in gelmesine gerek yok teknolojik ürünlerin fiyatı sürekli düşer. G25 gelince de G30'unmu gelmesini bekliycez :) Bence kampanyaları takip edip 1500-1600 arasına almaya bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stinger

quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Birde yakinda g25ler gelince biraz daha dusecektir fiyatlar tahminim.

g25in gelmesine gerek yok teknolojik ürünlerin fiyatı sürekli düşer. G25 gelince de G30'unmu gelmesini bekliycez :) Bence kampanyaları takip edip 1500-1600 arasına almaya bakın.

yok hocam g25 çıkalı çok oldu yurtdışında ve g20 ile arasındaki tek fark network kamera bağlanabilmesi,bu yüzden g25 gelirken eldeki g20leri daha ucuza satacaktır büyük marketler.bu arada alınabilir g20ler.benim gözüm 46g20de,onunda fiyatı 2000lerin altına inerse çok cazip olur.
  • Bu televizyon kampanyasını bekleyen baya alıcı varız. Bende hergün haberlerinizi takip ediyorum.Bi satıcıda görsede güzellik yapsa.
  • Uzun araştırmalar sonucu p42g20e aldım bugün. Dün bir beyaz eşya ve mobilya satan dükkanda inceledim. Önceden teknosada falan incelemiştim. Çoğaltıcıları mahvediyordu görüntüyü. Hatta hiç yakıştıramıyorum bu teknoloji marketlerdeki iğrenç çoğaltıcılara. Beyaz eşya satan yerdeki çoğaltıcı hiç kayıpsız 8 tane panele çoğaltıyordu görüntüyü. Her biri de kayıpsız çoğaltılıyordu.
  • P42g20 için ben de uygun fiyat beklemekteyim.
    1500 TL'nin altını görünceye kadar sabredeceğim galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasaryasaryasar

P42g20 için ben de uygun fiyat beklemekteyim.
    1500 TL'nin altını görünceye kadar sabredeceğim galiba.

aynen
  • Merhaba Arkadaşlar,

Benim bir sorum daha olacak, (42G20E) Plazmanın kullanma klavuzunda Eth. haricinde usb girişine wireless adaptör bağlayarak kablosuz olarak nete bağlanabildiği yazıyor. Bende' de Tp-Link ve Edimax wireless adaptör var. Her ikisinide taktığımda plazmanın menüsünde kablosuz bağlantı ayarına girdiğimde adaptörleri tanımadığını farkettim. Biyerlerde plazmanın sadece 2 Markayı tanıdığını okumuştum. Bilgisi olan arkadaşlar wireless adaptörlerin marka ve modelleriyle birlikte iletebilir mi?

Şimdiden Tşk.
  • az önce hepsiburada'dan 1800 liraya aldım.
    tahminim pazartesi salı gelir.
    alan arkadaşlara sorum, kurulumu servis gelip yapıyor mu, servisi beklemeden biz yapsak problem olur mu ?
    malum ankara'dan 160 km uzağım ne zaman nasıl gelirler bilemiyorum.
  • PANASONİC TX-P42G20E İLE PANASONİC TX-L42GW20 TV ARASINDA KALDIM HANGİSİNİ ALMALIYIM ACABA
  • Bende hepsiburada dan aldım 1799 TL ye 12 taksit. 100 TL de maxipuan verdi.

Bahsettiğiniz TX-P42G20E plazma TX-L42GW20 ise LCD. Aynı kulvarda değerlendirmemek lazım. Ancak ben kesinlikle plazma tavsiye ederim. Özellikle SD demicem çünkü HD de de mükemmel sonuç veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.