Şimdi Ara

PANASONIC'TEN PASİF 3D'Lİ (FPR) ET5 SERİSİ !!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.082
Cevap
34
Favori
314.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bütçesi uygun olanlar DT ya da WT serilerini beklesin derim.
  • arkadaşlar cumartesii 42et5 geldi kuduuldu
    resimm çektim cep telf.ile ama kötü çıkıyor
    normal foto.mak ile ise çekemiyorum resimmler bayaği kötü çıkıyor
    foto işini artik bilene birisi verir

1-3dfpr sorunsuuz dahha önce bir sürü kullandiğim lg lerden biraz daaha iyi diytebilirim veya ayni gibide denebilir yani lg bunndan iyi değil
    2-oyunllar bennim için en önemlisiydi bu konuuda rezil ve çoğuundaki sorunlu lag sorunu yok ve çok çok iyii oyunlarda
    3-hd ler her tv de iyii bundada iyi bir farrk göremmiyorum
    4-sd ler için albani üstadin panasonic lcdler sd ler hakkindaki tüm yazdiklarini okudum vve olayi çözdüm abi sennde olmasan bu forummda
    böyle tekninkk bilgiler yok ne yazikki
    dosttlar sdler için bu tv normallde iyi değil ben 3 taane uydu alici ile deneddim kesinllikle çok iyi kallite bir alici şart ve bende katrein913
    aliyorum yarin
    5-renkler lg ve samsung gibi aşiri yapay ve parlak doğğal olmayan görünntüler gibi değil ve bu konuda et5 çok beğendim renkler çok daha doğal
    6-altkenarrlardan hafiif işik kaçirma var ama rahtisiz etmiyor kesinnlikle karanlıkta ayarladim sorun yok

2 kriterim vardi dandikk lg leri kullandiktan sonra ilki oyunlardaki perfformansı ve 3dfpr ve bunlarda çok iyi
    diğğer tüm artilarida hediyeesi gibi oldu
    ve adam gibi kaliiteli bir marka kullanmakta cabası
    zaten bende panasonic plazma 55vt30 var ayrica buda süper ve panasonic

dt wt çokk pahali beklemeyye bence değmez
    herkese hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: yamanci35

arkadaşlar cumartesii 42et5 geldi kuduuldu
    resimm çektim cep telf.ile ama kötü çıkıyor
    normal foto.mak ile ise çekemiyorum resimmler bayaği kötü çıkıyor
    foto işini artik bilene birisi verir

1-3dfpr sorunsuuz dahha önce bir sürü kullandiğim lg lerden biraz daaha iyi diytebilirim veya ayni gibide denebilir yani lg bunndan iyi değil
    2-oyunllar bennim için en önemlisiydi bu konuuda rezil ve çoğuundaki sorunlu lag sorunu yok ve çok çok iyii oyunlarda
    3-hd ler her tv de iyii bundada iyi bir farrk göremmiyorum
    4-sd ler için albani üstadin panasonic lcdler sd ler hakkindaki tüm yazdiklarini okudum vve olayi çözdüm abi sennde olmasan bu forummda
    böyle tekninkk bilgiler yok ne yazikki
    dosttlar sdler için bu tv normallde iyi değil ben 3 taane uydu alici ile deneddim kesinllikle çok iyi kallite bir alici şart ve bende katrein913
    aliyorum yarin
    5-renkler lg ve samsung gibi aşiri yapay ve parlak doğğal olmayan görünntüler gibi değil ve bu konuda et5 çok beğendim renkler çok daha doğal
    6-altkenarrlardan hafiif işik kaçirma var ama rahtisiz etmiyor kesinnlikle karanlıkta ayarladim sorun yok

2 kriterim vardi dandikk lg leri kullandiktan sonra ilki oyunlardaki perfformansı ve 3dfpr ve bunlarda çok iyi
    diğğer tüm artilarida hediyeesi gibi oldu
    ve adam gibi kaliiteli bir marka kullanmakta cabası
    zaten bende panasonic plazma 55vt30 var ayrica buda süper ve panasonic

dt wt çokk pahali beklemeyye bence değmez
    herkese hayirli olsun

cok sağol keske fotoları eklemiş olsaydın
    gözlüklerin kullanımı rahatmı yada mkv sorunu ses sorunu falan yaşadınmı hiç maç yayınlarında hiç deneme sansın olumu ne bileyim işte kasma buğulanma iyi mi??? ve 300hz yazıyo bu nedir?ayrıca tru motion nasıl denedinmi???
    şimdiden tesekkür ederim ço ksoru sordum farkındayım

• Teşekkürler yamancı35. Şimdi benim gibi beklemede kalanlara eminim ki çok faydan olmuştur. 3d FPR panellerden beklenen performans ve sorunlarla ilgili aydınlatıcı bir yorum olmuş. İyi günlerde kullanman dileğimle.
  • et5 lerin medya desteği varmı arkadaşlar mkv gibi hiç biyerde yazmıyor ve dts..yoksa hiç bişeymi açmıyo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

et5 lerin medya desteği varmı arkadaşlar mkv gibi hiç biyerde yazmıyor ve dts..yoksa hiç bişeymi açmıyo :)

hem mkv hem dts desteği var bildiğim kadarıyla.
  • Panasonic mkv ve desteği sunuyorsa tamam olmuşdur diyorum ben Japon kalitesi taşıyor zaten renk konusunda hiç bir zaman şüphe etmedim her zaman o güzel rengi veriyorlardı kalite ise tartışılmaz diyecek söz yok Panasonic yapmış yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

quote:

et5 lerin medya desteği varmı arkadaşlar mkv gibi hiç biyerde yazmıyor ve dts..yoksa hiç bişeymi açmıyo :)

ciddemi 2 sene once yoktuda mkv mkv dts ve sorunsuz altyazi varsa düşünebilirm alan arkadaşların yorumunu bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Nisan 2012; 17:24:36 >
  • @party.time

Öncelikle şunu belirteyim, endişe etmene gerek yok. Bu tip resimlerde simsiyah görüntü almanı sadece local dimming olan paneller sağlar ki, onların fiyatıda ateş pahası. Bu yüzden kafaya takma.

Köşelerde bleeding azıcık gözüküyor olsada, ben onların 200-300 saatlik kullanımdan sonra azalacağını düşünüyorum.

Senin ekranın 2012 LG LM serisine göre gayet homojen aslında. Aşağıda ki resim flatpanels LM7600 incelemesinden alınma:

Üst tarafta ki ve sol alt taraftaki parça parça ışık sızmalarını görüyormusun? Homojenlikten kastım bu.

Bu arada bu flatpanelste ki Rasmus ile ilgili kuşkularım vardı, artık emin olmuş gibiyim. Adam LG'den mamalanıyor. Bir daha da yorumlarına güvenmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NJ -- 3 Nisan 2012; 17:37:27 >

• herkese merhaba;

geçen haftasonu 42" et5 satın aldım bugün kurulum vs bittikten sonra 3d-medya player-ps3 denemeleri yaptım.

öncelikle medyaplayer mkv'leri kasmadan rahatça okudu 1080p SBS transformers indirip denedim 14 gb'lık SBS, altyazılarıyla beraber rahatça okudu.

dlna'i denedim sorunsuz çalıştı, dahili wireless adaptörü sayesinde kablo karmaşasından kurtuldum :) bu arada youtube'den 3d sbs videoları yine güzel bir şekilde oynattı.

ps3'de cod-mw3'ü online olarak oynadım rahatsız edici bir durumla karşılaşmadım (lag vs)

android marketten viera remote indirip kumanda yerine rahatça kullandım.

sd yayınlar için birşey diyemem çünkü ben tv kanalı seyretmek için almadım.

sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.

sonuç olarak iyi ki panasonic almışım dedim açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: azrael_13

herkese merhaba;

geçen haftasonu 42" et5 satın aldım bugün kurulum vs bittikten sonra 3d-medya player-ps3 denemeleri yaptım.

öncelikle medyaplayer mkv'leri kasmadan rahatça okudu 1080p SBS transformers indirip denedim 14 gb'lık SBS, altyazılarıyla beraber rahatça okudu.

dlna'i denedim sorunsuz çalıştı, dahili wireless adaptörü sayesinde kablo karmaşasından kurtuldum :) bu arada youtube'den 3d sbs videoları yine güzel bir şekilde oynattı.

ps3'de cod-mw3'ü online olarak oynadım rahatsız edici bir durumla karşılaşmadım (lag vs)

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın daha önce lg lw serisi kullandınızmı kullandıysanız ufak bir karşılaştırma yapabilirmisiniz.

• televizyonu alanlara hayırlı olsun, yorumlar gayet olumlu toshibayı beklemeden direk panasonice mi dalsak acep olmadı birde akıllı telefon aldıkmı tamamdır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: azrael_13

herkese merhaba;

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın daha önce lg lw serisi kullandınızmı kullandıysanız ufak bir karşılaştırma yapabilirmisiniz.

merhaba

lg lw serisi arkadaşımda var renk kalitesi olarak panasonic daha doğal geldi bana LG ve samsung niyeyse contrast'ı basmış gibi yapay bir renk veriyordu. 3d sanki daha iyi gibi panasonic'de, daha yeni kurulum yapıldığı için 1-2 saatlik izlenimlerim bunlar.

bu arada köşeye attığım receiver'ı bulup tv'ye bağladım review sitelerindeki gibi sd yayınlar pek iç açıcı değil bunu belirteyim.

• dosstlar ben 3dfpr sevdasina bu yola çikmiştim tam 3 tane lg aldim 2 tana lw 1 tanede nano980 almiştim hepside bir şekkilde sorunlu idi hepsinide iade ettmiştim
    en son o çok övülen nano980 alkdim en rezil lag bundaydi

kafamda alternatif o zaman sadece philips lerin pasifleri vardi ama açıkçasi görünttüler pek içime sinmemişti
    sonra panasonic pasif çikinca olay bitmmiştir diyerek hem dandikk lg lerden kurtuldum hemde içime sinmmeyen
    philipsleride biraktim
    toshibayi hiç yerde bulamadim bulsaydim kessin onu alirdim lcd işiinde en kalteli ve sorunsuz tek marka bence toshibadir
    zaten ayni zamannda süper sv685 kullaniyorum
    panasonic lcd seçemmdeki kriterim ise öncellikle marka ve sonrrada bu panasonic lcdlerin her detayini anlatan can abi sayessşnde aldim

mkv,dts leri zatten mağazada defalarca denemiştim tek oynatmadiği mov.formatli bir kaç dossyam vardı bunun haricinde soruun yok
    ses kalitesini ben çokk beğendim zaten bu sevviye tvlerde bunndan iyide olmaz
    oyunnlarda lg samsung sony filan heppsinden çok çok dahha iyi kesinllikle
    bir sorun var ama teknik adini bilmiyom bunu can abi bahsettmişti ve panasonic lcdlerde bu sorun yoktur diye ama 47,55 ler için
    demedi bunu o maçlarda sağdan soldan hareketli görünntülerde olan ama ben sorun filan hiiç görmedim
    sdler için bir ara arkkadaşin humaxi ile denedik sonuç süper,can abi sen bu işşin adamisin ya aynen deddiğin gibi oldu
    ama dandik uydu alici ile sonuç kötü arkaddaşlar sdlerde bende katrein913 siprarişi verdim bu tv iççin

• quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Toshiba bu teknolojide hepsini geride bırakacak gibi geliyor bana da okuduklarıma göre. Hele biir giriş yapsın, o zaman görürüz nasıl ortalığın tozunu attıracağını

selam dusty birşey kafama takıldı
    bu phılıps 7696 modelinde 600hz var perfect motion galiba ancak panasonıc 300hz. şimdi anlamadığım nokta phılıps daha mı ii oluyor görüntü kalitesi olarak???
  • quote:

quote:

Arkadaşlar panel alırken şunun mu yoksa bunun mu medya oynatma özelliği iyi diye boşuna araştırmayın. 100-150TL lik bir harici medya oynatıcı bile en kral medya oynatma özelliğine sahip tv den 10 kat daha iyi medya oynatıyor, medya destekliyor ve klasör-dosya listeleme şekli daha anlaşılır şekilde oluyor. Alt yazı rahatlığını, dvd-iso ve blu-ray-iso oynatma desteklerini saymıyorum bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

quote:

Arkadaşlar panel alırken şunun mu yoksa bunun mu medya oynatma özelliği iyi diye boşuna araştırmayın. 100-150TL lik bir harici medya oynatıcı bile en kral medya oynatma özelliğine sahip tv den 10 kat daha iyi medya oynatıyor, medya destekliyor ve klasör-dosya listeleme şekli daha anlaşılır şekilde oluyor. Alt yazı rahatlığını, dvd-iso ve blu-ray-iso oynatma desteklerini saymıyorum bile

kesinlikle katılıyorum sırf film oynatsın diye beğendiği modeli değiştiren ve film oynatsın diye yüzlerce lira fazla para vererek tv alanlar var.

• et5 tv deki 300 hz yazılımla yükseltilenlerden mi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

quote:

kesinlikle katılıyorum sırf film oynatsın diye beğendiği modeli değiştiren ve film oynatsın diye yüzlerce lira fazla para vererek tv alanlar var.

benim istediğim adam resim ve kullanışlı 3D. umarım et5 beklentileri karşılar. gerisi hikaye

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.