Şimdi Ara

panasonic telsiz telefon???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar panasonic telsiz telefon baktım eskişehir panasonic mağazasında 75 ytl dediler..telefon güzel gibi.zaten renkli ekrandır polifonic zil sesidr öyle şeylerde asla gözüm yok.
    konuşması net olsun kullanımı kolay olsun sağlam olsun yeter.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=16052&productId=teldectkxtcd150

sizce bu tel aradığım gibi bişeymidir?yani çıkardığı seste ve gelen ve giden seste bi sorunu var mı?aslında zil seside çok önemli değil bi paralel takıveririz.ama gelen giden ses çnemli.bu aleti kullanan birileri varsa fikirleri benim için çok önemli.

Bide aynı fiyata bi alet daha vardı model falan bilmiyorum.

herkesin bilidiği panasonic işte
     panasonic telsiz telefon???

buda aynı fiyattı tabi ikiside sıfır sizce hangisi daha iyi yada bunlardan herangibirini tvasiye edermnisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunemars -- 7 Mayıs 2006; 23:39:43 >

"TÜRKIYE'DE ILK OLARAK YAPILACAK ÜÇ ŞEY VAR. BUNU YAPMADIKÇA BU IŞLER OLMAZ. MAARIF, EKONOMI VE SAVUNMA MILLÎ OLACAK. BUNLARI SEN KUMANDA EDECEKSIN, EL ALEME KUMANDA ETTIRIRSEN BÖYLE OLUR. BIZ SAVUNMAYI NATO'YA VERMIŞIZ, EKONOMIYI AMERIKA'YA VERMIŞIZ. BAKIN MUSTAFA KEMAL’IN AĞZINDAN HIÇBIR ZAMAN ‘GARPLILAŞACAĞIZ’ LAFI ÇIKMIYOR.GAZI, BÜTÜN NUTUKLARINDA ‘MUASIR MILLET OLACAĞIZ’ DIYOR.MUASIRLAŞMANIN MUADILI ÇAĞDAŞLIKTIR, BATILILAŞMA DEĞIL. İSMET İNÖNÜ ILE BIRLIKTE BAŞLAMIŞTIR BU BATICI DEĞIŞIM.. OYSA CUMHURIYET KURULUR KURULMAZ MUSTAFA KEMAL’IN ILK IŞLERINDEN BIRI TÜRK DIL VE TARIH KURUMLARINI KURMAK OLMUŞTUR." ATTİLA İLHAN

• senin verdiğin linkte ürün hakkında yorumlar var;

09.04.2006 Ne de olsa Panasonic
    Bence telsiz telefon işinden çok iyi anlıyor Panasonic, Başka telsiz kesinlikle alınmamalı derim... Çekim alanı da mükemmel...Teşekkürler Panasonic..
    Evet: 8 Hayır: 2
    28.03.2006 panasonic
    Ürün görünüş olarak ele oturuş ve butonlarının dizimi olarak kusursuz. Sesi çok net ve parazitsiz duyuyorsunuz. Uzun mesafeli kapsama alanı ile 5 duvar ötesinden dahi sesi duyabiliyorsunuz.Tek kusuru orta tuş takımının plastik kalitesinin az olması sağa sola basarken buton da oynuyor Gerçi işlevini yapıyor ancak panasonice yakıştıramadım.
    Evet: 12 Hayır: 5

OGATECH OG-S30

Dect Standartı, Arayan Numarayı gösterme, Telefon defteri, ışıklı ekran,Hands Free Kablosuz Dect Telefon

Teknik Özellikler

DECT/GAP standardı
    Arayan numarayı gösterme özelliği (FSK ve DTMF Type2)
    Arayan 20 numarayı hafızada tutma
    Telefon defteri (10 numara)
    Tekrar arama hafızası (3 numara)
    9 adet melodi
    Hands Free konuşma
    1 satır ve 7 segmentten oluşan 14 rakamlı ve ikonlu ışıklı LCD ekran
    Tuş kilidi
    Altlıkta 3 adet el ünitesi desteği
    100 saat bekleme, 11 saat konuşma, 15 saat şarj olma süresi
    Kapalı alanda 50m açık alanda 300m konuşma mesafesi (bulunulan ortamın yapısına göre değişebilir)
    2 adet 1.2V 600mA AAA ebat Ni-Mh pil
    Türkçe Menü

Havale ile: 76,03 YTL
    KDV Dahil: 80,03 YTL 9 ay vadeli

OGATECH OG-S40

Teknik Özellikler

DECT/GAP standardı
    Arayan numarayı gösterme (CLIP) özelliği (10 numara)
    1880-1900 Mhz frekansta dijital ses kalitesi
    10 adet numara hafızalı telefon defteri
    Son aranan 10 numarayı tekrar arayabilme
    Tek tuşla arama özelliği
    6 değişik zil sesi seçebilme
    Konuşma süresini ekranda gösterme
    Pulse/Ton arama
    Arama engelleme (4 rakamlı şifre)
    Düşük pil uyarısı verme
    Açma kapama tuşu
    Altlık ünitesinde 6 adet el ünitesini çalıştırabilme desteği
    200 saat bekleme 20 saat konuşma ve 12 saat şarj süresi
    Altlık ebadı 96x106x92mm, El ünitesi 48,8x134,7x25,5mm
    Altlık ağırlığı 132gr, el ünitesi 113,5gr
    Türkçe menü

Havale ile: 90,1 YTL
    KDV Dahil: 94,85 YTL 9 AY VADELİ FİYATI

PHILIPS DECT122 telefon

İnanılmaz ses
    "İletişiminiz sırasında DECT teknolojisinden faydalanın ve mümkün olanen iyi ses kalitesini yaşayın. Bir çok genişletilmiş özellikle güçlendirilen DECT2, aileyaşamında gerçek bir merkezi nokta olacak."
    En iyi ses kalitesinin tadını çıkartın
    Kristal Netliğinde Ses Kalitesi
    Büyük kullanım kolaylığı
    Telefon rehberindeki ismi ve numarayı görüntüleyin

Havale ile: 80,05 YTL
    KDV Dahil: 84,26 YTL 9 AY VADELİ

Hemen hemen alıcağın modele yakın fiyatlı telefonlar olarak bunları sayabilirim iyigünler :)

• MERHABA SAYIN MÜŞTERİMİZ KONUYU TESADÜFEN GÖRDÜM BİZ ESKİŞEHİR PANASONIC MAĞAZASI OLARAK KX-TCD150 MODELLERİNDE KAMPANYA YAPTIK 75,00 YTL DEN ŞUAN SATIŞ HATTIMIZDA KIYASLADIĞINIZ TELSİZ TELEFON YİNE PANASONİC AMA YURT İÇİNE KAÇAK YOLLARLA GİREN BİR CİHAZDIR. BU TÜR CİHAZLARDA HATTA GİRİLME TEHLİKESİ VE ARIZA YAPTIĞINDA TAMİR EDİLEMEME DURUMU VAR. EĞER TEKRAR MAĞAZAMIZA GELİRSENİZ SİZE KX-TCD 150 MODELİNİ 70,00 YTL DEN VERİRİZ. BİLGİNİZE İYİ ÇALIŞMALAR.

Orjinalden alıntı: bilgi ve satış

MERHABA SAYIN MÜŞTERİMİZ KONUYU TESADÜFEN GÖRDÜM BİZ ESKİŞEHİR PANASONIC MAĞAZASI OLARAK KX-TCD150 MODELLERİNDE KAMPANYA YAPTIK 75,00 YTL DEN ŞUAN SATIŞ HATTIMIZDA KIYASLADIĞINIZ TELSİZ TELEFON YİNE PANASONİC AMA YURT İÇİNE KAÇAK YOLLARLA GİREN BİR CİHAZDIR. BU TÜR CİHAZLARDA HATTA GİRİLME TEHLİKESİ VE ARIZA YAPTIĞINDA TAMİR EDİLEMEME DURUMU VAR. EĞER TEKRAR MAĞAZAMIZA GELİRSENİZ SİZE KX-TCD 150 MODELİNİ 70,00 YTL DEN VERİRİZ. BİLGİNİZE İYİ ÇALIŞMALAR.

teşekkür ederim zaten sizden kxtcd150 modelini aldım bugün.yalnız ben bunu almadan önce foruma son kez bakmamıştım yani 70 ytl'lik teklifinizi görmemiştim ve maalesef 75 ytl'den aldım hatta taksit faizi binice 85 ytl oldu yani bana kampanyasız fiyattan verdiniz...eğer teklifiniz hala geçerliyse ben sizin iki eylül cad.'deki mağazanıza uğrayıp 5ytlmi almaya hazırım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunemars -- 10 Mayıs 2006; 21:10:13 >
    "TÜRKIYE'DE ILK OLARAK YAPILACAK ÜÇ ŞEY VAR. BUNU YAPMADIKÇA BU IŞLER OLMAZ. MAARIF, EKONOMI VE SAVUNMA MILLÎ OLACAK. BUNLARI SEN KUMANDA EDECEKSIN, EL ALEME KUMANDA ETTIRIRSEN BÖYLE OLUR. BIZ SAVUNMAYI NATO'YA VERMIŞIZ, EKONOMIYI AMERIKA'YA VERMIŞIZ. BAKIN MUSTAFA KEMAL’IN AĞZINDAN HIÇBIR ZAMAN ‘GARPLILAŞACAĞIZ’ LAFI ÇIKMIYOR.GAZI, BÜTÜN NUTUKLARINDA ‘MUASIR MILLET OLACAĞIZ’ DIYOR.MUASIRLAŞMANIN MUADILI ÇAĞDAŞLIKTIR, BATILILAŞMA DEĞIL. İSMET İNÖNÜ ILE BIRLIKTE BAŞLAMIŞTIR BU BATICI DEĞIŞIM.. OYSA CUMHURIYET KURULUR KURULMAZ MUSTAFA KEMAL’IN ILK IŞLERINDEN BIRI TÜRK DIL VE TARIH KURUMLARINI KURMAK OLMUŞTUR." ATTİLA İLHAN

• ÖNCELİKLE BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. 5 YTL İADE YERİNDE BİR DAHA Kİ ALIŞVERİŞİNİZDE İNDİRİM YAPALIM. BİLİYORSUN FATURA KESİLDİĞİ ZAMAN HERŞEY BİTİYOR KENDİNİ TANITIRSAN Bİ DAHA Kİ ALIŞVERİŞİNDE İNDİRİM YAPARIZ İYİ GÜNLERDE KULLAMANIZ DİLEĞİYLE

onun için o fiyata en uygunu philips 221 modelidir 90 ytl ve ekran aydınlatması var

hatta bugünlerde bimde 60 a satılıyor

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Analog Tvli Cep Telefonu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benda Panasonic var ve arıza için gönderdim tam 40 günde yanıt geldi.Bununla birlikte cihazı değiştireceklerini söyladi firma Fakat ne gezer.Bence dünyada tek kalsa panasonic bir ürün almam.Cihaz 100 milyon bize bu kadar sorun çıkarttı.Acaba diyorum büyük bir eşya alsaydım Panasonic ten ne olurdu diyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigborsaci -- 16 Mayıs 2006; 22:25:02 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.