Şimdi Ara

panasonic tc 42st30e 1490a nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatanda suan tx 42st30e 1490 TL bu fiyat nasıl, iyi derseniz birazdan alacağım..

Orijinalden alıntı: middlezone

Güzel fiyat kaçırmayın derim

Bende bugün gittim vatan bilgisayara, tüm tvlere baktım ama görüntüler berbattı, evdeki eski model lg lcd tv bile hepsinden güzel geldi gözüme, sanırım aynı yayını 25 TV ye dağıtınca görüntü kalitesi bozuluyor, sd yayın açtırdım berbattı, hd yayın açtırdım oda kötü, dedim hd video atalım, aradı taradı usb belleğini bulamadı yarın gidip birde hd videolara bakayım..

Orijinalden alıntı: yep46

quote:

Orijinalden alıntı: middlezone

Güzel fiyat kaçırmayın derim

Bende bugün gittim vatan bilgisayara, tüm tvlere baktım ama görüntüler berbattı, evdeki eski model lg lcd tv bile hepsinden güzel geldi gözüme, sanırım aynı yayını 25 TV ye dağıtınca görüntü kalitesi bozuluyor, sd yayın açtırdım berbattı, hd yayın açtırdım oda kötü, dedim hd video atalım, aradı taradı usb belleğini bulamadı yarın gidip birde hd videolara bakayım..

Tek kaynakdan tüm tvlere görüntü dağıtınca muhakkak görüntü bozuklacaktır.Plazmalar sd yayınlarda vermiş olduğu performans ile bilinirler.Daha doğrusu bu fiyata bu kalite performansde lcd led alamazsın.Neo pdplerde görüntü renk oranları çok iyi performansları tazeleme hızları yüksektir.

• bende bu tv ile lg led 42lw4500 arasında kaldım, fiyatları da birbirlerine çok yakın. hangisi ni alacağıma karar veremedim.

Orijinalden alıntı: kabde

bende bu tv ile lg led 42lw4500 arasında kaldım, fiyatları da birbirlerine çok yakın. hangisi ni alacağıma karar veremedim.

+1
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar, an itibariyle philips 42pdl7906 aldım teknosadan, 2299tl, henüz gelmedi.. Hizlialda 3000den fazla,
    Bu tvyi seçmemdeki nedenler,
    Birincisi televizyon çok şık,
    Pasif 3d teknolojisi
    Dahili wi-fi
    Ambiligth teknolojisi, ve philips kalitesi.. :-)
    Gelince bakarız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Selamlar, an itibariyle philips 42pdl7906 aldım teknosadan, 2299tl, henüz gelmedi.. Hizlialda 3000den fazla,
    Pasif 3d teknolojisi
    Dahili wi-fi
    Gelince bakarız..

hayırlı olsun hocam

Orijinalden alıntı: akman7322

quote:

Selamlar, an itibariyle philips 42pdl7906 aldım teknosadan, 2299tl, henüz gelmedi.. Hizlialda 3000den fazla,
    Pasif 3d teknolojisi
    Dahili wi-fi
    Gelince bakarız..

hayırlı olsun hocam

teşekkür ederim, inşallah pişman olmam..

Orijinalden alıntı: uruk33

quote:

Orijinalden alıntı: kabde

bende bu tv ile lg led 42lw4500 arasında kaldım, fiyatları da birbirlerine çok yakın. hangisi ni alacağıma karar veremedim.

+1

42lw4500 de DTS desteği ve wifi yok

Orijinalden alıntı: suleymanozemir

bene bu aksam aldım 42St30E yi ve buna uygun ses sistemı arıyorummm LOGİTECH Z-506 Önerdiler ama bilmıyorum sizinde yardımcı olursanız sevinirim ustadlar sımdıden teşekkur emeğe saygı...

hocam televizyonu kurdurdunuz mu
  • tv yi daha kurmadım yaa meraktan ölüyorum kutusunu bile acmadım içim içimi yıyor warya sanırım tv yi temmuz 1 falan acarım ev kuruyorum cunku o zamana bityor inşaat işi yenı evleneceğim allah kısmet ederse...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.