Şimdi Ara

panasonic servis

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm sızınle bır konu paylasmak isTEDİM ,,bende bır adet panasonic md 10000 kamera var, kafa sorunu var bu cihazın, kafa sorunu sanırım dewamlı cıkıyormus ,bence almamak lazım ama neyse, konu bu deıl baskka bırsey anlatmak istıyorum...benım ankara e.......... fotrografcılıktan aldıgım md1000 kamera daha 4 kayıtta arza verdı ,ekranda kalın kalın cızgıler cıktı aldıgım magzaya gıttım. ordakıler bız sorumluluk kabul etmıyoruz gıbı bır ıbare kullandılar daha 4 kayıt dedım.ama yınede derdımı anlatamadım.neyse bana taamır cı onermeye basladılar ....bırkac magza kartı verdıler herbırıne tek tek telefon edıp arza fıatı aldım aldıgım ucuk fıatlrın karsısında sasırdım 500 dıyenımı ararsınız .450 dıyenımı neyse sona radıgım bıyerden 350 ytl fıat aldım...cıhazı tamıre gotrdum aynı gun tekrar kameramı tamırden aldım ...oraya gıdınce ne goreyım benımkı gıbı 20 yakın kamera hep aynı arza yausta bune dedımteknık servistekı arkadaslarındedıgı kelıme aynen aktarıyorum BU CIHAZLARIN HEPSINDE AYNI KAFA ARZASI VAR cok sardım neyse cıhazımı 350 ytl ye yaptrdım suan kullanıyorum hıc bır sıkıntı yok .bu kısa anımı sızle paylasmak ıstedım ayrıca ılgılerınden dolayıda teknık servıstekı arkadaslarada cok tesekkurederım ..sıze weba rdeslerını vereyımwww.panasonicservisankara.com ilgıleneler için

• Sony kaset kullanmaya devam ederseniz daha çok kafa değişir o kamerada. Sony kasetler götürüyor kafayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch veya Samsung buzdolabı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.