Şimdi Ara

panasonic mi fujifilm mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkaaşlar panasonic lumix dmc-s3 mü ? Yoksa fujifilm finepix av 250 mi? Fotoğraf kalitesi olarak hangisini tavsiye ediyorsunuz?

• orda bu sorunun cevabı yokki
    bende iki maikna arasında kaldım
  • panasonic lumix dmc-s3
    fujiye yaklaşmanı tavsiye etmem
  • Ben Panasoniclerin fotoğraf kalitesini Fujifilmlere göre daha kaliteli buluyorum.
  • fujifilmde aldığın renkleri baskı kalitesini hiçbir makinede alamazsın.Fujifilm al bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: jawssg

fujifilmde aldığın renkleri baskı kalitesini hiçbir makinede alamazsın.Fujifilm al bence

yok öyle bişi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 70D mi 6D mi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mephistopheless

quote:

fujifilmde aldığın renkleri baskı kalitesini hiçbir makinede alamazsın.Fujifilm al bence

yok öyle bişi

Herkesin kendi bildigi araştırdığı gördüğü test ettigi kendine göre doğrudur bana göre fujifilmin baskı alanındaki teknolojisi renklerin baskıya uygunluğu ve bunu fotograf makinelerine de teknolojik anlamda yansıtması taktire şayan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jawssg -- 26 Mart 2012; 9:55:54 >
  • quote:

quote:

quote:

yok öyle bişi

Herkezin kendi bildigi araştırdığı gördüğü test ettigi kendine göre doğrudur bana göre fujifilmin baskı alanındaki teknolojisi renklerin baskıya uygunluğu ve bunu fotograf makinelerine de teknolojik anlamda yansıtması taktire şayan...

Fujin kaliteli "Dijital" makinesi yok diyebilirim,
    Kodakta çalışıyorum, hergün en az 100 fuji baskısı alıyoruz,

agfa-kodak gibi film üreten geçmişi olduğundan, baskısı casıo-samsung-hp gibi makinelere kıyasla, fujinin daha iyi olduğu aşikar,
    fakat nikon-canon-sony-pentax gibi makinelerin yanına yaklaşması için birkaç fırın var.

Benim baskı aldığım en iyi renkler pentax makinelerden çıktı,(lensleri de önemli tabiki)
    Herkesin bildiği kendine eyvallah, ama bir tane gerçek var
    (unutmadan herke"z" değil herkes)

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok öyle bişi

Herkezin kendi bildigi araştırdığı gördüğü test ettigi kendine göre doğrudur bana göre fujifilmin baskı alanındaki teknolojisi renklerin baskıya uygunluğu ve bunu fotograf makinelerine de teknolojik anlamda yansıtması taktire şayan...

Fujin kaliteli "Dijital" makinesi yok diyebilirim,
    Kodakta çalışıyorum, hergün en az 100 fuji baskısı alıyoruz,

agfa-kodak gibi film üreten geçmişi olduğundan, baskısı casıo-samsung-hp gibi makinelere kıyasla, fujinin daha iyi olduğu aşikar,
    fakat nikon-canon-sony-pentax gibi makinelerin yanına yaklaşması için birkaç fırın var.

Benim baskı aldığım en iyi renkler pentax makinelerden çıktı,(lensleri de önemli tabiki)
    Herkesin bildiği kendine eyvallah, ama bir tane gerçek var
    (unutmadan herke"z" değil herkes)

Düzelttim sağol ya iyi yakalamışsın dikkatine hayran kaldım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.