Bildirim
panasonic mi fujifilm mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Buradan devam edin lütfen
http://forum.donanimhaber.com/m_56522900/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56522900 -
orda bu sorunun cevabı yokki
bende iki maikna arasında kaldım -
panasonic lumix dmc-s3
fujiye yaklaşmanı tavsiye etmem -
Ben Panasoniclerin fotoğraf kalitesini Fujifilmlere göre daha kaliteli buluyorum. -
fujifilmde aldığın renkleri baskı kalitesini hiçbir makinede alamazsın.Fujifilm al bence -
quote:
Orijinalden alıntı: jawssg
fujifilmde aldığın renkleri baskı kalitesini hiçbir makinede alamazsın.Fujifilm al bence
yok öyle bişi -
quote:
Orijinalden alıntı: mephistopheless
quote:
fujifilmde aldığın renkleri baskı kalitesini hiçbir makinede alamazsın.Fujifilm al bence
yok öyle bişi
Herkesin kendi bildigi araştırdığı gördüğü test ettigi kendine göre doğrudur bana göre fujifilmin baskı alanındaki teknolojisi renklerin baskıya uygunluğu ve bunu fotograf makinelerine de teknolojik anlamda yansıtması taktire şayan...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jawssg -- 26 Mart 2012; 9:55:54 > -
quote:
quote:
quote:
yok öyle bişi
Herkezin kendi bildigi araştırdığı gördüğü test ettigi kendine göre doğrudur bana göre fujifilmin baskı alanındaki teknolojisi renklerin baskıya uygunluğu ve bunu fotograf makinelerine de teknolojik anlamda yansıtması taktire şayan...
Fujin kaliteli "Dijital" makinesi yok diyebilirim,
Kodakta çalışıyorum, hergün en az 100 fuji baskısı alıyoruz,
agfa-kodak gibi film üreten geçmişi olduğundan, baskısı casıo-samsung-hp gibi makinelere kıyasla, fujinin daha iyi olduğu aşikar,
fakat nikon-canon-sony-pentax gibi makinelerin yanına yaklaşması için birkaç fırın var.
Benim baskı aldığım en iyi renkler pentax makinelerden çıktı,(lensleri de önemli tabiki)
Herkesin bildiği kendine eyvallah, ama bir tane gerçek var
(unutmadan herke"z" değil herkes)
-
quote:
quote:
quote:
quote:
yok öyle bişi
Herkezin kendi bildigi araştırdığı gördüğü test ettigi kendine göre doğrudur bana göre fujifilmin baskı alanındaki teknolojisi renklerin baskıya uygunluğu ve bunu fotograf makinelerine de teknolojik anlamda yansıtması taktire şayan...
Fujin kaliteli "Dijital" makinesi yok diyebilirim,
Kodakta çalışıyorum, hergün en az 100 fuji baskısı alıyoruz,
agfa-kodak gibi film üreten geçmişi olduğundan, baskısı casıo-samsung-hp gibi makinelere kıyasla, fujinin daha iyi olduğu aşikar,
fakat nikon-canon-sony-pentax gibi makinelerin yanına yaklaşması için birkaç fırın var.
Benim baskı aldığım en iyi renkler pentax makinelerden çıktı,(lensleri de önemli tabiki)
Herkesin bildiği kendine eyvallah, ama bir tane gerçek var
(unutmadan herke"z" değil herkes)
Düzelttim sağol ya iyi yakalamışsın dikkatine hayran kaldım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X