Şimdi Ara

Panasonic-GH2 ve Canon 60d video testi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Video konusuyla çok fazla ilgilenmiyorum ama aşağıdaki karşılaştırmayı görünce sizlerle de paylaşmak istedim.
    Bu arada,başka sitelerin reklamını yapmak gibi bir amaç içerisinde olmadığımı da hatırlatmak isterim.Amaç sadece bilgi paylaşımı...

http://www.bascek.com/10957/panasonic-gh2-vs-eos-60d-video-testi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 20 Nisan 2011; 5:27:35 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@s@r -- 20 Nisan 2011; 6:48:50 >
  • GH-2 yi tek geçerim video konusunda :) Daha doğrusu Profesyonel video işinde, Panasonici tek geçerim. Canan-Nikon kadar güzel fotoğraf çekemez ama, bu kameranın işi bilen bir elden çıkan ( kurgu aşamaları-color correction vs..) görüntüsünü izlemenizi çok isterim. Hayran olursunuz :)
    Mark II dahil daha iyi video çekim yapan bir dslr yok şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velfecir -- 21 Nisan 2011; 9:24:54 >

Orijinalden alıntı: velfecir

GH-2 yi tek geçerim video konusunda :) Daha doğrusu Profesyonel video işinde, Panasonici tek geçerim. Canan-Nikon kadar güzel fotoğraf çekemez ama, bu kameranın işi bilen bir elden çıkan ( kurgu aşamaları-color correction vs..) görüntüsünü izlemenizi çok isterim. Hayran olursunuz :)

evet Panasonic Video konusunda önde gelen bir marka ancak renkleri fazlasıyla soluk.

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

quote:

Orijinalden alıntı: velfecir

GH-2 yi tek geçerim video konusunda :) Daha doğrusu Profesyonel video işinde, Panasonici tek geçerim. Canan-Nikon kadar güzel fotoğraf çekemez ama, bu kameranın işi bilen bir elden çıkan ( kurgu aşamaları-color correction vs..) görüntüsünü izlemenizi çok isterim. Hayran olursunuz :)

evet Panasonic Video konusunda önde gelen bir marka ancak renkleri fazlasıyla soluk.

Şahsen bende değerlendirmem de ona baktım

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.