Şimdi Ara

Panasonic GF3 Türkçe Dil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Sonunda çok istediğim Panasonic gf3 üme kavuştum.Fakat makine Amerikadan geldiği için sadece İngilizce ve japonca dil seçeneğü bulunmaktaydı.Panasonic Türkiye ye attığım mailde eğer Avrupadan alınmış bir makine ise Türkçeye Çevirebileceklerini söylediler.Uzun çalışmalar sonucu artık makinem Türkçe.Daha doğrusu İstediğiniz herhangi bir dil seçme özelliği var.
    Belki benim gibi sorunu olan arkadaşlar olabilir diye dosyayı upload yaptım.İnşallahişinize yarar.

Not: Yükleyeceğiniz dosya Panasonic dmc gf3 1.2 güncelleme dosyasıdır.Sadece dil seçeneği vermekle kalmayıp Makinanızın versiyonunu 1.0 yada daha alt bir versiyondan 1.2 ye güncelleyecektir.
    Orjinal sürümde sadece İngilizce ve Japonca dil bulunup, tarafımdan diğer dil seçenekleride aktif duruma getirilmiştir.
    Oluşabilecek herhangi bir sorunda tarafım sorumluluk kabul etmeyecektir.

https://hotfile.com/dl/152922168/b09bd2f/GF3__V12.bin.zip.html

ÇOOOK ÖÖÖÖNEEEMMMMLLLLİİİİİ
    Makinenizin bataryası mutlaka full dolu olsun.Yoksa güncelleme yapmayabilir.
    1-Dosyayı indirin
    2-Zipten çıkarın.GF3_V12.bin adında bir dosya çıkacak.
    3-Bu dosyayı makinenizin sd kartının içine atın.Ana dizine atmanız lazım yoksa çalışmaz.
    4-Makineyi açın ve çektiğiniz fotoğrafları gçrmek için bastığınız yeşil renkteki play tuşuna basın.
    5-Makinenizin versiyonunu ve yeni versiyonu yükleyip yüklememek istediğinizi soran bir ekran karşınıza çıkacak.Onaylayın ve yaklaşık 2 dk bekleyin.
    6-Yeşil yükleme çubuğu dolduktan ve makineniz ana ekrana döndükten sonra makinenizi kapatıp açın.
    7-Daha sonra makinede setup tan language ye gelin.Buradan makinenizi Türkçe de dahil istediğiniz dile ayarlayabilirsiniz.

İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
    Herkese kolay gelsin

• merhaba arkadaş bende bu makinadan aldım fakat bir çok manuel ayar var daha önce tz10-20 kullandım çekimler basitti bunu kullandıkça çözeceğiz sende çekim yaptıkça bilgi verirsen memnun olurum,
    bu arada makinanın versiyonu 1.2 ama Türkçe seçeneği yok.
    http://forum.donanimhaber.com/m_43921546/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43921546
    -
    @mr blöf
    Kullanıcı kitabını baya bir okumak lazım. Epey detaylı bir makina. D-Slr'ın küçük gövde ve az tuşu olanı işte, yoksa yapabildikleri nerede ise aynı.
  • Sevgili mr blöf aşağıdaki adreste bir önceki makina olan gf2 nin Türkçe kullanma kılavuzu var.Zaten hemen herşeyi aynı.Şimdilik bu klavuz işini görür.Ama farklı paylaşımlarıda yaparız.Jiddi arkadaşın verdiği linkte yararlı pek çok şey bulabilirsin.
    Vermiş olduğum doyayı talimatlara uygun yüklersen 1.2 Türkçe makinan olur.Kolay gelsin
  • Önemli değil.Memnun oldum.Güle güle kullanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.