- Panasonic Lumix DMC-FX10 : Panasonic, yeni modeli Panasonic Lumix DMC-FX10 dijital kamerasını duyurdu. Yeni Panasonic DMC-FX10 dijital fotoğraf makinesi 3x optik zum 35-105mm (35m fotoğrafçılık eşdeğeri) f/2.8 Leica DC Vario-Elmarit objektife sahip. Kameranın dikkat çeken diğer özellikleri arasında Panasonic in popüler ve artık aranan bir özelliği olan MEGA O.I.S. Optik Görüntü Sabitleyici fonksiyonu ve Intelligent ISO kontrolü yer alıyor. 6.0 megapiksellik CCD görüntü algılayıcısı ve 2.5 inç (6.4 cm) büyüklüğünde LCD ekranı bulunan Panasonic Lumix DMC FX10 dijital fotoğraf makinesi en yüksek çözünürlükte ISO 1250 değerinde çekim yapabiliyor.
Kutu İçeriği:
- Panasonic Lumix DMC-FX10 Digital Kamera - 2 Adet orijinal batarya.
Cihazın LCD ekranında çizik yoktur.Ön yüzdeki metal yüzükte ufak çizikler vardır her cihazda olacağı gibi.Cihazın şarj aleti bozuldu.İçini açtım fakat yapamadım.Bataryasından birinin şarjı az var diğeri boş.Şarj aletleri 15 lira.Başka bir cihaz kullandığım için bunu satıyorum. Fiyatım 90 lira.
Cep telefonu yada ipod Touch ile takas olur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.