Şimdi Ara

PANASONIC 55VT50E Neo Plazma (Ağustos Ayında alındı-200 saat)-4000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mrb. Yurtdışına çıkacağım için Ağustos ayında türlü uğraşlar sonunda aldığım Panasonic 55VT50'yi satmayı düşünüyorum.
    (http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=79603797 :)
    TV'yi gittigidiyor'dan 5400 TL'ye satın aldım. Aynı fiyata satılamaz tabi:) Sadece üst sınır hakkında bir art niyetim yok onu söylemek istedim. Faturası, garantisi herşey mevcut. Aldığımda sistem ayarlarında TV'nin sıfır olduğunu gösteren fotoğraflarda mevcut olmakla beraber, TV şu anda 200 saat civarında. TV'nin rodaj süresi vs. her türlü meselesine gerekli özen gösterildi bundan emin olabilirsiniz. (ölü piksel, ışık sızması, logo yanığı, akım voltaj testleri, kısık ekran ayarları vb.) Emin olun sıfır alsanız bundan daha fazla risk almış olursunuz. Çünkü sıfır almanın getirdiği, aklınıza gelebilecek bütün riskler çok şükür hasarsız atlatıldı. Tam keyfini sürme faslı başladı, yurtdışı meselesi çıktı. Yoksa dediğim gibi değil satmak evdekilerle bile paylaşmayı düşünmüyordum
    İlgilenen arkadaşlara duyurulur özelden ya da buradan konuşuruz.
    (Konuyla ilgili diğer ilan - http://forum.donanimhaber.com/m_12957632/mpage_464/tm.htm )

Arkadaşlar bazı yanlış anlaşılmaları ya da tereddütleri ortadan kaldırmak adına şunu söyleyeyim, koskoca TV'yi oldu bittiye getirip satmanın bir yolu olduğunu sanmıyorum. Onun için istediğiniz başka bilgiler varsa ekliyim, ya da aklınıza takılan bişey varsa cevaplıyım.
    Fiyat için 4000 TL düşünüyorum. Sebebini soran arkadaşlara özelden açıklamaya çalıştım. Panasonic sağolsun!
    İnşallah bu iş Kibar Feyzo'daki başlık pazarlığına dönmez
     PANASONIC 55VT50E Neo Plazma (Ağustos Ayında alındı-200 saat)-4000 TL PANASONIC 55VT50E Neo Plazma (Ağustos Ayında alındı-200 saat)-4000 TL PANASONIC 55VT50E Neo Plazma (Ağustos Ayında alındı-200 saat)-4000 TL PANASONIC 55VT50E Neo Plazma (Ağustos Ayında alındı-200 saat)-4000 TL PANASONIC 55VT50E Neo Plazma (Ağustos Ayında alındı-200 saat)-4000 TL PANASONIC 55VT50E Neo Plazma (Ağustos Ayında alındı-200 saat)-4000 TL
     PANASONIC 55VT50E Neo Plazma (Ağustos Ayında alındı-200 saat)-4000 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shanahan -- 14 Aralık 2013; 10:48:26 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat nedir
  • birkaç fotograf ve fıyat paylasmanız mumkunmu?
  • fiyat yazılmamış fotoraf konmamış neye göre müşteri olucaz
  • Insanin ici gidiyor harika televizyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm üstad ürünü sattınmı duruyomu
  • buzzing ve fan sesi konusunda bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.ilker

buzzing ve fan sesi konusunda bilgi verirseniz sevinirim.

Siz söyledikten sonra bir daha kontrol ettim en ufak bir sıkıntı yok. Zaten daha önce de söylemiştim. Bu tarz bir sorun olduğunda ürünü geri almaya hazırım.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: shanahan

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.ilker

buzzing ve fan sesi konusunda bilgi verirseniz sevinirim.

Siz söyledikten sonra bir daha kontrol ettim en ufak bir sıkıntı yok. Zaten daha önce de söylemiştim. Bu tarz bir sorun olduğunda ürünü geri almaya hazırım.

Merhaba,

PM gönderdim ama cevap vermediniz henüz?

Slmlar,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.