Şimdi Ara

Panasonic 42E5E - Lg 42LS575S ve Lg 42Lm640S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bütçem 1500 max. 1600 civarı.

İstedğim öncelik net görüntü(aynı zamanda doğal görüntü). Evde Teledünya kullanıcam(kablo tv) .

Yok smartmıs yok 3d imiş bunlar öncelikli değil.
    Darty de Çalışan bir arkadas Panasonic 42E5E yi önerdi 150 Hz . , Smartı var(sadece sosyal ağlar) 3d si yok. fiyat 1400 TL
    Ayrıca Panasonic ın paneli hakkında olumlu şeyler söyledi.

Bana ne tavsiye edersiniz? Emekli anne-babama alıcam LED i...

Şimdiden teşekkür ederim.

• yok mudur yardımcı olacak bir arkadas?
  • dostum bende 42ls575s var.1400e aldım.teledunya kullanıyorum goruntu gayet net.sormak istedigin bisey varsa yardımcı olmaya calısırım
  • lg 42lm640s al

biz 1 ay önce aldk şuanlık sorun yok , mükemmel bir televizyon görüntü kalitesi gayet iyi performansı çok iyi herşeyi ile mükemmel
  • 20.10.2012 eskişehir mediamark 5.yıl indirimi 42lm640s 1699tl aldım.3ay erteleme 12 taksit,kurulumu yapıldığında yorum yapıcam.yanlız ben çok araştırdım güzel tv.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Arkadaslar bütçem 1500 max. 1600 civarı.

İstedğim öncelik net görüntü(aynı zamanda doğal görüntü). Evde Teledünya kullanıcam(kablo tv) .

Yok smartmıs yok 3d imiş bunlar öncelikli değil.
    Darty de Çalışan bir arkadas Panasonic 42E5E yi önerdi 150 Hz . , Smartı var(sadece sosyal ağlar) 3d si yok. fiyat 1400 TL
    Ayrıca Panasonic ın paneli hakkında olumlu şeyler söyledi.

Bana ne tavsiye edersiniz? Emekli anne-babama alıcam LED i...

Şimdiden teşekkür ederim.

Anne Baba işin içine girince İnsan yazmadan duramıyor, haddim olmadan sizi tebrik etmek istiyorum !

Anne Ve Babanızın yaşını bilmiyorum, şöyle dersen 50 yaş civari iseler Plasma alın, neden derseniz görüntü olarak çok doğaldır, göz yorgunluğuna sebeb olmaz, oysaki bir çok Lcd ve Led serilerini alırken, hep diyorum A-Z evinizdeki prizlerde dahil, emin olmak zorundasınız !!!!!!!!!

Buna Lütfen herkes dikkat etsin !

Türkiyede bu konu malesefki hiç ama hiç önemsenmiyor, Plasma alırsam logo izi kalırmı diyenler, aldım logo izi kaldı diyenler, aslına bakarsanız eski ve e olduğu belirsiz kablolarla tvde hasar olmuyorsa zaten şanslısınızdır !

Dart'deki Arkadaş kimse size doğru pael önermiş, SD yayında olduça iyidir, kullanımı basittir, kumanda erişimi bir çok panelden daha basit ve erişilebilir, bu bile avantaj !

Şahsi düşüncemse, Plasma alın, madem teledünya hd boxta alacaksınız, size sadece Dua ederler, gçrüntü mükemmele yakındır ucuz UT ve ST serilerinden birini alabilirsiniz !

Panasonic tavsiye nedenim bellidir, renk üretiminde panasonickler daha doğal görüntü sunarlar, resim tutuşları aynı şekilde nettir, oysaki bir çok panelde resim tutunması sorunludur, marka marka verirsem ayıp olur, moraller bozulmasın !

Görüntüde en önemli etken, tv izlerken önde duran görüntü değildir tam tersine arka fondaki görüntü önemlidir, bir çok panelde birşeyi görürsünüz, sanki arka fonda tarif edemediğiniz bir akıcılık var, bunun adıda resmi netleymemesidir bu tür cihazlardan uzak durun !

• ANDY teşekkür ederim yorumların için. Ne yapalım onlar sayesinde meslek sahibi olduk, haklarını ne yapsak ödeyemeyiz.

Ben karar verdim. PANASONIC TX-L42ET5E e alıcam. Uygun hediye fiyat baremini bekliyorum.
    1699 TL den 1799 a çektiler gene. Evde de tadilattan dolayı biraz geciktirdim, 1699 + next hd reciver verirse alıcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg 42lm765s ve 760s
    12 yıl önce açıldı
    LG 42LM615S İncelemem
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.