Şimdi Ara

Panasonic 32LX52 ALINIR MI???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aarkadaşlar bu lcd hakkında teknik bilgi arıyorum,bilgisi olan,gören kullanan lütfen yardım etsin.
    LCD Olayının içine girdikçe seçenekler çoğalıyor,
    doğubanktaki satıcının verdiği bilgileri yazıyorum,ama görüntü muhteşemdi (canlı,parlak,3d gibi)

8msn tepki süresi
    1700:1 kontrast
    1100:1 parlaklık

fiyat 1600€

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpercan -- 23 Mart 2006; 13:20:56 >

• Diğer aklıma takılan model almak için gittiğim ancak 2tvyi yanyana açıp aradaki renk görüntü farkını gördükten sonra soğuduğum,ancak yabancı sitelerin hepsinde BEST BUY olan

Toshiba 32wl56 modeli

1.Çözünürlük WXGA (1366x768)
    2. Ekran Boyutu 32"
    3.Kontrast 800:1
    4.Parlaklık 500 cd/m2
    5.Dahili TV Tuner Var
    6.HIGH DEFINITION
    7.Nicam Stereo VAR
    8.HDMI Baglantı /
    fiyat : 1450€

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpercan -- 22 Mart 2006; 3:57:53 >
  • KİMSE BİR FİKİR VEREMİYOR MU ARKADAŞLAR PANASONİC TE KARAR VERDİM, NASILDIR KÖTÜ YANI NEDİR?

BİLGİSAYAR GİRİŞİ YOK ,O KÖTÜ BENİM İÇİN HDMI DEN DVI A ÇEVİREN KABLO ULLANICAKMIŞIZ
  • 80-100 YTL de o kablo için ekle,
  • ben HDMI kablo aldım inanmazsınız ama 0,50$ + kdv ye
  • tabi ki hemen soracağız nereden diye?
  • tv yi aldım,yeni kurdum,süper görüntü
    yanlız çek cumhuriyeti malı olması şaşırttı beni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    6 yıl önce açıldı
    Philips 48OLED708 alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yalnız fiyatını ve hangi tv yi aldığını anlayamadık euro mu dolar mı kdv dahil faturalı mı yoksa doğubanktan mı?
  • yukarda yazdığım gibi Panasonic aldım
    altında yazdığı gibi 1600euro ya doğubanktan aldım,
    2yıl garantili,faturalı
  • http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?A=details&kw=PATC32LX50&is=REG&Q=&O=productlist&sku=368709

Linkinden gordugumuz üzere 800:1 gibi cok iyi bir kontrast değerine sahip bir ekran, ki uygulamada da 600:1 in üstünü yakalıyoesa iyi sonuc verecektir ton farklılıklarını gosterme konusunda(sony S serisi 400:1 reel veriyor ornek olarak)

Cnetteki kullanıcı yorumlarında da bu modelin cok tatminkar goruntu verdiğinden bahsediliyor, özellikle siyahları gerçekçi olarak verebildiginin üzerinde durmuşlar.
    http://reviews.cnet.com/Panasonic_TC_32LX50/4852-6482_7-31324701.html?tag=uoreturn

Fiyatta uluslararası piyasa fiyatlarına uygun, mantıklı bir seviyede bulunuyor tv alacak olsam Sony V serisinin, philips PF96/98 serisinin yanında mutlaka 32LX52 yi de değerlendirirdim.

• çok teşekkür ederim ahmetdemir
    yanlız verdiğin linkler 32lx50 modeli için benimki 32lx52 (ingilterede 32lxd52 ,almanyada 32lx55 şeklinde geçiyor) ondan az biraz farklı,
    özellik olarak daha üstün,(bu arada üstündeki speakerlardan çıkan ses -bas,tiz- muhteşem)
    Türkiye'de 32lx500F de satılıyor (doğubankta kalmamış) çok çok güzel bir lcd, sd/pcmcia kart girişi,daha gelişmiş ses , picture in picture (pip)

arkadaşlar doğubankta alışveriş yaparken dikkat etmenizi öneririm,çok iyi modellerin yanında, yurtdışında çok ucuz olan , çözünürlüğü dahil tüm özellikleri düşük mallara yönlendirebilirler,verdikleri değerlerde saçma sapan teknik bilgiden uzak ilk mesajda görüldüğü gibi
    ben bu 2 lcd için gitmişken satıcı beni Sharp ın 32p50e modeline yönlendirdi, Sharp ın tv lerinin kalitesini yabancı sitelerden okumuştum,buda süperdir dedim ,hemen netten araştırdım 1000euroya satılan ve özellikleri kötü bir lcd olduğunu gördüm.adam 1500euroya veriyodu.

http://www.pocket-lint.co.uk/news.php?newsId=1826
    http://www.homecinemachoice.com/cgi-bin/shownews.php?id=8376
    http://www.comet.co.uk/comet/html/cache/tvreview_281565.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpercan -- 24 Mart 2006; 5:07:30 >

• Yorumlar gerçekten cok iyi performans verdiğini soyluyorlar, cnette de lx500m modeli editors choice seçilmiş bu arada. Galiba 32lx50-52 ile aynı paneli kullanıyorlar, ozellikleri ve ses sistemleri değişik yazılanlardan anladıgım kadarı ile.

Boyle bir alete uydu kartlı bir media pc yakışır, nvidia kartı olursa 84.21 sonrası driverler ve purevideo plug ini ile cok kaliteli video goruntusu elde edilebiliyor.

HDMI to DVI kabloyuda teknosalarda 17 milyona satıyorlar.

Bu arada kabloyu bağladıktan sonra "native" cozunurluk olan 1386*768 cozunurluge ayarlayın, ilk anda bu cozunurlugu tanımazsa ekrankartı driverinin cozunurluk ekle menusunden değerleri girin ve digital panel bolumunden "centered output" secenegini işaretleyin.

Ayrıca Audigy2,X-fi serisi gibi ses kartı ve Z5500, megaworks ayarında 5+1 ses sistemi ile mukemmel bir seyir ortamı yakalayabileceğinizi düşünüyorum.

Fiyatı da mantıklı olan bu dogru tercihinizin keyfini cıkarmanız dileğiyle.

• çok iyi konuya değinmişsin, ben notebook (ati9600 ekran kartlı) umu bağlayıp dvd seyretmek istiyorum,yada yüksek çözünürlüğü test etmek,notebook ta dvi yok :( vga var,
    en iyi görüntüyü nasıl alırım
    dvi ı vga ya çeviren çeviriciler var ama,dijital analoga dönüşüyo.
    uydu kartları skystar2 gibi kaç çözünürlük veriyo,onla alakalı mı?
  • Ne yazıkki maclar haric DVI cıkışı bulunan laptop bilmiyorum. Analog giriş ile de native cözünürlükte goruntu alınamıyor, DVI-HDMI şart.

DVB kartları ise 1920*1080i lik yayınları gayet guzel biçimde progdvb ile gosterebiliyor, tabii ekranın cozunurlugu 1386*768 oldugundan ekrankartı bunu downsample ediyor, ekrana oyle gonderiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetdemir

Ne yazıkki maclar haric DVI cıkışı bulunan laptop bilmiyorum. Analog giriş ile de native cözünürlükte goruntu alınamıyor, DVI-HDMI şart.

DVB kartları ise 1920*1080i lik yayınları gayet guzel biçimde progdvb ile gosterebiliyor, tabii ekranın cozunurlugu 1386*768 oldugundan ekrankartı bunu downsample ediyor, ekrana oyle gonderiyor.

DELL 9400 laptobumda DVI çıkışı var, daha önce sahip olduğum yine dell in 9300 modelinde de DVI çıkışı vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpercan

Aarkadaşlar bu lcd hakkında teknik bilgi arıyorum,bilgisi olan,gören kullanan lütfen yardım etsin.
    LCD Olayının içine girdikçe seçenekler çoğalıyor,
    doğubanktaki satıcının verdiği bilgileri yazıyorum,ama görüntü muhteşemdi (canlı,parlak,3d gibi)

8msn tepki süresi
    1700:1 kontrast
    1100:1 parlaklık

fiyat 1600€

panasonic 32lx500 e bak bide derim...
    en son gördüğüm kadarı ile toshiba lcd tvler ülkemizde yapılıyor...arkasında made in turkiye yazıyordu..
    kalitelerinde umraım bi sorun yaratmaz,,çünkü yıllar öncede sony ülkemizde üretim yapmış ama 2-3 ayda bitirmişti üretimi kalite yoksunluğundan dolayı..

• Toshiba lcd degil crt tv ler turkiyede yapiliyor.. Yanlisin var.. toshiba LCD TV ler ingiltere ve avrupada bir cok testten 1. sirada cıkmistir..Fiyatlari da makudur.. 32WL66 en iyi modelidir pesin 2850-2900 civarina satilmaktadir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin98 -- 23 Ağustos 2006; 13:10:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.