fakülte ve denizli hakkında bilgi sahibi olanlar bizleri rahatlatsın lütfen
Pamukkale İİBF-işletme 2005 mezunuyum.
Fakülte eğitimi konusunda, yüksek lise diyebilirim.Sana hemen hemen hiçbir şey kazandırmaz dersler. İktisat en zor bölümüdür.Ama 4 senede de bitiren bitirebiliyor. İzmir'den gittiğim için bana sosyalite olarak çok yetersiz gelmişti. Ama temiz-düzenli bir şehirdir özellikle üniv. ve fakültelerin olduğu yerler.. Fakültede en son irfan hoca diye bir matematikçi vardı, illet bir adam, bilerek milleti yaz okuluna bırakıyordu. Diğer hocalar melek gibidir.Özellikle sabahat bayrak,ayşe irmiş,ferhat erari (bu adam iktisatçı çok iyi bir adam, paso bu gircek derslerinize),muhammed akdiş en kral hocalar. Yurtta kalacaksan fakülteye 5 dk. yürüme mesafesinde türkiyenin en lüx yurdu var. Yurtta kalmam diyorsan ev tutacaksın zaten, ama ev kiraları uçuk.
ev kiraları o kadar yüksek değil 200 ev vardı sosyalite konusun'da haklsın
200 ytl ? ev ? ve denizli?
hangi köyde?
Gelme hacı Denizli'ye. Çok kötü ünversitesi buranın. :) yani benim izlenimlerim öyle. Denizli'de yaşıyorum, üniversitenin oralarda ya bağbaşında ucuz ev bulabilirsin. yardım istiyorsan pm
Ben Denizli liyim.İstanbul dan geliyorsan köy gibi gelebilir ama Ege nin 2. büyük şehridir.Bize göre güzel.Kendimde Dokuz eylül İİBF mezunuyum.Tamamen her işte olduğu gibi kendini geliştirmen gereken bir bölüm.Denizli ye gelirsen yardımcı olurum.Öm den ulaşabilirsin.Benim oğlum ve kızımda bu sene sizler gibi öss ci.Oğlum Dokuz eylül inşaat-kızımda Anadolu mimarlıka yerleşti.O nedenle bu topice takılıyorum.
denizlide ev kiraları çok yüksek min. 300 daha düşük hiç duymadım ben. iklimi olarak güzel ama gezilecek görülecek pek bişey yokki.sosyal hytta fazla bi beklentin olamasın
arkadaşlar denizli büyükşehir değil mi 300 bin nufuslu şehir bunn sineması tiyatrosu ne bileyim konser fln olmaz mı denizlide
denizli büyükşehir değil.konserde ayda yılda bi olur
ferhat erarı o gerçekten mükemmel bir hocaydı o benim dayım dı fakat aynı zamanda iktisat hocamdı. ona ferrari diyorduk lakabı gibi hızlı gitti hocam Ferhat ERARI dün akşam vefat etti allah herkese sabrını versin..:(:(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme