Şimdi Ara

Pamukkale Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu üni. nasıldır? Staj durumu ve Öğretim üyeleri nasıl bir yol izlemektedir? Eğitimi nasıldır? Bilgisayar müh. iş bulma oranı nedir?

• Ben de buranın makine mühendisliğini düşünüyorum.
  • ben denizlide oturuyorum
    paü gelişmekte olan bir ünv. yeni binalar vs. kampüs ortamı güzel şehir merkezine yakın bir otobüse bakar yazılabilir yani.
  • Bilgisi olan varsa yada bu üni.de okuyan varsa deneyimlerini burda bizlerle paylaşırlarsa iyi olacak.
  • üniversitede arkadaşım okuyor ve vizeden kaç alırsan al dersi geçmek için finalden 60 alman gerekiyor bunu biliyorum.Ders geçmek pek kolay olmayabilir sizin için.Birde okul sanırım baya yakın merkeze.Çünkü 20 dklık yürüyüş ile gidiyorum diyordu arkadaş
  • Mezunların iş bulma sıkıntısı gibi bir durum varmı?
  • Ben de pamukkale üniyi tercih etcek gibiyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kırıkkale Üniversitesi
    9 yıl önce açıldı
    Kırıkkale Üniversitesi
    9 yıl önce açıldı
    Kırıkkale üniversitesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selçuk üni. mi daha iyi pamukkalemi? Birde selçuk üni. geçen sene 23000 küsürle almış ben 25850 filan oldum.Girebilirmiyim?
  • Kendim Denizliliyim ve PAÜ de okuyorum

Denizli şehri gelişmekte olan bir şehir ve PAÜ de aynı doğrultuda gelişiyor , kampüs Kınıklı da olup merkeze otobüs ile 15-20 dakikadır , otobüs çok kolay buluyorsun , üniversitenin önünde özel durak var şehrin her noktasına gidecek otobüsler mevcut, Okul çok zor onu belirteyim , yaz okulu var ayrıca

Spor ile ilgileniyorsan Türkiyede sayılı olan spor tesisleri PAÜ de mevcut , olimpik havuz , fitness salonları , tenis , ve büyük suni çim saha var . Ayrıca şehrimizin takımı Denizlispor süper ligte ve Atatürk stadyumu Okula otobüs ile 15 dakika.

İş bulma olanağına gelirsek Sanayi gelişmiş durumda burda fakat Bilgisayar müh. iş olanağı nasıl pek bilgim yok

Başka sorusu olan varsa sorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: poseidon_19

Kendim Denizliliyim ve PAÜ de okuyorum

Denizli şehri gelişmekte olan bir şehir ve PAÜ de aynı doğrultuda gelişiyor , kampüs Kınıklı da olup merkeze otobüs ile 15-20 dakikadır , otobüs çok kolay buluyorsun , üniversitenin önünde özel durak var şehrin her noktasına gidecek otobüsler mevcut, Okul çok zor onu belirteyim , yaz okulu var ayrıca

Spor ile ilgileniyorsan Türkiyede sayılı olan spor tesisleri PAÜ de mevcut , olimpik havuz , fitness salonları , tenis , ve büyük suni çim saha var . Ayrıca şehrimizin takımı Denizlispor süper ligte ve Atatürk stadyumu Okula otobüs ile 15 dakika.

İş bulma olanağına gelirsek Sanayi gelişmiş durumda burda fakat Bilgisayar müh. iş olanağı nasıl pek bilgim yok

Başka sorusu olan varsa sorsun

Makine mühendisliği nasıldır?

• Mühendislikte okuyanlar zorlanıyor genel anlamda ben öyle duydum arkadaşlar , hocalar sıkı biraz

Ayrıca Manisa-Aydın-Muğla gibi çevre illere göre üniversitemiz daha gelişmiştir bunuda belirteyim
  • iibf kampüsün içinde mi hocam?
  • Hocaların durumu nasıl? Eğitim düzeyi iyimidir? Laboratuvarlar nasıl? Yan dal uygulaması varmı ? Staj nerde yapılıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcHy

iibf kampüsün içinde mi hocam?

Evet içinde , İİBF ye bu sene yeni blok yapıldı çok güzel bende o fakültedeyim

VipLimE

İİBF de hocalar iyi ama sizinki hakkında bilgim yok, bildiğim tek şey mühendislik okuyanların baya zorlandığı

Laboratuvarlar konusunda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum , yeni yapıldığı için fakülte imkanlar var
  • sağ ol hocam
  • Başka okuyan yokmu pamukkalede yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: VipLimE

Hocaların durumu nasıl? Eğitim düzeyi iyimidir? Laboratuvarlar nasıl? Yan dal uygulaması varmı ? Staj nerde yapılıyor?

Her türlü bilgiye ulaşabilirsin;

http://bilgisayar.pamukkale.edu.tr
  • Pau egitım fenbilgisı ogretmenligınden mezunum 5 senem gecti 4 te yaz okulu. Sorabılirsinız bana. . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunesindostu

Pau egitım fenbilgisı ogretmenligınden mezunum 5 senem gecti 4 te yaz okulu. Sorabılirsinız bana. . .

Makine mühendisliğinden tanıdıklarınız var mı ya da sizin bir bilginiz var mı Pau makine mühendisliği hakkında?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunesindostu

Pau egitım fenbilgisı ogretmenligınden mezunum 5 senem gecti 4 te yaz okulu. Sorabılirsinız bana. . .

Bilgisayar müh. ve Elektrik - Elektronik Müh. durumu nedir?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.