Şimdi Ara

Pamukkale elektrik elektronikmi osman gazi elektrik elektronikmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu iki üniversite arasında kararsız kaldım sizce hangisi iyi olur? Üniversitelerin ortamı değilde eğitimi açısından değerlendirirseniz sevinirim :)

• yokmu bi bilgisi olan ?
  • Mühendislik okuyosun birisi %100 ingilizce diğeri %30 hiç düşünmeden osmangaziyi yazmalısın 2 si de anadolu üniversitesi çok ucuk bi fark olmaz ingilizce harici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LizOzOM -- 10 Temmuz 2013; 20:53:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LizOzOM

Mühendislik okuyosun birisi %100 ingilizce diğeri %30 hiç düşünmeden osmangaziyi yazmalısın 2 si de anadolu üniversitesi çok ucuk bi fark olmaz ingilizce harici

Cavabiniz icin cok tesekkurler ama soyle bi durumda var denizliye gidersem isim hazir direk calismaya basliyicm 1. Siniftan itibaren kafami karistiran mevzu bu. Diger yandanda iyi bi egitim almak istiyorum osmangazi daha cekici geliyo o yuzden napcm bilmiyom kafam karisik :-(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1555a

quote:

Mühendislik okuyosun birisi %100 ingilizce diğeri %30 hiç düşünmeden osmangaziyi yazmalısın 2 si de anadolu üniversitesi çok ucuk bi fark olmaz ingilizce harici

Cavabiniz icin cok tesekkurler ama soyle bi durumda var denizliye gidersem isim hazir direk calismaya basliyicm 1. Siniftan itibaren kafami karistiran mevzu bu. Diger yandanda iyi bi egitim almak istiyorum osmangazi daha cekici geliyo o yuzden napcm bilmiyom kafam karisik :-(

İş olayını tam olarak anlamadım eskişehiri bitir denizlide işe gir olmuyo mu eğer mühendisliği gerçek anlamda sevip yapmak istiyosan zaten iş sorunun olmaz eskişehire git ama iş para önce gelir diyosan denizli derim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1555a

quote:

İş olayını tam olarak anlamadım eskişehiri bitir denizlide işe gir olmuyo mu eğer mühendisliği gerçek anlamda sevip yapmak istiyosan zaten iş sorunun olmaz eskişehire git ama iş para önce gelir diyosan denizli derim.

Bende ole yapmaya karar verdim denizlide okusaydim 1. Sinftan itibaren ise baslicktm is olayi o yani ben simdi osmangazide okucm ona karar verdm dediginiz gbi %100 inglizce olmasi fln cok daha avantajli uniyi bitirdikten snra artk nasip olrsa denizlide calisirim :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektrik-Elektronik Müh.
    9 yıl önce açıldı
    elektrik elektronik müh yazın
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.