Şimdi Ara

Palworld Türkçe Yama (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
13.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okazaki

Xbox sürümüne güncelleme geldi.

v0.3.6.57672 sürümü yüklü şuan. Türkçe v8 çalışmıyor.

Güncelleme imkanınız var mı?

Bakmaya çalışırız. Güncellendiğinde paylaşırız tekrardan

• volktyson kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Beklemedeyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son durum nedir

• Steamde çalışıyor. Gamepass için henüz bir gelişme olmadı. Elimde bir çok iş olduğu için ve Palworld gamepass hariç diğer yerlerde orijinal sürümde çalıştığı için bütün vaktimi ona veremiyorum. Diğer hiç çalışmayan yama çıktığı zaman önceliği veriyorum onlara, ama boşta kaldıkça palworld bakmaya çalışıyorum gamepass sürümü için

• Türkçe yama V9 olarak güncellenmiştir. V9 güncellemesi ile oyuna gelen güncelleme ile uyumlu hale getirilmiş ve yeni eklenen yerler çevrilmiştir. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...

Hocam 20 gün oldu ne zaman gampass e gelecek yama bi el atın size zahmet baya sürüyor eskiden güncelleme gelmiyordu şimdi yama şansa bak

• imparator632 kullanıcısına yanıt

Gamepasse ekleneceğini söylemedim. Gamepass'e aylar önce gelen güncelleme de dosya yapısını bozdular ve şifrelediler. Tam onu çözdük derken tekrar yeni bir dosya düzeni getirdiler. Gamepass tarafı çok sorunlu palworld oyunu için ve o tarafla ilgilenmiyorum şuanda belli bir düzene oturtana kadar.

Anladım hocam yüzümüz gülmedi gamepass ten bu pallworld de steamdan aldıracaklar zorla

• imparator632 kullanıcısına yanıt

Palworld gamepass tarafında hiç yüz güldürmedi zaten, ilk başta optimizasyon sorunu vardı. Sonra da modlama için sıkıntılar çıkardı dosya yapısı, bakalım daha neler yapacaklar o tarafta  

• Finale bak sonuna kadar okudum birde ücretli yama deniyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayapai

Finale bak sonuna kadar okudum birde ücretli yama deniyeceğim.

Finale bak derken anlamadım da tercih senin, nasıl istersen. İyi forumlar.

• sevgili kardesim hep yama mı isteyecegiz bayramını en icten dileklerimle kutlarım iyi gunler dilerim sana=)

• dicey ahmet D kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim. Sana da iyi bayramlar, sevdiklerinle huzurlu ve mutlu bir bayram geçirirsin umarım

• Türkçe yama V10 olarak güncellenmiştir. V10 güncellemesi ile oyuna gelen güncelleme ile uyumlu hale getirilmiş ve yeni eklenen yerler çevrilmiştir. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...

• Merhaba sizi severek takip ediyorum çoğu yamanızı kullandım oldu ama bu oyunda neden gamepass için yok hani client açınca gamepass de var gibi görünüp yok diyor ki dc de gördüm steam/korsan demişsiniz yani korsana çıkarıp diğer yere çıkarmamak üzücü...

• KaRaGuC89 kullanıcısına yanıt

Merhaba, gamepass ile uyumluydu öncelerinde ama gamepass tarafında dosya yapısı değişti. Kaç kere güncellediysem her güncelleme de tekrar bozdular. Aynı oyunun yamasını tekrardan sıfırdan çevirmek de çok mantıklı gelmiyor artık, yapsam da bir sonraki güncelleme de komple patlamayacağının garantisi yok. O yüzden gamepass tarafında erken erişimden çıkmadan daha bakmayı düşünmüyorum.

• Türkçe yama V11 olarak güncellenmiştir. V11 güncellemesi ile oyuna gelen güncelleme ile uyumlu hale getirilmiş ve yeni eklenen yerler çevrilmiştir. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...

• Teşekkürler ilginiz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeRoZeRo -- 22 Mayıs 2025; 11:22:7 >
  • HeRoZeRo H kullanıcısına yanıt

Rica ederiz, iyi oyunlar

• oyunu gamepass den indirdim yamayı kurmaya çalışınca "Türkçe yama bu platforma uyumlu değil veya oyun bu platformda bulunmuyor diyor" palworld dosyasının içide ki content dosyasının içini seçerek kurmaya çalışıyorum. gamepassde ki sürüm 0.7.590.0 olarak gösteriyor yama v11 bu sürüm için uyumlu mu yada kurmak için yanlış yaptığım sizce nedir yardımcı olursanız çok sevinirim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.