Şimdi Ara

Palooooo mu Accent mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben araba alacağım ancak benim ilk arabam olacak.Ne alacağım konusunda uzun süre
    Şahin ya da Broadwey olması yönünde düşünmüştüm fiyatlarından dolayı. Halende vazgeçmiş değilim ama şu an aklımda Hyundai Accet var. Buna karşılık olabilek diye düşündüğüm Paliolar var. Fiyat olarak 10000 YL ye kadar ancak çıkıyorum. Hatta bu da fazla oluyor.
    Ben fiat paliolar hakkında da biraz araştırdım özellikle bu site içinde. Daha öncekileri okudum. Fiat paliolar içinde 1.4 olanlarının çok yaktıklarını söylüyorlar. Hangi modelinin de daha çok tutulduğunu bilmiyorum.LPGli olmasını istiyorum aracın. Ben bir üç tane palio buldum . şunlar:

http://www.araba.com/1745453.html

http://www.araba.com/1757899.html

http://www.araba.com/1787672.html

Bu araçlar acaba çok yakanlar mı piyasada pek tutulmayanlar mı ve fiyatları pahalı mı?

Bunların dışında bir de Accent var:

http://www.araba.com/1641379.html

http://www.araba.com/970206.html

Hyundai mi palio mu?
    Bu araçları markaları bakımından ve kendi içinde de fiyat ve tutlmaları bakımından karşılaştırırsak hangini tercih etmem uygun olur.

• 1.4 palioların benzinli kullanımlarında biraz fazla yaktıgını bende duydum ama bu sorun lpg ile bence cözülür.ama ben accent i tercih ederdim lpg de taktıırırsan zaten cogunun üstünde lpg var bu model accentleride bi ara kullandım ben sevmiştim sahsen bu fiyata alınabilecek bi arac...
  • accent daha geniş duruyor.aileye daha rahat olur.ama alırken hidrolik direksiyonlu almaya bak.
  • o fiyata accentin bi üst kasalı modellerini alabilirsin.
  • ACCENT GÜZELDİR
  • Accent çok daha iyidir Palio'dan. Accentin 1.3 LS modelini alma en boşudur. Otomatik cam hidrolik direksiyon felan yoktur. 1.5 GLS veya GL modelini al bunlarda Merkezi kilit, otomatik cam, hidrolik direksiyon, bazılarında Klima ve ABS bile vardır. Kesinlikle 1.5 GLS veya GL al.
  • Peki parça bakımından hangisi daha ucuzdur sizce palionun mu accentin mi. Bir de satarken hangisi daha çabuk satılır. Bana palio daha fazla tutuluyor gibi geliyor ama...
  • Arkadaşlar başka bilgisi olan yok mu?
  • o paralara ikiside değil Renault 19 1.6 ( Europa ) daha iyi bir seçim olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sodömizer -- 10 Şubat 2009; 22:08:02 >
  • Zaten söylenmiş Accent diye. Parça fiyatına filan hiç girme bence. İkisinin de koltuğuna otur, pedallara bas, ileri gerii yap zaten aradaki farkı görürsin.
  • era ların bi öceki kasalarında 1.5 crdi motorları 3 silindirli die biliyorum. tam bilmiyorum dogru mu değil mi. o açıdan düşününce palio al derim hem palio accent den daha az yakar kasa daha küçük olduğundan
  • Aynı paraya "olabilirmi" arkadaş renault 19 diye önermiş ama ben pek düşünmüyorum.

Arkadaşlar Accent diyor ki ben de o fikir ağırlıkta. Ancak aynı fiyatta bir de sienalar var. İşte bir tanesi:

http://www.araba.com/1794802.html

Klimalı, hidrolik direksiyonlu. Bu fiyata bu özellik çok mu düşük sizce, araba da bir sorun mu var da belirtilmemiş. Yoksa sienalar pek tutulmuyor kanısı var ondan mı ?
    Alternatif olabilir mi diye düşünmüyor da değilim.
  • Accent en güzel seçim olacaktır ama 1.5 GLS olmalı kesinlikle klima GLSlerde standart. Sienadan uzak durmanı öneririm kronik sorunları saymakla bitmez 0 km 99 modelini aldıktan 6 ay sonra sattık başımıza gelmeyen kalmadı 6 ayın 3 ayını serviste geçirmişti araba
  • siena paliodan iyidir,

1.4 cok yakiyor; lpgdede uzun yolda 15 ykr sehiricinde 22 ykr yakiyor. sirali sistemde belki daha az yakar benimki fabrikadan lpgli (tek nokta enjeksiyon)

aklina takilan birsey olursa sorabilirsin.

ornek fiyatlar:(palio ile ayni)

dikiz ayna: 35 ytl
    guneslikler: 25 ytl
    silindir kapak contasi: 20- 40 ytl
    triger kayisi: 36 ytl
    bogaz kelebegi (komple): 600 ytl
    rolanti motoru: 130 ytl
    buji kablolari: 30 ytl
    radyator: 70-110 ytl
    bujiler: 4-7 ytl
    on camurluk: 130 ytl
    termostat: 8-15 ytl
    fan: 50 ytl
    sigorta kutusu: 300 ytl

ve daha bir suru sey. fiyatlar avrupa araclara gore uygun, hyundai parca durumunu bilmiyorum ama kimse sienanin surusune laf edemez. hem keyifli hem konforlu bir aractir. cok kolay surulur, hidrolik direksiyon ve suspansiyonlarin yumusakligi baya iyi. tavsiye eder miyim; etmem. cunku o fiyata alabilecegin baska araclar var, parcasi pahali olsada daha kalitelidir.

palio mu siena mi dersen palio derim; nedense daha kolay satiliyor.

• Aynı fiyata başka hangilerini alabilirim. Hyundai ve sienadan başka. Sienayı pek önermiyorlar ama.
    Bir de Denizli'de olduğum için dışarıdan alamıyorum çünkü zamanım olmuyor.

Peki Accent'in parçaları hakkında bilgisi olan varmı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kulözgür

Aynı fiyata başka hangilerini alabilirim. Hyundai ve sienadan başka. Sienayı pek önermiyorlar ama.
    Bir de Denizli'de olduğum için dışarıdan alamıyorum çünkü zamanım olmuyor.

Peki Accent'in parçaları hakkında bilgisi olan varmı acaba?

Ucuzdur, merak buyurmayınız...!
  • Yukarıda bi arkadaş 1.5 Accentlerin 3 silindirli olduğunu söylemiş doğrudur 3 silindir ama dizellerinki. Siz dizel düşünmediğiniz için sorun yok zaten o fiyata pek dizel bulamazsınız tavsiyede etmem pek. Accentlerin parçaları ucuzdur ayrıca 1.5 GLS çok nokta enjeksiyonludur ve 16 valfdir. Palio ve Sienalar tek nokta enjeksiyonludur 8 valfdir. Her ikisinide kullanmış biri olarak tabiki Accent.

Ekleme: Accentlerin 2.eli Palio ve Sienadan kat ve kat iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExTReMee -- 12 Şubat 2009; 19:11:26 >
  • ACCENT tabi alternatif 19 EUROPA
  • arkadaşım bencede renault 19 derim ben 19 ların alize modelleri 1.6 90 beygir enjeksiyonlu motor var en çok tutulan model bu ve klima var elinden çıkaracağın zaman çıkarmakta zorlanmazsın bende 19 derim onlarada bak istersen...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.