Şimdi Ara

PALME Kimya VS AYDIN Kimya VS BİLGİ SARMAL Kimya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • palme aydın ve bilgi sarmal tyt ve ayt kimya soru bankalarını kullananlar veya bilenler lütfen karsılastırabilirler mi ? aydına gereksiz zor osym tipi degil kasıntı diyenler var, sarmala da kolay ve ince diyenler var, size en iyisi hangisi ve neden ?? tsk

• Ben geçen sene palme ayt kimya çözdüm. Hakkıyla çözülürse full/fule yakın çıkartır diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bjorn Ironside kullanıcısına yanıt
    konu anlatımını nerden calısmıstınız hocam ? kitap orta seviye miydi zorladı mı ?
  • up
  • Palme 8 9 senelik sorularla dolu bir çöp.
    Çöz aydını geç. Zor falan ama öğretiyor içerisinde tarama testleri de var tekrar yaparken işine yarar.
    BS I da geçen sene çözdüm, bir tuhaf ya bilmiyorum. Fiziğini ve matını da beğenmedim fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holydiver619 -- 23 Eylül 2019; 19:2:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu anlatımı olarak da kimyacı Gülçin hocanın 13 hamlede ayt kimya serisini önerebilirim pdfleri de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: TURG UTUC

konu anlatımını nerden calısmıstınız hocam ? kitap orta seviye miydi zorladı mı ?
    Konu anlatımı olarak hocamız EİS föylerinden işliyordu. Palmeye çöp diyeni aldırmayın, orta-zor arası bir yayın. Tam çözersen yeterli olur bence üstüne deneme atarsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Biyoloji mi Kimya mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk SB haricinde ben Palme önermiyorum. Eğer Palme çözdüyseniz ve tam oturmadı gibi hissediyorsanız Aydın alın.

Eğer ki SB çözmediyseniz ama iyi kötü temelim var diyorsanız yine Aydın alın.

Temelim kötü ve tam bir SB çözmedim diyorsanız o zaman Palme alın. Kimya'da sürekli kolay soru çözmenin geliştirmediğini düşünüyorum.

Palme mükemmel falan diyen hiçbir şey yapamaz sınavda. Zaten Palme'nin ilk testleri formüllere sayı koymalı sorulardan oluşuyor yani bunu da bilmiyorsanız alın çözün hiçbir şey demiyorum. Palme'nin zoru, ösymnin zorunun seviyesine çıkmıyor bence.

Ama her şey kişiden kişiye göre değişir tabi. Dersi seven ve temelini sağlam kurabiliecek birisi Palme ile de fuller. Ama Aydın'ı düzgün çözen birisinin fulleme ihtimalinin daha fazla olduğu aşikar. Ben Aydın taraftarıyım.
  • Palme + Aydın çözüyorum mutluyum :D
  • Aydın, bilgi sarmalı hakkında bilgim yok ama geçen sene palme tek çözdüm. 1 yanlış çıktı

• hocam 8 yıllık sorular diyosun da kimyada soru tipleri degisti mi ki ?

bilgi sarmal ile aydını kıyaslarsanız ? biri 280 digeri 420 sayfa :D ? zorluk kalite olarak nasıl olur kıyaslamaları ?
  • hocam kimyacı gülcin hocanın 7 hamlede tyt 13 hamlede ayt videoları özet tekrar diyenler vardı, sence konuyu ilk defa dinlemek icin ideal mi ? yoksa tekrar icin daha mi iyi olur ?

konuyu 0 dan gülcin hoca 13 hamleden dinleyip üstüne aydın sb ye gecilir mi ?
  • hocam siz hem palme hem aydın cozdunuz mu ?
  • Nphexy N kullanıcısına yanıt
    konu anlatımı nerden yapıyorsunuz ? ve k.a + palme + aydın konuyu cok iyi oturtuyor mu ? cok fazla zamanınız gitmiyor mu *?
  • --hartmann kullanıcısına yanıt
    palme ile 2019 ayt kimyayı kıyaslarsanız soru tipi ve zorluk olarak eşit mi yoksa palme soyledikleri gibi dandik kolay bi şey mi ?
  • TURG UTUC T kullanıcısına yanıt
    Sadece Fen Bilimleri çözdüm ben SB olarak. Sonrasında deneme ağırlıklı gittim. 12/1 geldi sınavda.
  • hocam palme ve aydın hakkında cok net konustunuz, ama ikisini de cozmemissiniz. nerden biliyorsunuz o zaman bu iki kitabı ? arkadaslarınızdan mı ?
  • TURG UTUC T kullanıcısına yanıt
    Evet hocam çok gördüm soru çözümlerinde falan, bana da soru gelirdi. Genel olarak yorum yapacak kadar gördüğümü düşünüyorum. Ama mesela konuya Bilgi Sarmal da yazmışsınız. Hiç bilmediğim bir kitap olduğundan bir kere bile yazmadım onun hakkında bir şeyler.

Normalde Fen Bilimleri önerirdim çok faydasını gördüm ama ben eski basım LYS SB çözdüm ve yeni basımlarda sanırım tüm soruları yenilemişler. Onları bilmediğimden yine pek önermek istemedim.
  • tesekkurler hocam :)

KONU UPP
  • Temelim sağlam özel okuldayım. Hocanın anlattığı kısmı çözüyorum hızlı olduğum için çok vaktimi almıyor.Aydın bitti zaten bir tek 12.sınıf kısımları kaldı onu da hoca anlattıkça çözüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.