Şimdi Ara

Palme KİMYA- BİYOLOJİ k.a ve s.b

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende bunların 2016 basım ygs-lys soru kitapları mevcut da yenilerini alan var mı acaba çok fark var mı? Kitap fiyatları malumunuz palme a-b biyo 90tl olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• Updullah

• Uppp bende aynı durumdayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz. Cikarilan yerleri cozme yeter

• Fazla değişiklik olmuyor müfredat falan anca o değişiklik bide hatalı soru düzeltimi falan bir kaç hatalı soru çıkabilir sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağdatlı Ruhi -- 10 Eylül 2018; 11:51:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam da palmenin kapakları felan aynı kalırdı, bu sene kapağı kitabın renklerini felan değiştirmişler

• quote:

Orijinalden alıntı: Barışş9999

Tamam da palmenin kapakları felan aynı kalırdı, bu sene kapağı kitabın renklerini felan değiştirmişler

Bir sey ifade etmiyor kapak degismesi. Biyoloji ve fizikte az degisim var. Kimyada organik baya azaldi falan. Sorun olmaz. Cikarilan yerlere bak oralari cozme

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    kimya tyt de degisim var mi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: havarkorkmaz3400

kimya tyt de degisim var mi hocam

Var da unuttum nereler

• quote:

Tamam da palmenin kapakları felan aynı kalırdı, bu sene kapağı kitabın renklerini felan değiştirmişler
    Benim arkadaşımda 2013 veya o yılların basımı palme biyoloji soru bankası vardı bende 2016 basımı vardı aralarında tek fark onun kitabının sayfaları pembe benim kitabım mavi basımdı =) Kapak veya sayfa düzeni vb. değişimi olabilir sıkıntı yok içeriğine bakmak lazım ama palme pek değiştirmiyor bu sene köklü bir şey yapacağını da pek sanmam
  • Bağdatlı Ruhi kullanıcısına yanıt
    Tamamdır eyvallah hocam

• Ben olsam alırdım ve aldım,çok bişey değişmiyor yiaaa diyip almamazlık bence komik,2015-2016 falan zaten baya eski müfredat sen bilirsin yinede.
  • baris7777 B kullanıcısına yanıt
    Aga kıytırık biyoloji içinde iki kitaba 90 lira vermek koyuyo insana be

• quote:

Aga kıytırık biyoloji içinde iki kitaba 90 lira vermek koyuyo insana be
    Kıytırık biyoloji mi,böyle diyip 0 çeken çok gördü bu gözler,dediğim gibi evet kitaplar pahalı ekonomi kötü olduğu için ama eğitim bence çok önemli,elinde yoksa tabiki eskiyi kullan ama durumun varsa anlamsız.
  • Bende ki biyolojide 2016 basım, arkadaşım yeni çıkan soru bankasını aldı üstünkörü incelediğim kadarıyla sorular aynı soru sayısı azalmış sadece. Bende 3. Testte olan bir soru onun 2. Testindeydi.

• baris7777 B kullanıcısına yanıt
    Hocam dersi pek sevmediğim için öyle dedim ya yoksa her ders ayrı ayrı önemli tabi, 0 da çekmedim bu arada 6 netim vardı

• Bende de ygs lys sb var. Yenisini almaya hiç gerek yok bence. Çıkarılan konuları çözme yeter. Yenisine vereceğin parayı endemik ve limite ver daha çok faydası dokunur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.