Şimdi Ara

PALME FİZİK KONU ANLATIMI KULLANANLAR BAKABİLİRLERMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
3
Favori
12.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar galiba 2 kitabı var(A-B) fizikten soru çözümü çok olan ve iyi anlatan bir yayın arıyorum bu kitabın biyolojisini beğendim fiziğide iyimidir kullananlar söylerse sevinirim

• 4 kitap var, gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoleynKızı

4 kitap var, gayet iyi

Hocam kitap hakkında biraz bilgi verir misiniz? Konu anlatımı nasıl,soruları nasıl,zorluk derecesi nasıl,kitaba başlamak için sağlam bir temele ihtiyaç var mı vs

• lithium89 L kullanıcısına yanıt
    Cemil hoca konuları gayet güzel anlatmis örnekler soru bankasindan cok cok az daha kolay ama konu sonu testleri soru bankasini aratmayan cinsten yine de ben beğendim ama biraz temel istiyor

• Vahn kullanıcısına yanıt
    Konu anlatım olarak ince ayrintilarda iki hoca da farklı noktalara deginmisler, birbirlerini tamamliyolar cozulen sorular ve testler olarak palme biraz daha zor

• quote:

Orijinalden alıntı: BoleynKızı

Cemil hoca konuları gayet güzel anlatmis örnekler soru bankasindan cok cok az daha kolay ama konu sonu testleri soru bankasini aratmayan cinsten yine de ben beğendim ama biraz temel istiyor

Peki hocam siz palmeyi mi finali mi önerisiniz?

• palmenin çözümlü soruları varmı bir de konuyu kavratıyormu sahiden fizik konu anlatımı almam lazım temelim var ama bazı sorularda tıkanıyorum ve elimin altında konu anlatımı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende palme A-B soru bankasi var begeniyorum ancak konu anlatimi nasil bilmiyorum.

• Asilzade101 kullanıcısına yanıt
    Bende kullaniyorum cozumlu ornekler var kitapta konu anlatimi iyi bence sana tavsiyem şu bu kitaplar ayrı satiliyor set olarak degil o yüzden bir tanesini al çalış begenirsen digerlerinide alirsin
    Ama kitap temel istiyor benden soylemesi
    Mustafa baseri kullanmadim karsilastiramayacam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatih591 kullanıcısına yanıt
    temel var dostum iyi bakayım bir tanesine beğenirsem alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilzade101 -- 31 Ağustos 2014; 1:12:00 >
  • Çözümlü sorular da var sana bıraktığı sorular da. bence iyi kitap ama tanesi 15 mi ne bak eksik olmadigin konularin oldugu kitabı alma

1.kitap denge
    2- mekanik
    3.elektrik
    4.optik dalga görelikik kanunu falan galiba (sözel konular)

Ben memnunum

• lithium89 L kullanıcısına yanıt
    Temelin varsa palme temel biraz azsa Başer ama imkanin varsa beraber al bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Asilzade101

Arkadaşlar galiba 2 kitabı var(A-B) fizikten soru çözümü çok olan ve iyi anlatan bir yayın arıyorum bu kitabın biyolojisini beğendim fiziğide iyimidir kullananlar söylerse sevinirim

Ben kullanıyorum.Ama iki kitabı olan Palme Fizik Soru Bankası A-B.Fizik YGS-LYS'nin Konu anlatımlı olanın 4 kitabı var A-B-C-D olarak.Kitap güzel.Yanına Soru bankasıda gerekli.Konu anlatımı,çözümlü sorular ve çözümsüz testler var.
  • Hellmeyeah H kullanıcısına yanıt
    ne kadar temel ister bu kitaplar kardeşim ben kendimi tanıtayım mesela ygs simetri fizikten basınç kaldırma kuvveti gibi konuların son testlerinin son 5-6 sorusunu yapamıyorum tabi aralardanda bi kaç tane çıkıyor yapamadığım benim için iyi olurmu bu kitaplar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sınavstres

ne kadar temel ister bu kitaplar kardeşim ben kendimi tanıtayım mesela ygs simetri fizikten basınç kaldırma kuvveti gibi konuların son testlerinin son 5-6 sorusunu yapamıyorum tabi aralardanda bi kaç tane çıkıyor yapamadığım benim için iyi olurmu bu kitaplar

Bence Fizik branşında Simetri kitapları çalışılabilecek en kötü kitap.Çünkü yüzeysel bir konu anlatımı ve anlattıkları konularla paralellik göstermeyen soruları barındırıyor.O yüzden yapamaman normal.Bence temeli olmayan birisi bu kaynaklardan yararlanabilir.Özellikle sana tavsiye kitaplarımı yazıcam.Öncelikle senin Güzel bir konu anlatımına ihtiyacın var.Konuyu anladıktan sonra çözümlü sorulara ve daha sonra çözümsüz sorulara ihtiyacın var.Konu anlatımı olarak;
    Palme YGS-LYS Konu Anlatımlı (A-B-C-D)
    Final Yayınları YGS Konu Anlatım(Mustafa Başer)
    Soru Bankası Olarak:
    Kesinlikle çözümlü sorular olmalı.O yüzden;
    Ekip Yayıncılık Tam Çözümlü Soru Bankası öneririm.
    Bir başka soru bankası önerim de Fizik YGS-LYS Palme Soru Bankası.Ancak çözümlü sorular yok.

hocam yorumun için teşekkür ederim tespitin doğru güzel bi konu anlatımlı kitaba ihtiyacım var kavratıcı çözümlü soruları olan şimdi mustafa başer ve palmeyi kıyaslarsak hangisini önerirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sınavstres

hocam yorumun için teşekkür ederim tespitin doğru güzel bi konu anlatımlı kitaba ihtiyacım var kavratıcı çözümlü soruları olan şimdi mustafa başer ve palmeyi kıyaslarsak hangisini önerirsin

Kıyaslama yapmam doğru değil.Çünkü Final yayınlarının kitabını kullanmadım ancak konu anlatımında kullanılan bir kitap ve tavsiye edilen bir kitap.Ben Palme Yayınları YGS-LYS Konu Anlatımlı Kitaplarını kullanıyorum.Memnunum.İlk olarak konuyu anlatıyor.Daha sonra çözümlü sorular var.Daha sonra çözümsüz sorular geliyor.Ben ek olarak Ekip Yayıncılık Tam Çözümlü Soru Bankası'da alıcam.
  • Vahn kullanıcısına yanıt
    Optigi naptin sen?

• Cok iyi olur çünkü ben lanet olsun diyip kenara attım :D
    Hoca kontrol edicek kitabı ama bos tamamen

hocam ben ekip yayınlarını araştırmıştım fakat orta derecede temel istediğini duydum tabi temelin varsa bilmem ama palme konu anlatımda yeterli olur diyorsun yani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.