Şimdi Ara

PALME FİZİK KONU ANLATIMI KULLANANLAR BAKABİLİRLERMİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
12.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sınavstres

hocam ben ekip yayınlarını araştırmıştım fakat orta derecede temel istediğini duydum tabi temelin varsa bilmem ama palme konu anlatımda yeterli olur diyorsun yani

Palme konu anlatımının yeterli olması için başından itibaren çok güzel ve eksiksiz çalışacaksın.Sadece Palme olarak değil,fizik için bu geçerli.Çünkü baştaki konunun ortadaki konularla alakası var.Önemli bir ayrıntıyı kaçırdın mı yada yüzeysel çalıştın mı diğer konularda domino taşı gibi gider.Hiç temelin yoksa yeterli olur mu bilmiyorum.Çünkü bazı yerlerini anlaması zor oluyor.
  • Hellmeyeah H kullanıcısına yanıt
    bazı konularda hiç temelim yok dinamik bağıl hareket vs gibi zaten daha yeni 12. sınıfa geçtiğim için optik otomatik olarak yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmeyeah

quote:

hocam ben ekip yayınlarını araştırmıştım fakat orta derecede temel istediğini duydum tabi temelin varsa bilmem ama palme konu anlatımda yeterli olur diyorsun yani

Palme konu anlatımının yeterli olması için başından itibaren çok güzel ve eksiksiz çalışacaksın.Sadece Palme olarak değil,fizik için bu geçerli.Çünkü baştaki konunun ortadaki konularla alakası var.Önemli bir ayrıntıyı kaçırdın mı yada yüzeysel çalıştın mı diğer konularda domino taşı gibi gider.Hiç temelin yoksa yeterli olur mu bilmiyorum.Çünkü bazı yerlerini anlaması zor oluyor.

Hocam bir ara bir kaç foto koysanız palmeden örnek olması için

• quote:

Orijinalden alıntı: lithium89

quote:

Orijinalden alıntı: Hellmeyeah

quote:

Hocam bir ara bir kaç foto koysanız palmeden örnek olması için

Buyur kardeşim

• quote:

bazı konularda hiç temelim yok dinamik bağıl hareket vs gibi zaten daha yeni 12. sınıfa geçtiğim için optik otomatik olarak yok

Kardeşim hiç temelinin olmaması bu kitabı çalışırken baı yerlerde tıkanmana neden olabilir.Konu hakkındaki temel bilgileri alırsın.Çözümlü soruları çözüp mantığını yakalarsın.Ancak çözümsüz sorularda temelin olması gerekiyor.Eğer temelinde sıkıntı varsa çözümsüz sorular senin için kasıntı olabilir.Bende bugün tork ve denge çalıştım.Konuyu anladım ve mantığını oturttum,çözümlü soruları çözdüm,Konu testlerinin ilk ikisini gayet iyi bir şekilde çözdüm.3. teste geldiğimde zorlanmaya başladım.
    Teşekkür ederim hocam
  • arkadaşlar temelim sahiden iyi ama ne kadar iyide olsa ne bileyim bi ağırlık merkezi ya da basit bakineden yapamadığım sorular çıkıyor amacım bu yapamadığım soruları en aza indirmek elimin altında hiç konu anlatımı kitap yok ben konuları daha iyi kavratacak kitap arıyorum bu kitaba bakayım teşekkür ederim.
    dostum sende biyolojiside varsa ikisini karşılaştırırmısın kaliteleri aynımıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asilzade101

dostum sende biyolojiside varsa ikisini karşılaştırırmısın kaliteleri aynımıdır?

Bende Palme Biyoloji Ygs-Lys Soru Bankası var.Gerçekten mukkemmel soru bankası.Karşılaştırma branşlar aynı olmadığı için doğru olmaz ama ikiside çok güzel kitaplar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlar bu konu anlatımlıları ayrı ayrı alma şansım var mı
    c ve d lazım sadece

• Evet hocam zaten ayrı ayrı satılıyor.Simetri mat gibi değil.Bende c sini aldım elektrik ve manyetizma

• quote:

Orijinalden alıntı: 01anavarza

Evet hocam zaten ayrı ayrı satılıyor.Simetri mat gibi değil.Bende c sini aldım elektrik ve manyetizma

Birleşik sanıyordum iyi oldu bu
    tesekkurler

• elektrik fazla anlamadığım konulardan sen anladınmı kitaptan :)
  • Asilzade101 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben fizikte elektriği seviyorum.Onda sıkıntım yok manyetizma sıkıntı ama orayıda daha çalışmadım ama çözümlü örnekler falan hoşuma gitti.1-2 haftaya bitirirsem daha fazla ayrıntı yazabilirim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.