Şimdi Ara

Palm Yağı İçeren Ürünlerin Listesi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
886
Cevap
65
Favori
169.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardes, palm yaginin zararli olmasini gectim, bu palm yagini uretebilmek icin milyonlarca agac kesilip palm yaginin ana maddesi olan agactan dikiyorlar.

Bu da direk o bolgedeki ekosistemi tam anlamiyla mahvediyor.

https://gaiadergi.com/bir-de-orangutanlardan-dinleyelim-palm-yagi-gercekleri/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır gıda ürünleri her ne var ise muhakkak bir falsosu vardır.

Meyve ve sebzeyi hiç sorma zaten hormonlu.

Biz en iyisi maksimum 50 sene yasariz diye hesab edelim.

Artik kanserdenmi veremdenmi ölürüz hiç önemli degil.

• Toplu stok yaptığım Kahve Dünyası Gofrikler elimde patladı.

Akşam çayın yanında bunlar geldi

Kuru erik

Kuru kayısı

• arkadaşlar sürekli pekmez yerim acaba Taş kale pekmezde bu katkı maddeleri var mıdır?

• Zaten herseyin zararli oldugunu bilerek tuketiyorduk.

Zaten icinde palm yagi vardi.

Sirf cok konusuldu diye hic bisey yemeyecek misiniz?

• Olmayanları saymakla başlayın tek bir rapora bakıp tüm gıda sektörünü veto edecek değiliz

• Ben tam anlamadim. Palm yagi genel olarak mi kanserojen yoksa Nutella'nin kullandigi palm yagi mi?

Aslinda hazir hicbir sey yememek lazim. Ev yapimi kek etmez mesela oradakilerin hicbiri.

• Ya arkadaşlar kanser yapmayan hiçbir şey yok , çaresi bulunmayan şeyin her gün yeni bi sebebi bulunmakta deterjan kanser , şampuan kanser , kola kanser , cips te ve birçok üründe monosodyum glutamat var oda kanser yapıyor mahalle kasap indan sucuk aldım içinde gene msg vardı.. yani anlayacağınız pakete girmiş, işlenmiş olan herşey zararlı .. Çok takilmayin geberip gidecez zaten yakında memleket jurassic park gibi oldu..

• Haribo çok seviyorum fakat bunda da var palm yağı.

• ulan ne kadar agladiniz anasını satayım,günde 2 paket sigara içersiniz palm yağı iceren şeyleri yemessiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: reguse

O bitkisel yağ hurma yağıymış.

Palm Yağı İçeren Ürünlerin Listesi

Hurma yağı ile palm yağı aynı şey zaten.

emin misin hocam ?
  • Bu yüzden Peripella
  • Ülker de dayamış valla millete palm yağını
  • olmayanı varmı acaba???? olmayanları saysak daha kolay olur sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maşallah kimse torku dememiş bende Torku banada diyorum evde var hurma yağı yazıyor
  • Torku citir gofret hurma yagi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

Bunun kullaniminda herhangi bir zarari yok yani bence mumkunse bu kalsin raflarda.
    Palm Yağı İçeren Ürünlerin Listesi

Not; Derdinizi yiyeyim. Harbiden diyecek birsey bulamiyorum derde bak "palm yagi"

derdinizi yiyeyimmiş. Kanser yapıyor kanser ötesi var mı? Benim aileden gelen bir yatkınlık var zaten, ana-baba her iki tarafta kanser olan çok saıda kişi var. En son ananem kanserden vefat etti. Herkes bir dikkat ediyorsa ben ve benim gibiler daha fazla dikkat etmek zorunda.

Bundan büyük dert mi var hayatta? Sağlık? Kafan mı iyi?

• geçen tavuk açıklamalarıyla ünlü yavuz dizdar ülkemizde böyle bir risk yok bizdeki ürünlerde kullanılmıyor gibi birşey dediydi. neredeyse kullanılmayan ürün yokmuş.
    başka şeylere de dikkat çekti . bir cümlesi de demek ki yağ üretimi başka malzemelere kaydırılacak. ve özellikle bir marka üstünden yapılmasına dikkat çekmişti. palm yağı yüksek ısı görürse trans yağ olur ısıl işlem zeytinyağını bile zararlı hale getirir.

en iyisi canan teyzeyi dinlemek. o paketli ürünlerin hepsinde var ve hepsi trans hale geçen yağlar demişti bunlar için.
  • Tavuk da tuketmeyin

• Arkadaşlar bi kaç yerde gördüm yine bir fırıldak döndüğünü söylüyorlar

Önceden mısır yağı kullaniliyormus tabi çoğunluğu abdnin elinde sonradan bu palm yağı çıkınca pazar malezya taraflarına kaymaya başlamış bundan rahatsız olmuşlar böyle bir hikaye atmışlar ortaya

Nasil ki zamanında ülkemizde tereyağ öcü gibi gösterildi sonra patlak verdi buda onun gibi olabilir mi acaba?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.