Bildirim
Palm Tungsten TX mi , Lifedrive mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Palm TX tavsiye ederim. ben kullanıyorum. Lifedrive problemli. Hızı yavaş. kullananlar şikayetçi. boyutları tx e göre büyük. tx al 4 gb lık birde sd kart al. -
sağol arkadaşım bende düşünüyorum acaba kaç saat gidiyor pili? -
kullanım durumuna göre değişiyor. wifi yi kullanmazsan 2-3 gün gidiyor. günde 2-3 saat kullanım ile ancak wifi kullanırsan hele birde ayarlardan wifi iyi çeksin diye ekonomik modu seçmemişsen 2-3 saatte şarj bitebiliyor. ama bilgisayara sık sık takıp senkronize edip program yüklersen usb üzerinden şarj olduğu için pile pek kafayı takmana gerek yok. -
arkadaşım aldım bugun 6 ay taksitle 427 ye geldi ama alet güzel şimdi program oyun yuklemek lazım yardımlarını bekliyorum arkadaşım. -
Bence almak isteyenler var ise palm lifedriveri alabilirler gayet iyi ve başarılı bir cihazdır -
quote:
Orjinalden alıntı: kado06
Palm TX tavsiye ederim. ben kullanıyorum. Lifedrive problemli. Hızı yavaş. kullananlar şikayetçi. boyutları tx e göre büyük. tx al 4 gb lık birde sd kart al.
TX deki hafıza ne kadar farkında değilsin galiba.Life Drive da hafıza 4 gb ve sd kart ile arttırbiiyorsun.
TX 399 Life Drive 499 ytl kıyaslama yapalım biraz;
LİFE drive la 4 GB fazladan hafızan var.4 GB değerindeki hafıza kartarının fiyatları aradaki 100 ytl den fazla olsa gerekyani sen TX aldın mı birde ona hafıza kart alman gerekecek ve her halikarda 100 ytl daha bayılacaksın artı kapasiten yine sınırlı olacak.
Artı life drive ın işlemcisi 416 mhz
Life Drive yavaş diyorsun tek bir şey söylüyorum kullandın mı?
Blazer taraycısı laptop daki ie tarayıcısından daha hızlı açıyor.
Life Drive in tek olumsuz yanı pilin bütünleşik olması ve az gitmesi(2-3) gün.
Lütfen cihaz hakkında kullanmadan yorum yapıp alacak arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim.
Life Drive aldım,kullanıyorum ve Palm OS den ötesini tanımıyorum.
Herkese öneririm şu an teknosa da 499 YTL
O kadar çok program varki seçim yapmakta zorlanıyorsunuz.
Wİ_Fİ,Bluetooth ve IRDA ile en az 5 sene herşeyle uyumlusunuz.
-
arkadasım ben aldım tx bende memnunum lifedriveden daha küçük boyut olarak ve daha hafif sonucta param yetmediği için aldım ama gayet memnunum. -
İnternette TX 'İN fiyatı 600-700 ytl arasında. Sadece Teknosa'da 400 ytl. Kampanya mı var acaba ? Mağazada da aynı fiyata bulabilirmiyiz ?
Görünüm olarak TX, Lifedrive'dan daha şık bence de. Kararsızım bu yüzden.
Herkese teşekkürler. -
arkadasım daha şık bencede ve daha küçük boyut da. -
Bir TX almaya karar verdim ancak Teknosalarda kalmamış sanırım. İstanbul yakınlarında elinde TX olan bir teknosa biliyormusunuz acaba ?
Teşekkürler, -
Ben 2 hafta once izmit'ten almistim 4 yada 5 magazaları var 399 Ytl fiyati vardı ben alirken ellerinde 2 adet daha vardi umarim kalmistir Teknosa Outlet Center magazasi teknosanin web sitesinde var telefonlari. -
evet malesef karaborsada artık ve sanırım artık gelmıcekmıs bursa carrefour teknosada 1 tane kaldı bılgınıze -
Aşağıdaki mesajı az önce forumda başka bir başlık altında daha yazmıştım buradan da bilgi almak istiyorum. Teşekkürler.
** **
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben de az önce bir Palm Tungsten TX satın aldım.
AC adaptörü taktım yaklaşık 1,5 saattir şarj oluyor (ya da ben öyle sanıyorum çünkü yanıp sönen bir işaret yok) ancak TX hala açılmıyor.
Kitapçığında 3 saat sonra açılır yazıyor. Bekliyorum. . .Siz ne dersiniz bu konuda ?
Bu arada, sadece adaptör ile şarj etmeye çalışıyorum. Acaba USB kablosunu da aynı anda takmalımıyım ?
Teşekkürler, -
gerek yok biraz daha bekle sonra kablodan cıkartıp bi daha dene açmayı. hayırlı olsun bu arada ;) -
@ jetOn,
Hızlı cevep için çok teşekkürler, ancak henüz bir gelişme yok. Ben de hem USB (laptop'dan bu arada, umarım gücü yeter.) hem de prizden şarj etmeye çalışıyorum.
Teşekkürler, -
Açıldımı ? :) -
acılmıştır herhalde banada ilk geldiğinde böyle olmuştu korkmuştum bayaa :) -
Dün gece açılmamıştı.
Daha sonra sabah işyerine götürdüm ve USB ile akşama kadar şarj ettim. (Ancak % 80'i doldu - yaklaşık 10 saatte)
Az önce evde AC adaptör ile tekrar denedim. Bir an çalıştı (Şimşek çıktı ekranda ve bip sesi geldi.)
Özet:
USB'den şarj oluyor (çok beklemek lazım)
AC adaptörde temassızlık nedeniyle çalışmıyor (muhtemelen 110-220 V kullanımları için değiştirilen aparatlarda)
Bu akşam adaptör konusunda bakacağım. İlk kullanımda % 100 yapsam iyi olur.
Yardımlarınız için teşekkürler, açılmayacak diye korktum bende :-) -
USB den şarj olma süresi baya uzun geldi bana normalde 3-4 saatte doldurması lazım eğer bundan sonrada bu şekilde yaparsa servise danışmanızı öneririm, ama iilk sarj da sıkıntı yaratabiliyor 24 saat şarjda tutmama rağmen internete çıkışta wireless ta sıkıntı yaratmıştı restart yapıp duruyordu şu anda bir şey yok :)
Benzer içerikler
- whatsapp yüklü ama görünmüyor
- telefon ekranı nasıl yapıştırılır
- jbl kulaklık açma kapama tuşu içine girdi
- windows işletim sistemli tablet önerisi
- en iyi tablet
- tablet önerileri 2025
- foursquare giriş
- lenovo legion y700
- blackberry kurucusu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X