Şimdi Ara

Palm Tungsten TX mi , Lifedrive mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
8.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben internette görmüştüm dün akşam: Adaptör dakikada 500 mA, USB ise 100 mA (ya da 500 mA) akım sağlayabiliyormuş bu yüzden 100 mA'de USB'den 9 saatte dolar yazıyordu. Bazı USB'ler 500 mA akım verirmiş. Ayrıca, "TX'i akşam yatarken şarja takmayı adet edinşrseniz iyi olur, pilin bitmesini beklemeyin" yazıyordu. Eğer şimşek işareti çıkar ve "bip" sesi gelir ise 500 mA, hiçbirşey olmaz ise (ne şimşek ne de bip) 100 mA ile şarj oluyor anlamındaymış.
    Benim AC adaptör çalışmaya başladı bu arada. Full doldurdum bakalım.
    Şimdi CD den driver (ve varsa programları) yükleyeceğim.
  • Hım şimşekli şimşeksiz doldurma yani :) tamam Türkçeleştirmede problem yaşarsan, yani cd nin içinde yazılan kurulum yönergelerini deneyipte başarısız olursan ki olma ihtimalin çok yüksek verdikleri link çalışmıyor telefon ile merkezi aradığın taktirde 5 dakikada yardımcı oluyorlar.
  • Herkese merhaba,
    Şarj olayını hallettim, dediğim gibi 220 V için kulllanılan parçada problem varmış.
    Wireless bağlantı gayet hızlı. Pil süresi, günlük 2-3 saat kullanım ile yaklaşık 5 gün.
    Türkçe font desteğini nasıl yükleyeceğimi henüz bilmiyorum. (Menüleri İngilizce bırakacağım sadece TR desteği yükleyeceğim.)
    Müzik sesi mp3 çalar kadar olmasa da tatmin edici.
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar... Özetle, TX'ten gayet memnunum...
  • bende memnunum ses kalitesine gelince tek hoparlör için süper ptunes de ekolayzır ayarı yaparsan deli gibi ses veriyor ;) turkce font için lite yi kullanmalısın onu yukle teknosadan aldıysan cd de cıkması lazım. aktivasyon kodu için alterayı ara bluetooth kodunu ver 5 dakkada söylesinler kodu. başka..
    bide pxdxa.com a bakıver ;)
    cx300 aldım yakında 4 gb sd kart alıp mp3 player, e-kitap okuyucu, ve linux gibi faaliyetlerde bulunmayı düşünüyorum. ama önce finallerin bitmesi lazım. herkese ii geceler. ;) aklına soru takılırsa email adresim brkfrt@gmail.com
  • :) oh be forum sonunda eski haline dönmüş yazalım yazalım :) Jeton ben o video izleme programını yükledim teşekkürler fakat sadece divx açıyor diğer vcd de seyrettiğimiz filmleri bunda seyredemezmiyiz illa divx mi olması gerekiyor?

Erkek adam 2.000 cc kullanır, miller içer Taunus' a biner...
  • o programda bi kaç codec olması lazım onları kurmalısın eğer olmazsa bende core player diye bi pro var onu atarım buraya. o hem flv dosyualarını falan da acabiliyormuş.
  • Codec yerine divx formatına çeviren program buldum sonra sorunu çözünce film izleme hevesimde kalmadı :) şu an için bir sorun yok yalnız munduda- ve blazerda arasıra donma yapıyo sonrada reset atıyo kendi kendine bu problem mi ? Linux işi ne oldu finaller bitmedi mi :)?
  • slm arkaslar txden yaziyorum laptop bozulmus bi kac gun daha bekler linux finaller bitti cok sukur memlekete geldik :)
  • Ya hocam ben donanim habere girdim TX ile sayfa görüntülenemeyecek kadar büyük dedi, açmadı birde şu reset problemi nedir ?
  • bende de yapiyor reseti ama can sikacak kadar cok degil
  • Merhabalar LifeDrive almayı düşünüyorum.
    reset atma olayı yazıyor burda bunu anlamadım.
    Reset olayı bütün palmlarda var mı?

Exell Word dosyalarımı akşam eve gelince bilgisayarıma sorunsuz atabilecek miyim?(XP kurulu makinada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNI59 -- 29 Mayıs 2007; 21:53:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: UNI59

Merhabalar LifeDrive almayı düşünüyorum.
    reset atma olayı yazıyor burda bunu anlamadım.
    Reset olayı bütün palmlarda var mı?

Exell Word dosyalarımı akşam eve gelince bilgisayarıma sorunsuz atabilecek miyim?(XP kurulu makinada)

life drive ve TX arasında hafıza ve işlemci farkı var diğer bütün özellikler hemen hemen aynı reset olayını boşver biz çok gurcalıyoruz ondan oluyor word excel istediğin gibi atarsın fakat bilgisayardaki gibi kullanımı kolay değil , stylus denen kalem ile kullanıyorsun bir kere alıştın mı bir daha vazgeçemezsin çok fazla özellik kullanmıyorsan laptopu siler atar :)
  • Açıkçası Exell de yazarken zorlanırmıyım diye düşünmüyor değilim zaten kalem düşünüdürüyor beni
    Ama birdde reset olayı düşündürüyordu belki dediğiniz gibi sadec ebu tür şeylerde kullanınca resetlemez..

Amacım Şantiyedeki verileri bu makinaay girip akşam sorunsuz şekilde makinama atmak.Laptop la bunu yapmak çok imkansız..
  • iakgun1981@hotmail.com ekle konuşalım
  • Şantiye falan diyorsan, hem taşınabilmesi kolay olmalı hem de "aman diski falan bozulmasın, sağa sola çarparım vs" diye korkmaman için TX tavsiye ederim.
  • Lifedrive aldım şuan kullanıyorum bi soun yok gayet memnunum kolay ve anlaşılabilir menüsü var Excell , SD den Foto yükleme olaylaır çok kullanışlı.Tavsiye ederim..
  • Arkadaşlar herkese merhaba , Vaktim olmuyor msg atamıyırum. Ben cihazdan gayet memnunum, gmail pop ayarları ile versa mail çok iyi çalışıyor. DVix izleyemedim henüz, messenger yüklemedim. Office dökümanları gayet başarılı. Pil süresi yaklaşık 5 gün. günde 1 saat kullanım ile , akşamları bakıyorum şimdilik. Wireless süper, download hızı çok iyi. Arada reset atıyor, haftada bir diyebilirim. Türkçe dil desteğim henüz yok, menüleri ingilizce bırakıp, karakter desteğini yüklemek istiyorum bunu araştırıyorum vaktim de olmadı tam bakamadım. ekolayzır olayı iyi oldu, ama deneme sürümü bitince pocket tunes'in eko gider mi bilmiyorum. birkaç gün içinde göreceğim. bir de backspace (geri) tuşu olmadığı için stylus yerine elle tuşa basarak ana menüye dönmek biraz zor oluyor.
    Herkese selamlar,
  • Arkadaşlar bizim makinalarda kullanabvilecğeimiz Harita programı varmı?GPS değilde yani haritayı ekranda gösterebilsek yeter..
  • arkadaşım harita istemişsin palm için googlemaps war arat googlde cıkar hemen
  • JEton nerelerdesin
    Forum can çekişiyor?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.