Şimdi Ara

palm larda tcmp programı çalışıyormu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • palm tungsteni almak istiyorum ama pocket pcdeki gibi film de izlemek istiyorum
    tcmp programıda çok güzel acaba tcmpnin palmda çaışan versiyonu varmı
    .cab çalışmaz herhalde birde palmın pocket pclerden fazlası nedir kullananlar yazarsa sevinirim

• tungsteni bilemiyorum ama palm os 5.4 garnet kullanan palm treo 650 de ( 499 ytl teknosada yada öyle idi belki hala öyledir) gayet güzel şekilde çalışmakta. şu an pocketdivvencoder programı ile 120 dk lık dvd yi 210 mb ye sıkıştırdım ve palm treo 650 den gayet güzel seyredebiliyorum.

mytreo.net sitesinden palm için tcmp programını ve kodeclerini bulabilirsin

kısaltması prc palmlarda cab değil.

hayırlı günler.
  • arkadaşlar selam benım 6815 cihazımdan 2 gundur karsıdan birisi aradıgı zaman zil sesı 2 defa çalıyor ve ardından ingilizce birşeyler soyleyip tekrar zil sesi çalmaya başliyor .acaba bir ayarınımı degiştirdim farkında olmadan .
  • @multimatom

TCPMP PalmOS 5.x işletim sistemi ile çalışan tüm PDA'larda çalışır. Tungsten modelinde de hiçbir sorun olmadan kullanabilirsi.
  • ama herhalde bendeki cab uzantılı olanla kullanamam ona göre olanını kurmam lazım değilmi?
  • tabiki kendi sitesinde palm için uygun olan download mevcut.
  • multimatom
    aşağıda linkten uygun olan (palmos) programı kur, palm os programları prc uzantılıdır.

http://picard.exceed.hu/tcpmp/0.71/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.