Şimdi Ara

Palit gtx 770 jetstream alinir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 7970 CF sizin probleminizi çözer ileride sli veya cf yapacağım demenizi gözönünde bulundurursak ama amd istemiyorum nvidia istiyorum diyorsanız 4GB gtx770 almanız gerekir kesinlikle. Şuan için 1080p çözünürlüğe yetiyor 2GB ama 1 sene sonrası için birşey diyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-Dylan -- 5 Ağustos 2013; 2:29:19 >

| MSI OPTIX MAG274QRF-QD 2K 165Hz IPS |
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

çok sağlam markadır görgü şahitlerinin anlatımına göre üzerinden dozer geçmiş banamısın dememiş kalkmış yürümüş o derece sağlamdır yani

Gainward ve Palit kalitesiz ama fiyatı sayesinde iyi satan markadir(ortaklar).

Tabiki kart kimsenin elinde kalmaz ama Asus, MSI, Gigabyte dururken bakilmaz bu markalara. Yurt dışında yaşayan ve az çok bu markanın imajını bilen birisi olarak söylüyorum.

Anca çok uygun fiyata bulunursa (benim gibi) alınacak kartlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rüzgar81 -- 5 Ağustos 2013; 2:41:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
    |♦|RS incelemeleri ve paylaşımları|♦|
    |♦|ROG STRIX RTX 3090 O24G GUNDAM|♦|
  • quote:

Orijinalden alıntı: hack3rghost

quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

Arkadaslar merhaba

http://www.amazon.co.uk/Palit-GeForce-Jetstream-Graphics-Express/dp/B00D3ZYDLQ/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1375648216&sr=8-3&keywords=Gtx+770

Bu linkteki karti mi yolks a forklift markka mi teaching etmeliyim? Mesela asus direct cu2 yardage evga AMA bu iki marked an daha hizli saat hizli ring sahib palit markasi ve building in karma riyal nvidia kartlar icin en Salam dayanikli markalardan bird diye hatirliyorum.yanlissam Duzeltin lutfen

Hangi dil bu ?

• farkli marka farkli v ram falan onemli degil usta... onemli olan iki nvidia kartininda gpu cipinin ayni olmasi, hatta fabrika cikisli oc li bile olsa atiyorum seningtx 770 jetstream 3 gb ve trden aldigin zotacin amp edition 4 gb modelide beraber calisir. sadece her kart hangisinin rami yada saat frekansi dusukse ona adapte olup calisir. birde jetstream a malzemesi kotu diyenler olmus. aldirmayin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.