Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Palit GTX 680 Jetstream 2GB - 2 Adet Satın Al 12 Ağustos 2016 16:31 1 1 Palit GTX 680 Jetstream 2GB - 2 Adet Selamlar, 2013 senesinde Avusturya'da almıştım, Amazon'dan. İkisini SLI olarak kullandım. Overclock vs yapılmadı. Temiz bakıldı. Düzenli olarak tozlarını temizledim. Fiyatı uygun tutuyorum, adedi 350 lira. İkisi birlikte alınırsa bir indirim yaparım tabii ki. İstanbul Anadolu elden teslim yapabilirim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 350 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün I5 10600K Gigabyte GTX 1080 Gaming G1 - Raijintek Morpheus II Core Edition Sogutucu Ile Razer PBT Keycap Seti - Kuvars Pembe Custom USB Type C Coiled Kablo
Siyah Kalem kullanıcısına yanıt Tarafimdan alinmistir, tesekkurler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveForSpeed -- 16 Ağustos 2016; 19:09:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >