Şimdi Ara

Palit GTX 1080 Gamerock Premium Edition Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın toplayacağım sisteme almaya düşündüğüm grafik kartı. Kullanan varsa ısı değerlerini merak ediyorum. TR şartlarında diğer markalara göre oldukça hesaplı. Alınabilir bir model mi yoksa Gigabyte GTX 1080 Wind Force mu alınmalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Palit markası eskidir nvidia'nin desteklediği markalardan biridir. Türkiye'de sanirim bu markayı akortek getiriyor teknobiyotik yani. Bir sorun çıktığında teknobiyotigin yaklaşımı önemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gainward glh veya bunu alin. En sessiz ekran kartidir. Param olsa ben alicaktim. Gonul rahatligi ile alin. Isinmiyorlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tomurxx

Palit markası eskidir nvidia'nin desteklediği markalardan biridir. Türkiye'de sanirim bu markayı akortek getiriyor teknobiyotik yani. Bir sorun çıktığında teknobiyotigin yaklaşımı önemli.

MSI ın ejderha kanından üretildiğini sanan veletler palit i duyunca '' o ne yhaa palit gibi dandik markalar almayın'' diyorlar
  • Ben palite güveniyorum da bu markanın Türkiye'de arkasindakilere güvenmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakso

quote:

Orijinalden alıntı: Tomurxx

Palit markası eskidir nvidia'nin desteklediği markalardan biridir. Türkiye'de sanirim bu markayı akortek getiriyor teknobiyotik yani. Bir sorun çıktığında teknobiyotigin yaklaşımı önemli.

MSI ın ejderha kanından üretildiğini sanan veletler palit i duyunca '' o ne yhaa palit gibi dandik markalar almayın'' diyorlar

ne güldüm ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • palit benim ilk ekran kartı markamdı gts 250 green marka bir kartını almıştım o dönemler rakipleri ufak devreye tıklım tıkış baskı yaparken ve 1 adet minicik fanla soguturken palit günümüz teknolojisine yakın ebatlardda ve tek fanlı olmasına rağmen sogutması baya iyi bi kart piyasaya sürmüştü hemen almıştım inan 3 4 sene kullandım sonra asus kart peşinden msi ve en son zotac kart aldım palit kullanırken ekran kartı sorunlarındadn habersizce haldır haldır oyun oynuyordum msi asus bunların abisi sayılır benim gözümde
  • Vakt-i zamanında büyük markaydı. NVIDIA resmi test ortağı falan olmuştu bir dönem. Ancak şu an Türkiye dağıtımcısı, yetkili servisi vs kim o daha önemli...

Artık pek adı sanı olmayan bir firma bizim ülkemizde... Bilen bilir, kullanır ama kitlesi bununla sınırlı.

Yine de yerinizde olsam daha büyük ve yaygın bir firma tercih ederim. Eğer maddi olarak sıkıntınız yoksa, bütçeyi yükseltebiliyorsanız Asus veya Evga almanız daha mantıklı olur.

Bunu Palit iyi-kötü vs diye söylemiyorum. Eskisi kadar yaygın değil, olası bir sorunda muhatap bulma endişesi yüzünden söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siannis -- 23 Kasım 2017; 3:2:8 >
  • Palit güzel markadır. Nvidia nın partnerlerinden zamanında 8800GT sonic versiyonu kullanmıştım gerçekten kaliteli bir kart. Şimdi Türkiye piyasasında nadir bulunuyor. Garanti süresi, herhangi bir arızada distribütör firması kim bunlar önemli. Ama şu da gerçek msi ve asus servislerinin durumları da ortada yani distribütör garantili palit alsanız sorun olmaz diye düşünüyorum. Evga dışında tüm firmaların nedeyse servis hizmetleri aynı kalitede.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.