Şimdi Ara

Palit GeForce GTX1660TI StormX 6GB 192Bit GDDR6 1799 TL > 1785 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ITX sistem kurmak isteyenler için güzel bir fırsat. Altını çizerek belirtiyorum fiyat ITX sistemi olanlar için fırsat. Üründe 3 adet ısı borusu var.

Kargo ücreti vardı arayıp konuştum kargo ücretsize çektiler ve 1 adet sipariş verdim. Tek kötü olan vade farksız taksit olmaması

TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Palit GeForce GTX1660TI StormX 6GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı (NE6166T018J9161F)
    https://www.teknobiyotik.com/palit-gtx1660ti-stormx-6gb-192bit-gddr6-ekran-karti.html?ref=akakce&v=1.60.8

Piyasada en ucuz,

akakce.com
    Palit GTX 1660 Ti Stromx NE6166T018J9161F 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kart� Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-palit-gtx-1660-ti-stromx-ne6166t018j9161f-192-bit-gddr6-6-gb-fiyati,446033955.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serin_su842 -- 11 Temmuz 2019; 10:57:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teknobiyotikten asrock anakart almıştım 3 tane işlemci pinini yamultmuşum nasıl becerdiysem artık. firmayla konuştum gönderin bakalım dediler elle düzeltilcek şeyi firmaya gönderdim. 10 - 15 gün sonra anakart geldi kutuyu bi açtım en az 10 - 15 pin yamuk hemen aradım firmayı. resim çekip mail atın dediler. resim çekip mail attım. müşteri memnuniyeti açısından ilk sefer tamir edildiğini fakat bu sefer kullanıcı hatası olduğu için garanti dışı kaldığını söylediler. ben şokkk. benim hasarım değil,kargo hasarı değil, siz yamultmuşsunuz desemde olmadı anakartı direk çöpe attım.

1 kişi (ben) böyle salakça bir sorun yaşadım diye bu firmanın kötü olduğu anlamına gelmez ama bedava verse o firmadan bişey almam.

nanokatalog 1
    teknobiyotik 2

bu iki firma bana uzak Allah' a yakın.
  • Guzel fiyat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargoyu bedava yaptırmanıza şaşırdım. Teknobiyotik yapar mıydı böyle şeyler?

• quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

Bu mesaj silindi.
    guru3d'de var incelemesi,

harbi sessiz ve serin kartmış ha. 1080ti olmasa alırdım bunu ciddiyim
  • serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    Kart 1070 seviyesinde. Vram konusunda 8 değil 6 ancak güç tüketimi bayağı aşağıda. Dolayısıyla Tdp değeri düşük ve serin. Uygun fiyata alınırsa güzel bir çözüm.

• Şeytan dürtmeye başladı. Serin ve sessiz bir kart olması da çok güzel. Bu fiyat aralığındaki en iyi kart budur herhalde?

• Bunu normal sistemimizde kullanmamızda bir sakınca varmı ?

ITX olarak özellikle belirtildiğinden dolayı soruyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teknobiyotikten asrock anakart almıştım 3 tane işlemci pinini yamultmuşum nasıl becerdiysem artık. firmayla konuştum gönderin bakalım dediler elle düzeltilcek şeyi firmaya gönderdim. 10 - 15 gün sonra anakart geldi kutuyu bi açtım en az 10 - 15 pin yamuk hemen aradım firmayı. resim çekip mail atın dediler. resim çekip mail attım. müşteri memnuniyeti açısından ilk sefer tamir edildiğini fakat bu sefer kullanıcı hatası olduğu için garanti dışı kaldığını söylediler. ben şokkk. benim hasarım değil,kargo hasarı değil, siz yamultmuşsunuz desemde olmadı anakartı direk çöpe attım.

1 kişi (ben) böyle salakça bir sorun yaşadım diye bu firmanın kötü olduğu anlamına gelmez ama bedava verse o firmadan bişey almam.

nanokatalog 1
    teknobiyotik 2

bu iki firma bana uzak Allah' a yakın.
  • TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Palit GeForce GTX1660TI Dual 6GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı (NE6166T018J9-1160A)
    https://www.teknobiyotik.com/palit-geforce-gtx1660ti-dual-6gb-192bit-gddr6-ekran-karti-ne6166t018j9-1160a.html

bu da çift fanlı olanı 75 lira fazla verip bunu almalı bence

• quote:

Bu mesaj silindi.
    palit bakır boru varmış daha iyi soğutur doğrudur. çift fanlı plait illa ki daha soğuk tutacaktır.

ülkemizde tutuluyor ama bence gerçekten asus ekran kartı tarafında iyi değil. hem pahalı hem de bir bakır boruyu bile fazlaa görüyorlar...
  • Ekran kartını ve birkaç sistem parçasını netten ödeyip, 2-3 saat sonra gidip deposundan elden teslim aldım, süper oldu.

Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deyvidey

Ekran kartını ve birkaç sistem parçasını netten ödeyip, 2-3 saat sonra gidip deposundan elden teslim aldım, süper oldu.

Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.
    itx olması sorun olmadı mı performans ve sıcaklık açısından? Bir de ekran kartını ne kadara aldınız?
  • Normal bir sistemde de kullanılabilir bu kart. Ayrıca sıcaklık olarak da gayet iyi görünüyor. Bende alacağım sanırım.

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Konuyu okudum videoyu izledim mesajımı ondan sonra yazdım. Manipülatif video hazırlamak zor değildir koca palit için, neden hemen doğruluğuna inandınız? Madem itx ve tek fanlı model nerdeyse aynı çalışıyor, o zaman neden 2-3 fanlı ekstra soğutma bloklu farklı dizaynlı kartlar üretiliyor?
    Ben bizzat alan bir kişiye sordum ki daha objektif yorum elde edeyim. Fiyat güzel ama bu fiyatlara 1080 veya 1070ti 2.el almak da performans açısından mantıklı geliyor.

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Anladım demek ki geleneksel gözle itx+tek fan kötüdür şeklinde yaklasmamak gerekiyor. Bakalım karta kanım ısındı gibi kararımı verene kadar fiyat artmazsa ben de alabilirim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.