Şimdi Ara

[SATILDI] Palit Dual 3060 Ti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Palit Dual 3060 Ti

2.12.2020'de GameGaraj'dan aldığım Palit Dual 3060 Ti satılıktır. Kart açıkçası ısınan bir modeldir. Ekran kartını biraz zorlayan oyunlarda rahatlıkla 80-85+ dereceleri görebilmektedir. Alacak kişinin bunun bilincinde olmasını isterim. Her hangi bir işlem yapılmamıştır. Hali hazırda sisteminde RX 9070 XT'ye geçtiğim için satılıktır. Garantisi bitmiştir. Kutu+Fatura durmaktadır. Kutu üzerinde bir deformasyon mevcuttur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 7500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hiçbir işlem yapılmamıştır demişsin hocam, eğer macun dahi yenilenmemişse o kadar ısınması normal, sen ya da alan kişi değiştirirse ciddi anlamda düşecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt

Doğru hocam, macun dahi yenilenmedi. Ancak kartı ilk aldığımda dahil asus ya da msi gibi güzel soğutmalı modellere kıyasla 5 derecenin üzerinde bir fark vardı

• Vatov kullanıcısına yanıt

3060 ti zor soğuyan bir kart değil hocam o yüzden yazma gereği duydum, yani 3060 ti soğutmak için strix, suprim gibi modellere zaten ihtiyaç yok sizdeki model fazlasıyla yeterli.

Doğrudur hocam, ancak 9070 XT Pure'a geçince buz gibi çalışan karta sahip oldum nerdeyse. Elimdeki 3060 Ti'ı almak isteyen içinde kartın güncel durumunu yazayım dedim, termal macun değişimi ile ne kadar etki edeceği konusunda bir şey diyemiyorum. Alacak kişi en azından güncel durumun farkında olsun istedim

• Vatov kullanıcısına yanıt

Tabiki en doğrusu hocam, ben de kendi bilgilerim çerçevesinde bilgilendirme yapmak istedim, hayırlı alışverişler

Teşekkür ederim hocam, size de hayırlı günler dilerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @eg2077 hocama rezervedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.