Şimdi Ara

PALIT 9800 GT 1 GB DDR3 - 256 BIT / 150L

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinteR -- 22 Şubat 2010; 17:30:55 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Not olarak belirteyim.. Toplu alımda Olsa Fatura FOTOKOPİsi gönderirseniz alıcıya daha sorunsuz bir garanti süreci yaşanır.
  • Alakası yok hocam, genel bir değerlendirme yapmışınız ama bu ilanda geçerliliği yok, sanırım okumadınız, ürününü burdan aldığım bilgisayarcıya gönderdiğinizde üzerindeki seri numaradan,ürünün kendi stoklarınıdan mı çıkmış olduğu,ne zaman, saat kaçta satıldığı belli olur, faturanın bir muhimmiyeti yok. Belirtmedim ama bunlara gerek kalmadan bu işlemlerle ben kendim yardımcı olacağım.

• dediğiniz doğru seri nodan her türlü işlemi gerçekleştirebiliyosunuz ama arkadaşın dediği daha temiz bi yol ama sorun çıkıcağını sanmıyorum güzel fiyat hayırlı satışlar dilerim
  • gecen anakartimi exaya verdim,bu urun bizim degil dediler,faturasini getirdimde aldilar yoksa seri no dan cikmadi kendi sistemlerinde ,fatura yoksa disbutor firmayla dogrudan irtibat kurmaniz gerekecek birsey oldugunda
  • Almazlar tabi, ama Exa'nın patronu senin yakın bir arkadaşın olsaydı alırmıydı,özel bir durum var genelleme yapmayın, heceleyerek mi anlatıyım veya başka bir dilde mi anlıyorsunuz?

• Hecelesen de büyük puntoyla yazsan da farketmeyecek. Bir kere dadandılar ilana kurtuluş yok artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık 96-128 GB DDR5 Ram
    geçen ay açıldı
    9800 GT 1GB 256bit GDDR3 100 TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Hecelesen de büyük puntoyla yazsan da farketmeyecek. Bir kere dadandılar ilana kurtuluş yok artık

haklısın
  • exa ürünleri online sisteme girliyor. barkodsuz kesinlikle çıkış yapılmaz. exaya götürmüşte bizim değil demişlerde hepsi düzmece.

faturaya değil ürünlerin stok cıkışına göre bakıyorlar
  • Sold outKendin mi yaptın fotoşopla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Sold outKendin mi yaptın fotoşopla

Yok netten :)

• çok bile durdu o fiyata çoktan gitmeliydi zaten hayırlısı winter
  • Nakit sıkıntısı var sanırım, birde 4800 serisi de cazip, ama ben kartımdan çok memnundum, çok temizdi. Hayırlısı herkes için :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.