Şimdi Ara

palit 9600 gt sonic kullanan arkadaşlar bilgi lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kartı az evvel penta dan spariş verdim ya pazartesi ama büyük ihtimalle salı günü gelicek hd4850 alıcaktım 350 watt asus psu yüzünden vazgectim 9600 gt performans testlerine baktım benim için yeterli 22'' monitörde kullanacağım hertürlü şu an kullandığım 6600 gt den fazla performans alacağım kesin içimi kemiren ise 350 watt psu sorun çıkaracakmı eğer cıkarırsa bi anlamı kalmıyor yeni psu alırsam kapak olur bana şu an bu kartı 350 watt psu ile kulanan varmı varsa tecrübelerini paylaşırsa cok iyi olur.

Kart bana 190 ytl ye mal oldu maxsimum karta peşin fiyatına 4 e bölüncek.

cpu amd x2 4200 2.2
    2 gb 667 mhz ddr2 ram
    board msi k9neo nforce 550
    asus ta250 350 watt 2 tane kasa fanı
    250 gb seagete hdd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isk0rpit -- 9 Ağustos 2008; 13:28:52 >

• Valla dostum ne söylesek yalan gibi bir durum. 9600 gt li sistemler test sitelerinde yükte iken 190 ila 210 watt arası çekiyor( sistemin toplam çektiği güç) Burada 350 psu nun % kaç verim ile çalıştığı önemli tabi bide 12v kanalına kaç amper verdiği. Kağıt üzerinde %70 verimle bile çalışsa 350*0.7= 245 yapıyor. yani 210 a yakın. Denemeden net kaldırır veya kaldırmaz demek yanlış olur. Kart gelirse test edip göreceksin artık. Ama asus psu bana o ekran kartını besler gibi geliyor. İnş. ek masrafa gerek kalmaz.
  • 350W PSU o karta yeter. Ama sınırda yeter. O/C (+voltaj) yapıyorsanız sistemi zorlayabilir.
    @tigin_ dediği gibi kesin birşey söylemek yanlış olur. Ama normal şartlar altında yetmesi lazım.
  • Donanım sıtesının bırınde 350w psu ıle 9600gt test edılmıstı we kaldırıyodu psu yeter sanırım elınde kı psu
  • valla bende aynı senin gibi 350w güc kaynağı vardı ben güvenmedim 500w aldım eskiden pc kendi kendine reset atiyodu belirli bi zaman gectikten sonra şimdi öle bişey olmuyor güç kaynağı baya önemli aslında pc nin güvenliği için
  • hmm ya sınırda kalır sınırda kalsa bıle yuke gırınce tam perfonmans alamazsın ama denemek gormek lazım kesın bısı soylenemıyo:D
  • Bahtımıza ozaman bekleyip görelim bu arada sistemde o.c birşey yok 2.2 işlemci 2 tane kasa fanı 1 hdd var teşekkürler görüşleriniz için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.