Şimdi Ara

palit 9600 GT kartın açılmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kart ilk başlarda çalışıyordu 300w lık psu ile birkaç ay böyle devam etti
    fakat sonra açmamaya başladı garantiye yolladık sağlam diye 2 sefer geri geldi
    evde 2 adet sistem mevcut ikisinde de açmıyor

birisinde 350w high power psu mevcut ve 7800gt (evga 6 pin güç girişli ) ile çalışmakta fakat bunda dahi açmadı

bunların haricinde bir pc de denedim bu akşam onda çalıştı 550w güç kaynağı var bu sistem de de şimdi güç kaynağı diyeceksiniz biliyorum ancak daha önceden 300w da çalışan
    bu kart nasıl oldu da yeter artık demeye başladı ?? yada sorun gerçekten psu damı ?

kartta fanlar çalışıyor gpu da çalışıyor çünki bir müddet beklediğimde ısınma gözledim açmadığı halde

• hem ekran karti slotunu hemde psu yu denemende fayda var. 9600 u kullandigin yere baska kart taktiginda ayni sorunu da yapabilir. bu arada 9600 8800 9800 bunlar g92 chipini versiyonlari. tabi ki belli bir güç istiyor. ben tek disk tek cd-rom ve 8800gt yi 300w asus ta da 300w acer psu da da actiramadim. 500w thermaltake ve 600w Cooler master ile calismasi gayet normal ve performansli idi.
  • daha önceden kalitesiz 300w tam o değere dahi çıkmayan psu da çalışan bir ekran kartı idi ve bu psu karta yüklenilmedi oyun oynanmadan sorun verdi ( 2. elden alınan bir kasa ve aldığımız arkadaş bu şekilde aylarca çalıştığını belirtmişti )
    şuan 350w high power da açmıyor her 2 sistem de de çalışan pci - e kartlar mevcut şuan birtanesi 7800gt

ama kartın çalıştığı görülen sistemde de 500w high power var
    ilginç olan kısım bir müddet bu şekilde çalıştıktan sonra çalışmamaya karar vermesi kartın :) (molex - 6 pin dönüştürücüler ile denenmekte )
  • Ekran kartını uzunca süre Tornado kasanın üzerinde gelen power supply ile kullandım. Ve bu kasadan da bir tane değil 10 adet den fazla var idi. Şu ana kadar power ile ilgili sorun tek bir Druigard arkadaşımıza verdiğim kasadan çıktı. Halihazırda aynı kasayı ve poweri kullanan kişilerden böyle bir konuyla bana dönüş olmadı.

Sonrasında gönderdiğim Joul power ile de mi açmıyor ekran kartı. Ekran kartını tekrar garantiye yolladınız mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Palit 9800 GT
    11 yıl önce açıldı
    9800 gt psu sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Xfx 7600 gt Agp
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.