Gpu-z ile valdation alabilirsiniz ama önemli olan testlerde ve oyunlarda o hızlarda stabil çalışmasıdır ki çalışacağını sanmıyorum
Güzel rakam Ama oyunlarda testlerde çalısması zor.
Benim 8800GT 750 de çakılıyo. GT nin 725 i falan stabil bi şekilde geçmesi zor bence 3dmark da yada oyunlarda kesin çakılacaktır.
Denedinmi 2006 yı ?
Görmek isterim şahsen
bir 3d06 alalım lütfen bu hızda oyunlarda stabil olması zaten imkan dışı(stokla yada def voltajla) ama yine de bu hızlarda bench alabiliyorsa kart, çok güzel.
Shader clock u 2Mhz düşürmeniz mümkün müdür? Stabilite açısından...
quote:
Orjinalden alıntı: olivier_kahm
2 yeterli olmaz kanaatindeyim, şöyle bir 4 düşürmeli ki kart tam stabil olsun
bende yapiorm bunları ama testte nedense gidiyor
quote:
Orjinalden alıntı: @shle
quote:
Orjinalden alıntı: olivier_kahm
2 yeterli olmaz kanaatindeyim, şöyle bir 4 düşürmeli ki kart tam stabil olsun
yok canm 4 düşürmek gereksiz performans kaybı olabilir en iyisi @olivier_kahm'ın dediği gibi 2 düşürmek
Gpu sağlam çıkmış.Demekki Modlu bios kullanıp 1.1 volt versen iyi bir soğutma ile rahat 800mhz görürsün
masaüstünde o hızlara çıkman bişey ifade etmez. 3d uygulamalarında o hızlarda stabilmi ona bakmak lazım.
zaten sıckalık da 45 derece gözüküyo, o kartın o hızlarda 45 derece olması imkansız
oc yapğtıktan sonraönce 3dmark ile sonrada kartı ve sistemi yoran bi oyun ile ki bu oyun günümüzde crysis oluyo, 2-3 saat test edersen değerlerin başarılı olup olmadığını söyleyebiliriz.
benim 8800gt de 750/1850/2100 olabiliyo ama 3dmark da 2. testte crysiste daha 3. dakkada kitlenip kalıyo.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme