böyle bir sistemim var , bütün oyunları rahat bir şekilde oynuyorum ancak NFS Pro Street 640x480 de bile çok aşırı şekilde donuyor,bunun sebebi nedir ? kafayı yemek üzereyim ? bütün driver sürümleri en son sürümlerdir , ...
sstemde bi anormallik yok
donmam olmaması lazım
hdde yeterli yer varmı acaba
evet yeterli yer var tabi ki ... 20 GB da boş alan var daha...
O/c varmı kartta?
ProStreet sitrit gitsin hocam Yada oyunun yamasını kur dene
donma derken takılıp kalıyor mu ? yoksa yavaşlamamı oluyor çünkü yavaşlama oluyor ise normal bir durum oyunda optimizayon 0...
arkadaşlar kartta OC yok , default ayarlarda kullanıyorum, oyunu kaldırmıyor ya, tamamen donuyor , 640x480 de herşey OFF low bile değil OFF , yine de donyuor...kaldırmıyor...sebebini bulamadım...çok garip bir durum
Bence işlemci ile alakalı bir şey Bendede amd 3500+ işlemci ve 8600 gt var ve 2 gb da ram aynı şekilde donmalar oluyor Başka bir arkadaşta e6550 c2duo işlemci ile 2600 pro vga ve yine 2 gb ram ile canavar gibi oynuyor oyunu
quote:
Orjinalden alıntı: 99hellboy
Bence işlemci ile alakalı bir şey Bendede amd 3500+ işlemci ve 8600 gt var ve 2 gb da ram aynı şekilde donmalar oluyor Başka bir arkadaşta e6550 c2duo işlemci ile 2600 pro vga ve yine 2 gb ram ile canavar gibi oynuyor oyunu
işlemci kullanımına g15 den baktığımda %100 diyor kısacası dediğiniz gibi işlemciden kaynaklanıyor bu tür problemler.
Evet işlemci limitine takılıyor. nasıl oluyorsa pro streetin işlemci isteği çok fazla sanırım minimum 3.0Ghz istiyor bende A64 3000+ + 8600GT Sonic ile oyunu ancak dediğin gibi oynayabiliyorum diğer oyunlarda sorun yok...
pro street nasıl bi oyunsa benimde 8800gt de max mhz leri bulmamı sağladı misal 729-1750-2044her oyun bench te sıfır sorunken bu oyunda 700-1700-2044 üstüne cıkardınızmı 45dk yada 1 saat içinde kesin donuyordu sistem adeta vga ların orthos u gibi bi oyun
, arkadaşlar , yani İşlemci ile alakalı bişey bu Pro Street ?
evet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme