Şimdi Ara

Palit 512MB HD 2600XT Test Sonuçları (Dx10 Lost Planet Eklendi Syf:2) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
25.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • test oyunun kendi içerisinde mevcut benchmark seceneginden testi başlatabiliyorsun.

Orjinalden alıntı: EXPANDER

test oyunun kendi içerisinde mevcut benchmark seceneginden testi başlatabiliyorsun.

hani nerde yaa yok burda öyle bişi :)
    lost planet full falan dedikleri öyle bişeymi yoksa :)
    benimkinin full olduğunu sanmıyorum :)

tam olarak nerede olması gerekiyo bu benchmak söyleyebilirmisin :)
    vista yükelemeden önce oyun sonu getirmek üzereydim şimdi sil baştan oynamak zorundayım.

bende performans test yok olsaydıda test yapsaydım çok güzel olurdu çünkü ekran görüntüleri bence hiçbişi anlatmıyo :)

gerçi hemen moralimi bozmicam çünkü büyük ihtimalle sürücü hatasıdır diyorum ben :)

uzun zamandır benden beklediğiniz lost planet dx10 testini yarımda olsa yaptım sayılır. vistada oyun içerisinde görüntü alamadığım için şuanda ekran görüntülerini ekleyemiyorum.

öncelikle lost planet bütün ayarlar high, full-aa falan ne varsa işte hepsini max yapıp 1280xbilmem kaçta oyunu açtığımda fps 15 ile 22 arasında değişiyor
    bütün ayarlar yukarıdakiyle aynı sadece çözünürlüğü 1024x768 yaptığımda fpsde bi değişiklik olmuyor 15 ile 22 arası

bu ikisinde değişiklik olmaması beni biraz şüphelendirdi buseferde bütün ayarları minimuma çektim herşey low 1024x768 de yine 15-25 arası
    bunu görünce iyice çıldırdım bütün ayarları low minimum yaptım bu sefer abarttım oyunu 800x600 açtım yine banamısın demedi oyun fps 15-25 arasıda kaldı

bu noktada bu testi geçerli kabul etmiyorum ortada bi yanlışlık olduğu kesin ama yanlışlık nerede bilmiyorum.

dx9 da yukarıda yaptıklarımı denedim fps bariz bir şekilde artıyor ama dx10 da nedendir bilinmez hangi ayarı yaparsam yapim ortalama 20 fps'yi geçmiyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdap7 -- 18 Ağustos 2007; 18:26:37 >

• Shadow high da o FPS nin alınması imkansız bir sorun olduğu ortada.

Orjinalden alıntı: reason666

Shadow high da o FPS nin alınması imkansız bir sorun olduğu ortada.

hemde öyle böyle bir sorun değil :)

daha şimdi dx10da herşey low 640x400 ayarlarla denedim sonuç yine aynı :) gelde çıldırma

reason666 sende dx10 da herşeyi minimuma çekip oyunu bir denesene fps de artış olucakmı merak ettim

tomb raiderleri dikkate almamanızı öneriyorum. yada neden böyle olduğunu bilen biri varsa açıklayıversin :)

quote:

6600gt ile aynı sonucları aldım ben

tra da ayni sonuclari oc li 9550 ile almistim ben 1280 full detailde.o oyun son kartlar icin bir olcu degil.

quote:

bilgisayarımda xp yüklü olduğu için dx9 da çalıştırdım

home basic de 4.2 almissin oyunu da calistiriverseydin ama ben sana simdiden soyleyeyim dx9 ayarlari ile vistada oynamaya kalkarsan yeni bir hayal kirikligi daha yasarsin.bu arada ben de sempron 3000+ 1.6@2.2 8500gt ile genel 4.2 aldim ultimate den.athlon icin kotu sonuc bende de vardi ayni islemci.939 pin ise 3700+ gordum 58+ ya.yap ona da bisi sistem yenilemeden 1 mb cache.bence.
    vistada lost planet i low bile oynasan dx9 dan daha guzel gorundugunu farkedeceksin.

https://ibb.co/JFcsQyQL

• quote:

Orjinalden alıntı: cyrix120

quote:

tomb raiderleri dikkate almamanızı öneriyorum. yada neden böyle olduğunu bilen biri varsa açıklayıversin :)

quote:

6600gt ile aynı sonucları aldım ben

tra da ayni sonuclari oc li 9550 ile almistim ben 1280 full detailde.o oyun son kartlar icin bir olcu degil.

quote:

bilgisayarımda xp yüklü olduğu için dx9 da çalıştırdım

home basic de 4.2 almissin oyunu da calistiriverseydin ama ben sana simdiden soyleyeyim dx9 ayarlari ile vistada oynamaya kalkarsan yeni bir hayal kirikligi daha yasarsin.bu arada ben de sempron 3000+ 1.6@2.2 8500gt ile genel 4.2 aldim ultimate den.athlon icin kotu sonuc bende de vardi ayni islemci.939 pin ise 3700+ gordum 58+ ya.yap ona da bisi sistem yenilemeden 1 mb cache.bence.
    vistada lost planet i low bile oynasan dx9 dan daha guzel gorundugunu farkedeceksin.

yoo vista altında lost planetin dx9 versiyonunda bir problem yok eskisi gibi performans veriyor.

dx10 low ayarlarda bile oynasan dx9dan daha güzel görünür demiş şuanda benim asıl sorunum low yada high oynamam değil. ayarları ne yaparsam yapim fps değişmiyor. bu noktada bir hata olduğunu düşünüyorum.
    buarada vistadan ikimizinde 4.2 puan almasıda normal çünkü işlemcilerimiz arasında pek fark yok. vista puanlamayı en düşük sistem bileşenine göre veriyor bu durumda en düşük bileşenimiz işlemcimiz 4.2 puan aldığı için puanımız 4.2
    önemli olan sadece ekran kartının puanları 2d ve 3d puanları var
    bende 2d puanı 5.9 3d puanı 5.4 sendeki bu puanlar nasıldı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdap7 -- 18 Ağustos 2007; 22:37:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: girdap7

quote:

Shadow high da o FPS nin alınması imkansız bir sorun olduğu ortada.

hemde öyle böyle bir sorun değil :)

daha şimdi dx10da herşey low 640x400 ayarlarla denedim sonuç yine aynı :) gelde çıldırma

reason666 sende dx10 da herşeyi minimuma çekip oyunu bir denesene fps de artış olucakmı merak ettim

Bende artık 8600GT yok da FPS lerde gerçekten oynamalar oluyordu ayarlarda.
    Dx9 ile Dx10 görüntülerini karşılaştırmalı olarak koydum. hemen yorumumu yapmak istiyorum ikisi arasındaki tek fark sadece ışık oyunlarında vede yakından bakıldığında bazı yüzeylerdeki detaylar dx10'da çok fazla ayrıntılı özellikle bir mağara bölümü vardı gerçekten mağarada sandım kendimi vaktim olunca o bölümün ekran görüntülerinide alıp eklicem :)
    bu rada dx10da bir problem olduğunu tekrar belirtmek istiyorum çünkü ayarları minumumda yapsam maksimumda yapsam fps'de bi değişiklik olmuyor bu noktada bir hata olduğunu düşünüyorum :) sözü fazla uzatmadan sizi ekran görüntüleriyle başbaşa bırakıyorum :)

Dx9
     Palit 512MB HD 2600XT Test Sonuçları (Dx10 Lost Planet Eklendi Syf:2)

Dx10

Dx9

Dx10

Dx9

Dx10

Dx9

Dx10

• oyunun 1.4 update ' i çıkmış ecnebi forumlarından okuduğuma göre fps bazında baya bir artma varmış, patch' i çektim ama daha ne vista kurdum ne birşey test edemedim, bu patch' i çekip testi tekrarlayın derim söylentilere göre shadow = high' da 40fps civarı veriyormuş..

Orjinalden alıntı: Leopar

oyunun 1.4 update ' i çıkmış ecnebi forumlarından okuduğuma göre fps bazında baya bir artma varmış, patch' i çektim ama daha ne vista kurdum ne birşey test edemedim, bu patch' i çekip testi tekrarlayın derim söylentilere göre shadow = high' da 40fps civarı veriyormuş..

Evet guru3d gibi sözü kanun sayılan bir sitede bu resmen doğrulanmış FPS de yeni DX10 patchiyle beraber %100 lerde bir artış söz konusu DX10 modunda neredeyse maximumda 8600GT ile en sağlam boss savaşlarında dahi 40FPS average ını koruduğu söylenmiş.

İnanılmaz ama gerçek

• quote:

quote:

oyunun 1.4 update ' i çıkmış ecnebi forumlarından okuduğuma göre fps bazında baya bir artma varmış, patch' i çektim ama daha ne vista kurdum ne birşey test edemedim, bu patch' i çekip testi tekrarlayın derim söylentilere göre shadow = high' da 40fps civarı veriyormuş..

Evet guru3d gibi sözü kanun sayılan bir sitede bu resmen doğrulanmış FPS de yeni DX10 patchiyle beraber %100 lerde bir artış söz konusu DX10 modunda neredeyse maximumda 8600GT ile en sağlam boss savaşlarında dahi 40FPS average ını koruduğu söylenmiş.

İnanılmaz ama gerçek

dedikleriniz doğruysa hemen indiricem ama oyunun orjinal olması gerekiyormu acaba bide direk link verebilirseniz sevinirim ben birazdan birkaçtane daha lost planet karşılaştırması koyucam.

• quote:

Orjinalden alıntı: girdap7

quote:

quote:

İnanılmaz ama gerçek

dedikleriniz doğruysa hemen indiricem ama oyunun orjinal olması gerekiyormu acaba bide direk link verebilirseniz sevinirim ben birazdan birkaçtane daha lost planet karşılaştırması koyucam.

Vallahi ben şimdiye dek guru3d de sallama haber görmedim ayrıca tek kişi değil orada onlarca kişi aynını diyor ancak link bilmiyorum google da bulursunuz orjinallik konusunda ise fikrim yok

• dx10 özel :) (Bu görüntü çok hoşuma gitti adam okadar kara bulandıki neredeyse görünmez oldu :)

dx9-1

dx10-1

dx9-2

dx10-2

dx9-3

dx10-3

dx9-4

dx10-4

dx9-5

dx10-5

dx9-6

dx10-6

• yanlız 9 ile 10 arasında oyle agamn saham bir fark yok nefret ediyorum ben bu firamalardan
  • bunlar geçiş oyunları olduğu için pek fark olmaması normal diye düşünüyorum. zamanla dx10 oturdukça görütü kaliteleri ve detaylar artacaktır. ve tabi bu gelişmleri görebilmek için baya iyi bir ekran kartımızın olması gerekiyor :)

Lost Planet 1.4 patch'in çıktığını geç öğrendim neredeyse oyun sonu getiricektim patchsiz ama şimdi iyi oldu yeni patchle oyunu baştan sona tekrar oynicam. 1.4 patch'in işe yarayıp yaramadığını öğrenmek isteyenlerede buradan bikaç testi sunmak istiyorum.
    ilk izlenimlerim olarak fps bazında %30'luk bir artış oldu diyebilirim, efektlerde ise birazdaha hoş bir görünüm sözkonusu. birde daha önceden hangi ayarı yaparsam yapim fpsde değişiklik olmuyordu bu patchle bu durum biraz düzelmiş gibi artık ayar kısarak fps artışı görmek insanı mutlu ediyor :)

işte sizlere Lost Planet 1.4 patch Dx10 ekran görüntüleri :)

Herşey full 1024x640

Herşey full 1024x640 (Üstümden uçan yaratığın tam yanıma düşen gölgesine dikkatinizi çekmek istiyorum :)

Herşey Full AA-Kapalı 1024x640

Aynı ayarların daha yüksek patlamalısı :)

Buda 1.4 patch yüklenmeden önceki hali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdap7 -- 25 Ağustos 2007; 1:48:30 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.