Şimdi Ara

Palit 512MB HD 2600XT Test Sonuçları (Dx10 Lost Planet Eklendi Syf:2) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
25.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bonser24

eğer dediğin gibi 50 ytl ye aldıysan o fps ler fazla bile..

alnımdaki enayi yazısı iyice ortaya çıkmaya başladı..

hakkatten 50 ytlye aldım yaa bi arkadaşım kıyak geçti bana işte :)
    kısaca bi arkadaşım 50 ytl karşılığında bu kartı bana hediye etti diyim ben :P

• 50ytl ye gerçekten iyi almışsın güle güle kullan arkadaşım
  • bu kart 8600gt sonic ten dahamı iyi default haliyle?
    gördüğüm kadarıyla pek bir oc performansıda yok. ama sonuçta kartı benim aldığım fiyatın 3 te birine almışsın şimdi satsan 140 ytlye üzerine kart almak için ayırdığın parayıda eklesen dahada iyi bir kart alırsın. hatta 1 sene sonra bile 50 ytlden fazla eder bu kart.
  • TombRaider deki sorunun büyük ihtimalle şu. FPS'yi gösteren rakam kırmızı yanmış. Yani yanlışlıkla oyunun videosunu kaydediyo olabilirsin.

BİR DE:

Yaa bana çok saçma geldi bu iş. FEAR, Lost Planet ve NFS MW oyunlarında bu kart ANTI-ALIASING'den hiç etkilenmiyor. Bunu bana biri açıklayabilir Mİ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Agent_47

TombRaider deki sorunun büyük ihtimalle şu. FPS'yi gösteren rakam kırmızı yanmış. Yani yanlışlıkla oyunun videosunu kaydediyo olabilirsin.

BİR DE:

Yaa bana çok saçma geldi bu iş. FEAR, Lost Planet ve NFS MW oyunlarında bu kart ANTI-ALIASING'den hiç etkilenmiyor. Bunu bana biri açıklayabilir Mİ?

ati kartları aa konusunda gerçekten başarılı ati'yi o konuda her fırsatta takdir ediyorum..
    Hatta 8600GTS i almaya baya bi çabuk karar verdim eğer düşünseydim ati alırdım..
    Ama hiç etkilenmemesi de normal değil
    Eminim mantıklı bir açıklaması vardır.

• quote:

Orjinalden alıntı: bahrikutlu

bu kart 8600gt sonic ten dahamı iyi default haliyle?
    gördüğüm kadarıyla pek bir oc performansıda yok. ama sonuçta kartı benim aldığım fiyatın 3 te birine almışsın şimdi satsan 140 ytlye üzerine kart almak için ayırdığın parayıda eklesen dahada iyi bir kart alırsın. hatta 1 sene sonra bile 50 ytlden fazla eder bu kart.

kartın O/C performansını benim yaptığımı baz alarak kabul etmeyin bu kart super O/C oluyor şimdilik tek sorun kartımla adam akıllı sorunsuz çalışan bi O/C programı yok.
    kartın işlemcisi fazla arttırılamıyormuş ama ramler 1400'den rahatlıkla 1800'e kadar çıkarılabiliyor üstüne bile çıkarılabiliyor ama ben güvenilir bi program olmadan bu değerleri denemicem çünkü şuanda fan hızlarınıda kontrol edemiyorum yani anlayacağın ileri düzey O/C için biraz beklicem :)

• quote:

Orjinalden alıntı: J.Jonah Jameson

quote:

Orjinalden alıntı: Agent_47

TombRaider deki sorunun büyük ihtimalle şu. FPS'yi gösteren rakam kırmızı yanmış. Yani yanlışlıkla oyunun videosunu kaydediyo olabilirsin.

BİR DE:

ati kartları aa konusunda gerçekten başarılı ati'yi o konuda her fırsatta takdir ediyorum..
    Hatta 8600GTS i almaya baya bi çabuk karar verdim eğer düşünseydim ati alırdım..
    Ama hiç etkilenmemesi de normal değil
    Eminim mantıklı bir açıklaması vardır.

bana sadece most wanted'te fark yok gibi geldi onunda AA'sının nekadar etkili olduğu tartışılır zaten. ama bende size katılıyorum aradaki farklar az gibi görünüyor.
    kesinlikle mantıklı bir açıklaması vardır ama benim mantıklı açıklamam şöyle. işlemci ve ramlerim düşük olduğu için zaten aa kapalıykende aa açıkkende düşük değerler alıyorum oyüzden fark yok gibi görünüyor. eminim işlemcim ve ramlerin daha iyi olsaydı aa kapalıyken daha performanslı olabilirdi.
    kısaca ekran kartı kısık ayarlarda fps değerini uçurmak için uğraşıyo ama işlemcim ve ramlerim ekran kartıma izin vermiyor. kısık ayarlarda dediğimde aa kapalı gerisi max, başka bişi anlaşılmasın yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdap7 -- 7 Ağustos 2007; 21:21:48 >

• lost planeti dx 10 versiyonundamı yoksa dx 9 versiyonundamı çalıştırdın?
  • teşekkürler hocam oyun testleri için en azından fikir sahibi olduk benim için gayet yeterli bir kart tabi başka testler de koyarsan bekleriz güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodrum

lost planeti dx 10 versiyonundamı yoksa dx 9 versiyonundamı çalıştırdın?

bilgisayarımda xp yüklü olduğu için dx9 da çalıştırdım. oyun sonunuda getirmek üzereyim zaten.
    vistayı yüklemiştim ama beğenmemiştim. yani kullanım olarak falan değilde ne bilim daha eksikleri var bence. vista için henüz erken. ama tabi sırf dx10 u denemek için yüklicem vistayıda şu aralar yükleyemem haftaya belki vistayı yükler dx10 testlerinide eklerim.
  • Cok guzel bır test olmus tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Team-Extreme

Cok guzel bır test olmus tesekkurler

reca ederim hep tüketmek olmaz birazda üretmek lazım değilmi :)

bu arada stalker ekran görüntülerinide eklicektim ama stalkerde ekran görüntüsü alamıyorum hatta 2 program indirdim onlarla denedim ama yine olmadı. en kaliteli screen shoot programını tavsiye ederseniz sevinirim.
  • arkadaşlar çıldırıcam O/C yapabileceğim bi program bulamadım gitti. forumda bazı arkadaşlar nasıl yapmışsa O/C yapmayı başarmışlar.
    ben şuana kadar hangi programı denediysem banamısın demedi. bitek ati tray tool un son versiyonu çalışıyomuş gibi görünüyor ekran kartının saat hızlarını arttırabiliyorum ama ekran kartına etki etmiyor

2600xt ye overclock yapanlar nasıl yaptıklarını anlatırlarsa sevinirim :)
  • bu kartın agp modelıde umarım buna yakın degerler verır ozellıkle lost planette aldıgı degerler gayet basarılı tomb raıdere gelınce benım kart bıle 60fps verdıgı yerler olmustu remlerın 2gb olsa acaba daha yuksek degerler alabılırmısın dıye dusunmedım degıl
  • Arkadsaım Tomb Raider testinde standart hızlarla 19 fps almış gibi gözüküyo ama yanlışlık var. Fraps kırmızı rakamlarla gösteriyo. O zaman sen istemeden video kaydına girmişşin o yüzden böyle 19 fps almış. testi tekrar yaparsan o zaman aradaki farkı görürsün...
  • quote:

Orjinalden alıntı: adilazimdegilx

Arkadsaım Tomb Raider testinde standart hızlarla 19 fps almış gibi gözüküyo ama yanlışlık var. Fraps kırmızı rakamlarla gösteriyo. O zaman sen istemeden video kaydına girmişşin o yüzden böyle 19 fps almış. testi tekrar yaparsan o zaman aradaki farkı görürsün...

hayır video kaydıyla falan alakası yok fps 25 in altına düştüğünde o programda kırmızı yanarak oynanabilir olmadığını gösteriyor.
    aynı testi bikaç kere denedim sonuç aynı orada bir bozukluk olduğu kesin çünkü ram hızlarını birazcık bile arttırınca fps 19dan 38e çıkıyor. büyük ihtimalle sürücü sorunudur diye düşünüyorum ben.
    bu durumda 19fps aldığım ekran görüntüsünün normal değeri tahmini olarak 38 fps falan olması gerekiyor.

Bu arada ben tatile çıkıyorum umarım döndüğümde adam akıllı bir O/C programı vede ccc yayınlanmış olur :)
    kendinize çok iyi bakın tatil dönüşü görüşmek üzere byeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdap7 -- 9 Ağustos 2007; 12:46:06 >

• 6600gt ile aynı sonucları aldım ben
  • Ve işte şaşırtıcı sonuç.
    İşlemcime O/C yaptıktan ve ccc 7.8 yğkledikten sonra 3dmark05 puanımda gözle görülür bir artış oldu.
    Standart hızlarda 8263 puan alırken, işlemci ve ekran kartına biraz O/C yapınca hiç beklemediğim bir şekilde 3dmark05 puanım 9273'e çıktı.

Amd 3200+ 2000mhz @ 2300mhz - Ekran kartı (800/1400)
    3dmark05 skoru: 9273
     Palit 512MB HD 2600XT Test Sonuçları (Dx10 Lost Planet Eklendi Syf:2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdap7 -- 17 Ağustos 2007; 11:46:28 >
  • güzel olmuş eline sağlık. bu kart 1280*1024 çözünürlükte nasıl sonuç verir full detayda tabi.
  • 3dmark2006 testlerinide yaparmısın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.