Şimdi Ara

PALİT 2600PRO SONİC İLK İZLENİMLER COJ EKLEDİM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
0
Favori
10.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Fetih

eski ekran neydi? Eski ekrn kartının driverini sildinmi ?

Eski kartım 1900GT di onunla dnedim o kartla testlere girebiliyorum ama bununla sorun çıkartıyor.
  • 832/1720 iyi OC olmuş ama 2600XT ye yaklaşamamış tabi GDDR4 olması çok etkiliyor ama 2600XT OC olmuyormuş zaten (bkz. donanımhaber video inceleme)

Ve birşey sormak istiyorum shader üniteleri olsun bilmemne sayıları olsun HD2600XT den tek farkı GDDR3 olması değil mi?

Eğer farkı yoksa OC olmuş haliyle 2600XT ye baya yakın bir kart olur bu bu haliyle ve giriş seviyesinin kralı dahi olur bu kart

800 GPU clockla 1700MHZ bellek hızı bi bios attın mı tadından yenmez aman

hemde 128 YTL ye

8500GT sonic ten daha bi f/p kartı görüyorum sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 11 Temmuz 2007; 1:57:02 >
  • anti-aliasing level 3 ve shader ultra high da.gayet guzel sonuç.fiyatına gore cok iyi bir kart gibi bozukuyortestler için tesekkurler dostum eline saglık.
  • Valla o değerler doruysa bu kart f/p kralıdır bnce, çünkü 130 milyon ve oc ile 8600gtye çok yaklaşıyor, hatta dx10da ati kartların daha başarılı olduğunu düşünürsek bi de süper ötesi bi fiyat
    DH hiç Palit kart incelemiyor bu aralar bi siftah yapsa çok süper olur aslında

@Gündoğdu hocam hayırlı olsun, umarım sorunları bir an önce çözersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alienlord -- 11 Temmuz 2007; 10:38:54 >

• Eline sağlık hocam. Oyun başarımı giriş seviyesi için fena değil. Oldukça uygun fiyattan piyasaya girdi. Ben bu kartların çok satacağı kanaatindeyim
  • Gayet güzel fiyat o/c değerleride iyi şu anki en iyi f/p kartı oldu giriş seviyesi için.
  • arkadaşlar bu kartların aa ve af ye bi alerjileri vardı (bunları açınca acayip fbs düşüşü vardı) bu yeni driverlerle düzeltilmiş mi alanlar yardım
  • alınabilir bir kart ama inatla xt yi görmek istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: alienlord

Valla o değerler doruysa bu kart f/p kralıdır bnce, çünkü 130 milyon ve oc ile 8600gtye çok yaklaşıyor, hatta dx10da ati kartların daha başarılı olduğunu düşünürsek bi de süper ötesi bi fiyat

DX10 daa daha başarılı lafına inanmıorum zira şu anda DX10 adına 3 test yapılıyor COJ COH ve LOST PLANET LOST PLANET NVIDIA ya optimize COJ ATI ye COH da da DX9 da dahi ATI kartlar daha iyi performans veriyor DX9 kartlar için de geçerli bence burada da bir optimizasyon var dolayısıyla DX10 namına hiçbirşey yokken bunları konuşmak anlamlı gelmiyor

Ayrıca kartın 8600GT ye yaklaştığını söylemek yanlış olur çünkü shader clock u 800MHZ iken 8600GT de bu 1200MHZ

ATI nin HD2600Xt sinin gerçek kullanıcı testleri gelmeden birşey söylemek yanlış hele ki DX10 la alakalı birşey söylemek hepten yanlış kanaatimce.

• quote:

Orjinalden alıntı: reason666

DX10 daa daha başarılı lafına inanmıorum zira şu anda DX10 adına 3 test yapılıyor COJ COH ve LOST PLANET LOST PLANET NVIDIA ya optimize COJ ATI ye COH da da DX9 da dahi ATI kartlar daha iyi performans veriyor DX9 kartlar için de geçerli bence burada da bir optimizasyon var dolayısıyla DX10 namına hiçbirşey yokken bunları konuşmak anlamlı gelmiyor

Ayrıca kartın 8600GT ye yaklaştığını söylemek yanlış olur çünkü shader clock u 800MHZ iken 8600GT de bu 1200MHZ

ATI nin HD2600Xt sinin gerçek kullanıcı testleri gelmeden birşey söylemek yanlış hele ki DX10 la alakalı birşey söylemek hepten yanlış kanaatimce.

Sen inanmasanda nvidialar dx10 larda yerlerde sürünüyor, gerçi ati'lerde iyi değil ama okadar da kötü değil. Ayrıca skorlar o/c ile gerçekten 8600'e yaklaşmış ve bu fiyata bu performans bence çok iyi.

• arkadaşım nfs most wanted ı hangi çözünürlükde oynadın ve kullandığın ayarları yazabilir misin
  • arkadaşlar bu kart 8600 gts rakibi bi kart ama onu geçemiyo anca 8500 gt yi geçiyo ayrıca ati su aa ve af alerjisini çözdümü driverlerle eğer çözmediyse çok kotu bu özellikler açıldımı kartın performansı %20 %30 düşüyo ki buda çok kotu
  • 8600 gts'nin rakibimi? En ucuz 8600 gts 294 ytl ben sabah bu kartı 128 ytl'ye aldım. Hem gts dende çok fark yiyeceğine inanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastingmoon

arkadaşlar bu kart 8600 gts rakibi bi kart ama onu geçemiyo anca 8500 gt yi geçiyo ayrıca ati su aa ve af alerjisini çözdümü driverlerle eğer çözmediyse çok kotu bu özellikler açıldımı kartın performansı %20 %30 düşüyo ki buda çok kotu

arkadaşım bu hd2600pro sen bunu hd2600xt ile karıştırıyo olma bu 8600gts e rakip olabilceğini hiç sanmıyorum fiyatları arasında bile dağlar kadar fark var bi yanlışın var senin
  • quote:

Orjinalden alıntı: tepeb

quote:

Sen inanmasanda nvidialar dx10 larda yerlerde sürünüyor, gerçi ati'lerde iyi değil ama okadar da kötü değil. Ayrıca skorlar o/c ile gerçekten 8600'e yaklaşmış ve bu fiyata bu performans bence çok iyi.

Kendim LOST PLANET DX10 u şahane oynuyorum başka DX10 la alakalı performans ölçecek ne var ki piyasada ben göremiyorum COJ mu COH mu ATI sponsored title denilen bir olay var

NVIDIA nın süründüğü test hangisi.COH un DX9 unda da NVIDIA kartlar kötü bunda şaşacak birşey yok ben şaşırmadım açık konuşayım.COJ un da ne olduğunu herkes biliyor zaten.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tepeb

quote:

Kendim LOST PLANET DX10 u şahane oynuyorum başka DX10 la alakalı performans ölçecek ne var ki piyasada ben göremiyorum COJ mu COH mu ATI sponsored title denilen bir olay var

NVIDIA nın süründüğü test hangisi.COH un DX9 unda da NVIDIA kartlar kötü bunda şaşacak birşey yok ben şaşırmadım açık konuşayım.COJ un da ne olduğunu herkes biliyor zaten.

Coh un başlangıcında Nvidia nın reklamı var bunuda hatırlatırım Nvidia ların daha iyi olması gerekirdi(bknz Doom3)

• yani...
    bence alınabilicek kartlar

hd2600pro
    hd2600xt
    8800gts 320mb
    hd2900xt

dx10 da 4 kart favorim...
  • Şimdiye dek pek çok yabancı site dx 10 testleri yayınladı. Hepsinde de bütün dx 10 testlerinde 2600 serisi 8600 serisine açık ara fark atıyor( çoğu yerde iki kat veya daha fazla...)
    Bütün bu testleri inkar etmek, 8600gt kullanıcılarının onun taraftarlığını körü körüne yapmasından başka bir şey değildir.
  • 3d mark 06 yıda bekliyoruz.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alienlord

Valla o değerler doruysa bu kart f/p kralıdır bnce, çünkü 130 milyon ve oc ile 8600gtye çok yaklaşıyor, hatta dx10da ati kartların daha başarılı olduğunu düşünürsek bi de süper ötesi bi fiyat

DX10 daa daha başarılı lafına inanmıorum zira şu anda DX10 adına 3 test yapılıyor COJ COH ve LOST PLANET LOST PLANET NVIDIA ya optimize COJ ATI ye COH da da DX9 da dahi ATI kartlar daha iyi performans veriyor DX9 kartlar için de geçerli bence burada da bir optimizasyon var dolayısıyla DX10 namına hiçbirşey yokken bunları konuşmak anlamlı gelmiyortest doru olursa 8600gt sa

nvidia optimizeli lost planettte bile ati önde gidiyor ki COJ ve COH'da da önde..bnce bu dx10da atinin önde olduğunu düşünmem için yeterli bi sebep..tamam haklısın bu dönme dx10larla tam test olmaz fakat sonuçta bu testlerle paralel olacaktır gerçek dx10 oyunları da..sn oturmuş bir dx10da nvidia nın yüzde 100 gibi sıçrama yapıp atileri geçeceğine inanıyor musun?şahsen bn pek ihtimal vermiyorm..

ayrıca yaklaştığını dikkat edersen o 830/1700e ocli değerleri için dedim (ki bu değerler shader açığını kapatabilir 8600gt 540-1400hızlarında default) ve sadece o testin doğru olduğunu düşünerek dedim doğru değilse ztn 8600gtye yaklaşamaz hatta yanından da geçemez fakat ztn 8600gtye yaklaşamaması da normaldir zira biri 130 biri 200lira..
    bu arada bu testler de bi acaip yaw..guru3d testinde ati dökülmüş, pclabs ve DH testinde nvidia dökülmüş..ayrıca snn yaptığın testlerde de LP fpsleri gzel, pclabs da snn fsplerin yarısını bile alamamış kartlar enteresan bi durum bi anlam veremedim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.