Şimdi Ara

Palio Weekend Airbag Işığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bende 2000 model Palio Weekend 1.6 HL benzinli 112.000 km'de bir araç var. Aracın genel performansından memnunum. Aradığım özellikleri çok yeni bir araç olmamasına rağmen karşılıyor. Ancak geçen gün yolda giderken birden airbag ışığı yandı. 3 senedir bende bu araç, hiç bir kaza yapmadım ve evveliyatında da bir kazası olmadığını biliyorum.
    Beylikdüzü Birmot servisine götürdüm ve arıza tespit için 100 TL para istediler. Ben de Beykent sanayi sit.deki tamircime götürdüm aracı. Onlardaki bilg. sistemi de benim araç eski olduğu için uymadığını söyledi. Bana Haramidere'de bir yer söyledi oraya gideceğim.
    Ama öncelikle sizden bilgi almak istedim. En azından neler olabileceği ile ilgili az da olsa bilgim olur sıfır bilgiyle gitmemiş olurum :)

• daha önce citroen aracımda başıma gelmişti büyük bir olasılıkla sizin ki de aynı problem olabilir koltukların altında ki airbag soketleri oksitlenme ya da koltukların en arkaya ve en öne çekilmesinden kaynaklı oynama yapıyordu. koltuğun altındaki airbag soketlerini çıkartıp bir spreyle temizleyip tekrar takın muhtemelen düzelecektir.
  • benim eski aracımda da olmuştu. gösterge tablosundaki lehim çatlağı yüzünden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dacia logan gösterge ışığı
    5 yıl önce açıldı
    2001 palio far ampulu?
    6 yıl önce açıldı
    2001 model vw passat ABS uyarısı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.