Bildirim
palio 2004

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
3 kapıdır o -
yok 3 kapı değil ve de şirket arabası olarak kullanılmamış ruhsat ta bi bayanın üzerine zaten servise de gösterdik herhangi bi sorunu çıkmadı bu yorumunuzdan fiyatın makul ve arabanın alınabilir olduğunu çıkarıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar157 -- 23 Aralık 2008; 19:59:51 > -
quote:
Orjinalden alıntı: serdar157
arkadaşlar araç 1.3 multijet palio 2004 model klima yok 77000 de değişen boya yok 12000 ytl. bu fiyata daha iyi araçlar bulunabilir deniliyor. şüphedeyim yorumlarınızı bekliyorum
KLİMA OLSAYDI İYİYMİŞ -
12 yapmaz -
11 iyidir -
İYİDE ARAC DİZEL..NEDEN 12 YAPMASIN ANLAMADIM..FİYAT GAYET GÜZEL BENCE..O FİYATA BENZINLILERI SATILIYOR -
İyice öldürdünüz arabayı siz de. 96 model toyotalar 11 e gidiyor... -
quote:
Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL
12 yapmaz
E hakikaten öldürdünüz. Ben o araca 13 bile veririm açıkçası. Corsayı easytronic yüzünden aldım almasaydım alacağım araç 2003-2004 palio 1.2 16v el 80 hp idi. Ve 13 ten aşağı yoktu temizleri.
Ben yerinizde olsam 12 yi hemen verir alırım. 5 lt/100km mazot yakıyor şehiriçinde o araç. Vergi avantajı da cabası. Ödüllü motor. Varsın kliması olmasın. -
12lira çok iyi kmde harika. klimayıda çıkma filan bir türlü halledersiniz artık :) -
Bu paraya böyle kelepir araç bulamazsın.
Bence kaçırma -
Fiyatı çok bulan arkadaşlara şaşırıyorum. 2004 model dizel bir araç için çok iyi fiyat bence. O parayı nette eski kasa 2000-2001 model benzinlilere istiyorlar. -
Aracın kilometresi falan iyide klimasının olmaması büyük eksiklik.Klima günümüzde bir lüks olmaktan çıkmış vazgeçilmez hale gelmiştir.Özellikle sıcaklığın fazla olduğu bir yerde yaşıyorsanız bu ihtiyaç kendini dahada hissettirecektir.sonradan taktırmak çok maliyetli ve sıkıntılı bir iş onun için klimalı almanızı tavsiye ederim. -
Km orjinalse ve gerçekten değişen/boya yoksa fiyat çok güzel. Klima olmaması büyük eksik ama 12.000 ytl'ye dizel ve 2004 model bir araç alıyorsunuz unutmayın. Çok fazla şehirler arası yolculuk yapmıyorsan şehir içinde camı açıp idare edersin yazın. Eskiden klima mı vardı:P -
valla yetiştiniz arkadaşlar ya..12 çok para dıyorlar adamlar dizel bu araba dizell.kaldıki benzınlıyı alamazsın
-
ben olsam kaçırmazdım -
araba ankara da ve ankarada kullanılacak. bende o yüzden klimaya pek ihtiyaç duymadım. ayrıca araç yetkili servise gösterildi. Satan kişi ön çamurluk ta boya var demişti.serviste (üstün otomotiv Ankara) araç içeri alındı ve 45 dk sonra geri geldi. servisin verdiği raporda ise araçta boya yok denildi. serviste çirkeflik çıkardım nasıl iş bu diye. bu tip küçük boyaları önemsemiyoruz küçük çizikten dolayı olmuş ise boya var şeklinde rapor veriyoruz dediler. Açıkçası beni çok tatmin etmedi ama bi sorun çıkarsa elimdeki rapor la giderim heralde. kısmetse devrini cuma günü alacaz -
ayırca yorumlarınız için çok teşekkürler yoksa çok telaşlandım forum dışında da böyle yorum yapanlar oldu 12 etmez o para ya daha iyi araçlar alınır. ama ben aracı beğendim o yüzden içim rahat. -
bence gönlün rahat bir şekilde alabilirsin.bende arayışlar içindeyim o kadar bütçem var palioyalara bakıyorum.kolay gelsin.hayırlısı olsun. -
araç bedava bence al güle güle binhem motoruda güzel bir motor seni üzmez hem şimdiden hayırlı olsun ben 1.2 sl benzinlisini 2005 model olanı klima yok 13500 e vermiştim maltepe kartaşa göster aracı ok diyorlarsa al en iyi fiat servisi şu an o ankarada ayrıca baskı balatasına da dikkat et o km de biter kesin sonucta birde bayan faktörü var hos en fazla 300 ytl değişimi ama olsun cebinden çıkmasın tekrardan hayırlı uğurlu olsun mükemmel araç
Benzer içerikler
- ford custom yakıt tüketimi
- seat ibiza 1.2 tsi style yorum
- opel grandland 1.2 alınır mı
- honda crv en çok tutulan modeli
- mercedes b 150 otomatik vites nasıl
- en az yakan arabalar
- peugeot 504 lakabı
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
- mercedes mi bmw mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X