Şimdi Ara

PAKETİ AÇILMAMIŞ TOSHİBA A100-599

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PAKETİ AÇILMAMIŞ

İSTERSENİZ ADINIZA FATURA DÜZENLENİR.

GARANTİ KARTI VE FATURASI İLE VERİLİR

ORJİNAL AMBALAJINDA ÇANTASI İLE TESLİM EDİLİR.

PİYASADA 2500 YTL

BENİM İSTEDİĞİM FİYAT 2000 YTL yaptım.... !!! 2 ADET VAR.........

İSTEYENLERE İSTEDİĞİ AÇIK ARTTIRMA SİTESİNDEN SATIŞ YAPARIM.KOMİSYON BEDELİNİ ÜSTÜNE EKLERİM.

SAKARYADAYIM.

TAKAS YOK BOŞUNA MESAJ ATMAYIN TAKAS İÇİN

ULAŞMAK İÇİN PM ATIN
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre46 -- 3 Mayıs 2007; 14:50:57 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sence 2500 ytl ik bi urunu taksikle mi almak daha mantikli yoksa senin fiyata nakit mi
    bu arada fiyati biraz daha arastir bence 2500 ytl degil cunku
    iiyi satislar
  • yav emre kardeş altivi den çok fazla risk ile alıyorsun.dikkat et bence....
  • yorumlarınıza teşekkürler.ewet risk alıyorum doğrudur. ama kumar oynamıyorum mantığı belli oranın.yakında bmw yide burdan satışa koycam :)

• tamamen kumar oynuyorsun bence benim şimdiye kadar 130 ytl param gitti malesef ama akıllandım artık kesinlikle o sayfaya girmiyorum bile.
  • PARA benim risk benim el ne karışır. O siteden 4 laptop bir o kadarda cep telefonu geçti.Öyle milli piyango gibi tek atış yaparsanız hiç bişey alamazsınız.Neyse ilanın konusunu kaydırmayalım. Dedigim gibi para benim param kimse karışamaz.

• tabiki kimse sana karışamaz istediğin gibi harcayabilirsin paranı, sadece dostane küçük bir uyarıydı bizimki. geçen gün 120 bin ytl lik bmw çekilişinde 3 kişi ısrarla teklif vermişler ve ve yaklaşık 40 ar bin ytl kaybettiler, o ihalede 10 bin ytl lik teklif veren başka bir kişi aldı bmw yi, yazık değilmi o verilen 40 ar bin ytl ye, bu sebeple altivi nin tamemen kumar oynattığı düşüncesindeyim, bir insan en çabuk bu şekilde para kaybedebilir, devlet yakında umarım bu konuya el atar ülkemizde kumar oynatmak yasak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.